Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

W sumie ja tez musze niedlugo zaczac sie przygotowywac, bo chce wziac udzial w dwoch zerowkach w maju :classic_cool:. Mozesz mnie pouczyc z socjologii prawa :classic_cool::D

Nie zapomnialem, mialem Cie przez caly czas w sercu 😭:classic_cool:. Po prostu robilem sobie maly odwyk od kafe :classic_cool:

A juz myslalem, ze zamartwiasz sie, ze cos mi sie stalo albo znudzilo mi sie pisanie z Toba :classic_cool:

Gość jroooooolis
lala

Gość krolikkkk
przepraszan A zwlokw aleee kurwa moh drugii lap zistal zalany a niwbawidze puaac z tel

Gość krolikkkk
nie pisalam tamtego pod wplywem zaznaczam : d

To podejrzane :classic_cool::D. Laptop zostal ZALANY, a post z 00:54 sugeruje czym :classic_cool:. Napisanie poprawnego posta zajelo Ci az 16 min i to pewnie z pomoca brata :classic_cool::D

Gość krolikkkk
hagaha gkupku :p o co mnie podehrzewasz :d moze troche wspolczucia? :D

Ale naprawde bardzo Ci wspolczuje, juz nie mozesz odswiezac kafe tak jak wczesniej :(:classic_cool:. Ale sie najadleem i przy okazji skosztowalem szkockiej whisky :classic_cool:

Gość krolikkkk
moge :classic_cool: ale nie mam zamiaru 😴 poszla mi chyba plyta glowna, wiec taku plus ze sobie kupie nowego laptopa :classic_cool: dobrze Ci tak :-)

Pewnie specjalnie zalalas starego lapka, zeby miec dobry powod do kupienia nowego :classic_cool:. A dziekuje, tez jestem zadowolony :classic_cool:

Gość krolikkkk
dokladnie tak :classic_cool: tylko szukalam pretekstu ;) co z reszta wieczoru? (cool]

Posiedze na fejsbuku i chyba wczesniej pojde spac, bo jestem zmeczony calym dniem :classic_cool:. Poza tym, jutro czeka mnie spotkanie klasowe :classic_cool:. A Ty pewnie sie uczysz :classic_cool: ?