Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Póki co na pomarańczowo

Z Nowym Rokiem nowe postanowienie SCHUDNĄĆ

Polecane posty

Witajcie, zaczynam od dziś kto dołącza :) Szukam chętnych do wspólnego odchudzania i wzajemnej motywacji .

Gość ja się dołączam:)
W tym roku chcę schudnąc 10-12 kg. sposobem-mniej żreć,bo nie wierzę w żadne diety cud. W 2011 schudłam w ten sposób 10 kg.

Na razie nie mam planu co do dietki. Planuję włączyć ruch, bo to najważniejsze, prowadzę praktycznie siedzący tryb życia, chorowałam i kilogramów przybyło, ze ho ho, muszę coś z tym zrobić, bo raz, ze to niezdrowe (zgodnie z BMI mam już drugi stopień otyłości) po prostu masakra, póki co jeszcze mnie łapie waga we wskaźniku, ale jak ze sobą nic nie zrobię, to za chwilę nawet nie będę mogła się zważyć, bo wagi są chyba tylko do 125kg , do tego nie mogę dopuścić

W ciągu dwóch lat przybyło mnie 40 kg, to naprawdę ogromny ciężar, balast i ogromna ilość sadła, którego trzeba się pozbyć i nie ma rady. Nie mogę się poddać, obiecuję to nie tylko sobie, ale i osobom w rodzinie, które mnie wspierają i wierzą we mnie i w to że mi się uda.

Gość Ja się dołączam:)
Tak,ruch to najlepszy sprzymierzeniec odchudzania. Ja w ubiegłym roku schudłam te 10 kg bo uwazałam na diete i duuuuzo,duuuzo sie ruszałam-głownie spacery i rower. W 2mies udało mi się zgubić te 10 kg:P

schudła ze 112 kg do 63 kg czy to nie piękny wynik.

Przez pierwsze dni planuję totalne odtrucie organizmu, co najmniej trzy dni postanowiłam być na głodówce, przygotowałam się wcześniej i po ograniczałam jedzenie. Zamierzam pić wodę, herbatki i zestaw wzmacniający: kompleks witaminowy, wapno, magnez, cerutin, tran i wyciąg z morwy białej

Dziś pierwszy dzień głodówki. Waga rano wynosiła 110 kg / przy wzroście 168 :( Planuję także dzisiaj ćwiczyć i pójść na długi spacer.

Gość ja się dołączam:)
Ja mam 180 cm i wazyłam 98 kg w zeszłym roku:/ Teraz wazę 88. A pod koniec 2012 planuję wazyc 75-78 kg.

Gość drwal z odzysku
Wytłumacz mi jak to jest możliwe by przytyć 40kg w ciągu dwóch lat? Wierzyć się nie chce. Przecież to 1,5 miesięcznie... Tylko nie czaruj problemami z tarczycą.

w zasadzie drwalu to od maja tego roku przytyłam 30 kg / co jest dla mnie totalnym szokiem i życiową porażką, jeszcze w kwietniu 2011 ważyłam 82 kg, a od lutego 2010 do kwietnia 2011 przybyło 10 kg, bo ważyłam 71 kg 71 kg to była moja waga w lutym 2010 82 kg to była moja waga w kwietniu 2011 i 110 kg to moja obecna stan na 01.01.2012 r. Niestety tragedia, ale taka jest prawda i tak to wygląda.

Gość plum27
hej dolaczam waze 97 kg...

Gość plum27
szukalam topiku z dziewczynami ktore naprawde duzo waza bo przede mna dluga droga...chce schudnac 37 kg...i planuje to zroic w ciagu najblizszego roku

Wtam :) Jak Wam idzie dziewczyny? Sa efekty!?:D Czy ten topik tez umiera????:( A takie zapaly na poczatku! Co sie dzieje dziewczyny??? Ja jestem wierna 2-om topikom,ale zagladam tu i owdzie ijestem dumna z nich!:D A tu.......nietety::(

Witam i co????? Zostane tu sama,moze?????:/:) Gdzie te wszystkie zalozycielki tych topikow::( co na pomarańczowo -ty juz jestes po diecie? Wracaj tu i kontynuuj co zaczelas:)

Gość mjluska89
hej :) ja się mogę dołączyć i będę tu zaglądać codziennie. ja mam do zrzucenia 16kg do czerwca. obecnie ważę 86kg :/ jestem na diecie 100 kcal

Gość dorota123654789
Witam ja też mogę dołączyć:) Ja z kolei jestem na diecie 1200 kcal. stosuje ją od 5 dni i jak narazie jestem zadowolona. Ja wam powiem tylko tyle że najważniejsze jest schudnąć pomalu ale skutecznie a nie w tydzień 5 kg bo to nic nie da bo oraganizm sie nie przywyczai i znow sie bedzie tylo pomału ale do przodu. Ja waże 75 kg mam 168 wzrostu. Zobaczymy jakie bedą efekty. Trzymam kciuki za ciebie:)

Witajcie dziewczyny:D:D:D Jak milo z rana zobaczyc nowe trzarze:) mjluska89 -witaj serdecznie:) Mozemy sie dale razem odchudzac jestes na 1000 cal:D-ja mz dorota123654789-witam cie tez ciepelko:D Widze,za mamy ten sam wzrost i prawie te sama wage:D Jaki masz cel? Mam nadzieje,ze pociagniemy dalej ten topik:) To do pozniej kobitki:D🖐️

No to powodzenia i wytrwałości bo to nie łatwe.

Gość dorota123654789
witam serdecznie mój cel to 65 kg a może i mniej:) Bardzo mi zależy na schudnięciu a wam jak idzie??

Witam nowe kolezanki:D Ja juz po pracy po obiadku i w trakcie kawki.Po kawce planuje cwiczenia,brzuszki i stopper. Obiadek-rybka i surowka:D Potem sie jeszcze zobaczy:D

Póki co na pomarańczowo -nasmutnie jsze jst to ,ze zalozylas ten topik i padlas na samym poczatku:( Jesli tak sie odchudzasz to mysle,ze w 2013 bedzesz miala 120 kg.Slomany zapal,jak widze we wszystkim:(:(:( Przykre! Wiem ,ze napewno podgladasz od czasu do czasu stoj topik i dlatego osmielilam ci to napisac!