Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbcvbbvbvc

Jaki moja matka ma w łóżku syf...

Polecane posty

Gość bbcvbbvbvc

Jak można spać w takim brudzie? Ja codziennie sobie ścielę, trzepię i wietrze pościel. Jakbym poczuła choć jeden okruszek to już bym nie usnęła. Muszę mieć czysto, nie ma opcji. Moja mama śpi w tak brudnej pościeli, że szok (w jej łóżku śpi pies). Gdyby spał ze mną, to codziennie myłabym mu łapki żeby nie nanosił mi piachu i brudu. Ona tego nie robi, i śpi w brudzie bo twierdzi, że "wieczorem nie ma siły prześcielić"... głupie gadanie... Wyobraźcie sobie leżeć w piachu i brudzie, i tak spać, w takieh wygniecionej pościeli... nie dobrze mi na samą myśl

To nie jest śmieszne, to jest straszne Męska rzecz, no wiadomo, że zmieniam pościel, ale nie codziennie, tylko co tydzień-dwa

Gość bbcvbbvbvc
męska rzecz - czyli jak pościelisz to tak leży Ci ta pościel kilka tygodni? :P

Gość moze twojej matce
rowniez ten syf przeszkadza ,tylko jak sama zacytowals "nie ma sil wieczorem przescielic",moze jest bardzo zmeczona? A ty ,taka czysciocha nie moglabys pomoc matce np zmienic posciel?Poza tym ,co z ciebie za corka,ktora obszczekuje wlasna matke na forum.

Gość el chulo
nie zrozumiały,czy co.

Gość bbcvbbvbvc
ja też jestem zmeczona, ale jakoś nie śpie w syfie. Poza tym może prześcielić wczesniej, a nie wieczorem