Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociu

Zale...

Polecane posty

Gość Kociu

Witam . Tak Mocno Kocham Moja Kobietę jesteśmy już ze sobą prawie 3 lata zaręczyliśmy sie.... Nigdy jej nie zdradziłem nawet sobie tego nie wyobrażam tak bardzo ją Kocham , oddaje jej każda wolna chwile i wo gule Ostatnio widzę ze coś słabnie ona strasznie sie zmieniła już nie jest tak jak wcześniej :(

a co się dziwisz? co bardziej docenisz: ulotkę którą ci wciskają do reki czy banknot 200zł na który musisz zapracować? tu jest tak samo. taki ci zależy ze po prostu dajesz sobie za darmo, kobieta nie musi się starać, nie stanowisz wyzwania. po prostu oddałes się. ok, ale to się z czasem nudzi

Gość Kociu
Tak myślałem już nad tym :( Ale nie umiem inaczej jestem jej tak oddany... :( Powinna to docenić , jak ja bym chciał aby to ona teraz zaczęła się kręcić wokół mnie :( !!

Bo widzisz najczęstszym błędem facetów jest wiara w to co ich zdaniem powinno działać a nie w to co działa. Nie kieruj się zasadą "powinna docenić" bo nie zmienimy naszymi życzeniami rzeczywistości.

Gość Kociu
Co ja mam zrobić oddalić się ?? i poczekać na efekty które mogą być dwu znaczne ? . z resztą nie umiem wytrzymać ani chwili gdy do niej nie napisze:( ...

Gość Kociu
22 lata mam ona ma 24

cóż, nie możesz w ten sposób postępować. facet nie może stracić tożsamości, nie może się zamienić w plastelinę do lepienia bo to odpycha kobiety. kobieta która poznaje faceta a potem ten zamienia się w ciepłą kluskę czuje się oszukana. wróćmy do początków ludzkości: facet miał ochronić kobietę i upolować zwierzynę, wykarmić ją i ich potomstwo. dlatego nawet dziś, w XXI wieku n.e kobiety szukają w facetach oparcia, poczucia bezpieczeństwa, siły mentalnej. i jak na złośc faceci sami sobie te cechy odbierają zamieniając się w ciepłe kluchy

Gość maru
Trzeba być sobą! Skupiłeś się tylko i wyłącznie na niej, a gdzie Twoje potrzeby , uczucia itp.!? Jak sam nie zadbasz o siebie to nie licz ,że ona to zrobi, bo się możesz się rozczarować !

Gość Kociu
To tez już przerabiałem chciałem być tym Twardzielem.... Lecz nie umiem potrzebuje Jej z każdą chwilą muszę ją czuć chcę być utulony tą miłością bo to daje mi siłe i gdy są momenty takie jak teraz gdy pisze dzwonie i nic ... Siadam sobie w pokoju puszczam muzykę łza się kręci w oku i myślę co Ona teraz robi ... a gdy czuje tą miłość jestem w stanie naprawdę wiele zrobić to daje mi tyle siły... Nieraz zastanawiam się ze jestem chory ze mam dziwną odmianę choroby ... sam nie wiem .

Pamiętam, w którymś odcinku świata wg kiepskich była taka sytuacja że podobne stany przechodził Paździoch. Zwierzył się Ferdynandowi a ten to skwitował tekstem "typowe rozwolnienie mózgu". Podpisuje się pod tym. Nie rób z siebie ciamajdy która "chce być otulona miłością". Bądź facetem a nie rozmazanym romantykiem. Tu sprawa jest prosta. Albo potrafisz się zmienić albo nie. Jeżeli nie to się nie zdziw jak w perspektywie roku to się rozpadnie

Gość Kociu
maru Trzeba być sobą! Skupiłeś się tylko i wyłącznie na niej, a gdzie Twoje potrzeby , uczucia itp.!? Jak sam nie zadbasz o siebie to nie licz ,że ona to zrobi, bo się możesz się rozczarować ! Zastanawiam się dla czego Ona mi tego nie chce dać może nie umie , jestem w takim stanie chyba depresyjnym ,,,, nic od niej nie oczekuje tylko to aby była aby myślała aby pisała dzwoniła ... Nie wazne jest dla mnie nawet to ze nie mam spodni ze ostatnia para ma dziure w kroku, jestem załamany :(

Gość Kociu
I chodz wiem ze nie utrzymam tak tego wszystkiego to i tak sie nie umiem pozbierać do kupy czuje jak jej jest ciężko :( chciałbym aby miała we mnie oparcie . nie pasuje do tego swiata :(

weź się w garść i bądź facetem. swoją drogą to dziwnę jak faceci zrobili sie teraz bardziej emocjonalni i wrażliwi niż kobiety

Gość Kociu
A znasz kogoś kto jest... Romantyczny wierny oddany a do tego silny uparty w planach tzn taki prawdziwy facet.

to jest kwestia odpowiedniego zdefiniowania "romantyczny, wierny, oddany". Dla niektórych facetów to oznacza tylko i wyłącznie bycie skaczącym pieskiem

Gość Kociu
Czyli jest na to wszystko jedna rada , albo biorę sie za siebie i będę tym facetem , albo mogę się gorzko rozczarować ? :) Kurcze ale troszkę temat odbiegł od sprawy ... ponieważ pracuje , remontuje dom dla nas aby było jak razem zamieszkać . do tego jestem ... pisałem wyżej . a Co teraz zrobić ?

ale co to ma do rzeczy że remontujesz dom? wyremontowany dom się zawsze przyda

Gość Kociu
A no to ze tu powinna to docenic i zmienic nastawienie do Sytuacji. czy źle rozumuje

ciągle patrzysz na to co powinna. bo ci się tak wydaje. a ludzie zachowują się nie tak jak innym się wydaje że powinni tylko tak jak działa ludzka psychika. a fakty są takie że człowieka łatwo rozpuścić i przyzwyczaić. dajesz z siebie wszystko a jemu/jej ciągle mało.

Gość Kociu
Dużo mi Pomogłeś czuje się lepiej jednak rozmowa dużo pomaga :) . Sam jestem kowalem ... Będę się starał to wszystko jakoś poukładać zmienić się zacznę coś robić z sobą:) zacznę robić coś dla siebie , nie zapominając o Swojej Ukochanej:) . Ona tez bardzo mnie Kocha czuje to i widzę ... lecz chciałbym aby też trochę zmieniła swoje postępowanie ale to już wiesz... Pisząc z Tobą czuje się naprawdę bardzo fajnie :)