Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAAA JEDNA))

No to zaczynamy tę nierowna walke z kg:)

Polecane posty

Witam cie !!!!!!! No kochana to ja sie tu prawie sama produkuje ,aty tylko sobie poczytujesz leniuszku!!!!:(:(😠 :):):) ja ci dam -pisac,pisac!! Ciesze,ze cie widze,slycze-hahaha# no ze jestes i piszesz!!!!! :)

Witajcie!!!!!! Nie jestem juz na tej przekletej dla mnie dietce-i nareszcie!!!:):):) Jestem tak wyziebiona,przeciez bylym pozbawiona wogole cieplych posilkow. Wczoraj zjadlam nareszcie rosol z makaronem,pychy i jaki goracy!:):):) Nie,nie wiecej sie nie wrobie w taka gafe,oj kategoryctnie nie! Przeprosilam moje liczenie kal i dietka "mz" Jeste znowu zadowolona. Teraz jestem ju prawie jedna noga na zewwnarz.Ide razem z kolezanka na marsz z kijkami:) Zycze wszystkie naj....naj...... cluje papa

Marsz z kijami byl udany ,jutro tez maszeruje,wiec troszke ruch dodatkowego doszlo ciesze sie,troche tancze ,brzuszki,kije i jakos sie kula:)

Och........zimno -11,ale postanowienie postanowieniem-kije beda!:D = 9.00 wychodze ,jestem umowiona z kolezanka i ju!. Jezem po sniadanku-1/3 bulki ciemnej z ziarnami ,pomidorkie,.rzodkiewka i zoltym serem. Buziaki:)

Postanowilam jednak pojsc.Maszerowola cala godznke-super!:) To cos dla mnie:) Pogada zrobila sie mniej mrozna,wyszlo sloneczko i bylo tylko -6 stopni hahaha tyklo!,ale przy -17-stu to malutko!:P

A ja się wstydzę, bo pożarłam pół paczki ptasiego mleczka;( Właściwie nie wiem, dlaczego tak je żarłam, bo nawet mi jakoś szczególnie nie smakowało. Mam nadzieję, że tym postępkiem sięgnęłam już dna i od tej pory może być tylko lepiej;) Jutro idę na aerobic, dość leniuchowania i zasłaniania się przeziębieniem! A przed wieczornym aerobikiem godzinka spaceru będzie w ciągu dnia.

Dziewczyny,jestem zyje i dalej sie odchudzam:D Jestem na wyjezdzie wracam po weekendzie:) pozdrowionka,.Tak szybko,krotko bo mało czasu;)

Wazne sie odzywacie!:) Bylam na basenie i po nim tez z kolezankami zaliczylam galke lodow i kawke:( no coz wpadki sie zdarzaja!!!!!!!!! Pozdrawiam was:)

Witam wszystkich:) Jestem po sniadanku,kawce. Zaraz wychodze do pracy,po niej na NW.-wcagnelo mnie to i dobrze:D tymbardzie ,ze u na dzisiaj -3 stopnie;D Pozdrawiam!

witam dziewczyny! chcialam wan tylko powiedziec ,ze ti jest moj ostatni wpis:( Niestety troszke mnie ju zmeczyl ten topik,w zasadzie pisze sama ze soba-szkoda czasu:( Pisze na innych topikach wiec jesli ktos chce to sie przylaczy. Dziekuje tym ,ktore byly docs cierpliwe i tu zagladaly:) czesc🖐️

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Zielona herbata czy grejpfrut to tylko niektóre ze znanych roślinnych wyciągów wspomagających odchudzanie. Stosować je wszystkie możemy w całkowicie bezpiecznych preparatach Elavia Intensive i Elavia Anti Yo-yo opartych wyłącznie na naturalnych roślinnych wyciągach tradycyjnie zalecanych na odchudzanie. Zapraszam Was do sprawdzenia składu preparatu oraz do pytań, na które chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim