Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Póki co na pomarańczowo

Z Nowym Rokiem nowe postanowienie SCHUDNĄĆ

Polecane posty

Gość dorota123654789
Zawsze można sprobować nóż widelec się uda:) Maajka już pisze przepis na dietetyczne ciasto:) 4 jaja, 3 łyżki mąki kukurydzianej, 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cynamonu 3 albo 4 duze marchewki, słodzik zamiast cukru ( jedna pastylka ma 0,5 kcal to prawie nic:) ja daje ok. 10 pastylek. Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywno, dodać słodzik, dodać żółtka mąkę kukurydzianą, proszek i cynamon. Zmiksować na końcu dodać startą na małych oczkach marchewkę i wymieszac. Piec w tem. 180 stopni termoobiegiem przez 30 minut sprobujcie sobie smaczny:) A wiecie co kupiłam sobie dziś coca cole zero i jedna szklanka tego napoju to 0,5 kcal to prawie nic to raz za czas można pić:)

Morgen z ranka! Moj pierwszy dzien dietki-trzymacie kciuki;) Sniadanko-pomarancza,jablko Potem wszystko w/g dietki. Pozyjemy-zobaczymy!!!????:) Teraz nie moge ,ale slopiowalam sobie to twoje ciasto dietetyczne,wyglada pysznie!!!!!mnam-afee nawet nawe nie moge tak myslec:P:P:P Jak wytrwam to upieke sobie je w nagrode:) pOZDRAWIAM1

Gość dorota123654789
he he nagroda napewno będzie bo wytrzymasz a te 10 dni zleci na pewno szybko:) dziewczyny a ćwiczycie coś czy tylko dietka??

2 dzien diety 1 kilo mniej jeszcze daje rade-hahaha Cwiicze tylko brzuszki i tancze sobie:) pozdrawiam:) Wzrost-168 cm 2002-106 2005-69/70 ---------------cel -69 05.12.2011-77.700 08.12.2011-75.700 02.01.2012-75.500 19.12.2011-76.000 09.01.2012-74.400 23.12.2011-75.000 02.01.2012-75.500 09.01.2012-74.400 :) 14.01.2012-74.500

Witam :) 3 dziem diety znowu 1 kg mnie;):) czuje sie fantastycnie,nie chodze glodna,wybor posilkow super,komponuje moje menu z tego co lubie najbardzej wiec jest spko::) Doganiam powoli moja wlasna wage z przed urlpu-hahaha po co to mnie bylo?:( ;) Dobra bylo minelo,a kysz!!!!! Liczy sie teraz;:D Caluje was i pozdrawiam🖐️

Gość dorota123654789
cześć dziewczyny jak tam dietka?? u mnie super schudłam 3, 5 kg:) jestem bardzo szcześliwa spodnie na mnie wiszą :) hehe coś ostatnio malo nas tu:( gdzie majka paseczkkropeczki??

Witam:) U mnie 6 dzien diety. Rewelacji nie ma:( JUz mi sie znudzila,ale trwam i wytrwam do konca,ale nie warta zachodu:) o sie z wami dzieje ,dziewczyny???????????????????????????? :(

Gość dorota123654789
Tak dieta 1200 kcal schudłam juz prawie 5 kg. Super dzieki paseczkikropeczki. Jak widać wszystkie inne dziewczyny już sa po diecie ;(. Dasz rade napewno.

hej,hej:) Jetem juz po dietce,ciesze sie bo byla monotonna:) Wole moje terazniejsze odzywianie mz. Tak bede trzymac czyli jak dawnie liczekal i uwazam co jem:) Jokos pojdzie bo bardzo w to wiezre.Postawilam na sport-chodze z kijami,tamcze sa zunbe i robie brzuszki:)

Gość dorota123654789
gratulacje!!! a ile schudłaś?? Pochwal się:) No właśnie cała filozofia w tym żeby kontrolować co sie je i jeść wszystko ale w ograniczonych porcjach:)

Hallo:):):) Dziendoberek:D:D:D U nas nareszcie talko -------3 stpni,wiec prawie upal-hahahaha Czas na sport na dworzu!!!! jestem po sniadanku i kawcw-kromka chlebka z ciemnego z ziarnami ,papryka czerwona i troche cebulki do smaku:) Teraz szykuje sie powoli do pracy-. Potem planueje,troche odsapnac i na NW. dorota123654789 -witaj= odpowiadajac na twoje pytanie! przed moim urlopem wazylam juz 74.300 ,potem mielismy petny urlopik,narty ,sanki,spacetki,piwko,grzance i pyszne jedzonko i po urlopiku w tepie szybkim zrobilo sie 77.300:) Masakra:( Wtedy postanowilam przejsc te diete turbo,bylam na niej 7 dni,a ona trwa 10, Znudzila mi sie,a w zasadzie zaczela denerwowac,poniewaz pod koniec byl mala wybor w ukladananiu meni i przede wszystkim niec cieplego przy takich mrozach:( Przeszlam znow na mz i na poniedzialkowej wadze bylo znowu 74.500 no wiec poczatek77.300,koniec74500.a dzis sie wazyla jest 74.400 kg. Wychodzi wiec na to,ze 3.100 kg man mniej i tak powoli,powoli do mojego upragnienego celu:D dorota123654789-dieki za gratulacje:) Jakie sa twoje namiary bo nic nie ujawniasz,napisz ile wazysz,wazylas bo wponimnasz ,ze chudlac 5 kilo.to juz pekny wynik.Napisz cos wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podrawiam cie 🖐️

Gość dorota123654789
Witam Cie paseczkikropeczki. A więc tak jeszcze miesiąc temu ważyłam 75 kg przy wzroście 168 cm.:( Więc miałam nadwagę teraz waże 70 kg:) Zauważyłam ze żołądek mi się skurczył bo potrzebuje mniej pokarmu by być syta:) Planuje jak najdłużej być na tej diecie bo bardzo bym chciała schudnąć do 60 kg:) ale nie wiadomo czy mi sie uda tyle schudną na tej diecie 1200 kcal. Czytałam że ludzie chudli nawet 20 kg w ciągu 4 -5 miesięcy więc może może:) Ta dieta jest super bo nawet jak sobie razza czas coś zjesz nie pożądanego to waga nie rośnie. Ja jeszcze sobie w niczym narazie nie pofolgowałam ale tak mi mówiła osoba która tą diete mi dała:) Jedynie bardzo mi brakuje slodyczy ale to wtedy wypijam ciepłe mleko 200 ml i daje sobie jedną pastylke słodziku i mi przechodzi :) a w końcu jedna pastylka to jedyne 0,2 kcal to prawie nic:) Oprócz tego staram sie jeździć na rowerku stacjonarnym codziennie po 30 min to wtedy sie szybciej chudnie bo ja mo miesiącu schudłam 5 kg a ta dieta zapewnia spadek 1 kg na 10 dni:) No to by było na tyle:) A co to jest ta dieta na której teraz jestes:)??

Witaj!:):):) W zasadzie to zadna dieta tylko tak mowia dieta"mz" czylo mniej zryj:) licze tez kalorie. Staram sie uprawiac duzo sportu i jada 4/5 matutkich posilkow- MOj dzien wygladal tak: ocen sama,masle ze kest ok 6.00-kawa,jesdna mala sznytka chleba ciemnego z kirbis z szynka z indyka i papryka czerwona. 8-30-wysscie do pracy 9.00-ta sama sznytka z jajkiem.2 kawa-juz w pracy 12/1300--owoc-w pracy 14-15.00-NW 16/17.00-kawakek rybki z brucoli z pieczarkami-obiad w domu Miedzy -cwiczenia-brzuszki oraz troche tanca i stera sie to robic co dziennie!:) 19.00-maly kubek jogurtu Tak to u mnie wyglada,porcje sa naprawde male ! Dzsiaj waga pokazala 74.400 Widze,ze wzrost masz taki jak ja i tyle samo chce wazyc co ty teraz. Ja juz taka wage milalam 4 lata temu wazylam 69kilo i teraz do tego daze potem bede myslec o jeszcze mniejszej wadze:) Zrob sobie stopke :) Buziaki i narka!!!!!!🖐️

paseczkikropeczki widze ze i tu jestes :P zdradzasz nasza grupe hihi, nie no zartuje :) zauwazylam ten topik wczesniej ale bylam ciekawa ile zalozycielka topiku wytrwa a widze ze juz jej nie ma...szkoda ze tak ludzie tu wchodza, pisza ze sie nie poddadza i zmykaja po krotkim czasie :/

witam dziewczyny! chcialam wan tylko powiedziec ,ze to jest moj ostatni wpis:( Niestety troszke mnie ju zmeczyl ten topik,w zasadzie pisze sama ze soba-szkoda czasu:( Pisze na innych topikach wiec jesli ktos chce niech sie przylaczy. Dziekuje tym ,ktore byly cierpliwe i tu zagladaly:) czesc[czesc} pozdrawiam cie sedeczmie Dorotko!!!!!!! Ty jako jedyna towarzyszykas mi ostatnio:) dziekuje i papa.[👄

Gość dorota123654789
No właśnie nikt tu już nie zagląda:( paseczkikropeczki a na którym jesteś topiku nie chce zostac sama:( pzdr:)