Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamanananana

Nie możemy przebić blony... Czy jestem aż tak ciasna...? Pomocy :(((((

Polecane posty

Mój chłopak nie moze mi włożyć, bardzo mnie boli.... On niby czuje ze coś naciaga tak jakby błonę, ale za chwilę nie czuje nic w środku... Co się dzieje? :(((((

Gość slovik
mlot pnelmatyczny polecam

pomóżcie..

Gość ida_kwietniowa
jak przebijecie dajcie znać na uczuciowym, i ogólnym...

Gość J.Thorwald
Idź do ginekologa zeby usunął błone. U niektorych dziewczyn błona jest grubsza i trudno ją przebić.

Gość GINEKOLOG 9
TAK, chętnie zajmę sie twoją błoną

Gość figoagot2222
to znak by nie uprawiać jeszcze seksu bo jesteście jeszcze dzieciory, normalne kobity które umieją czerpać przyjemność ze stosunku a nie myślą tylko o pierdołach typu czy nie zajdę w ciążę, czy to nie będzie bolało i tak dalej, nie mają problemów z wkładaniem niczego

Gość bawią mnie takie tematy
Dziewczynom się wydaje, że są takie super ciasne i delikatnie, błony dziewicze mają grube jak słoniowa skóra. A tu gówno :P Kobiety delikatnie i ciasne mają niezmiernie delikatne błonki. Bardzo często pękają one podczas ćwiczeń fizycznych, jazdy konnej itp... Często w ogóle nie krwawią podczas defloracji :P Grube błony mają rosłe dziewuchy (typ wielkiej, wiejskiej baby), które ani ciasne, ani delikatne nie są :P

Gość ida_kwietniowa
macie odpowiedź wyżej jakiś ginekolog-chałupnik-znawca

jesteśmy już dorosłymi ludźmi, kochamy się i pragniemy szalenie. Bardzo chce zeby sie to udalo... a moze powinnam jakoś rozciagnąć błonę? Da sie jakos to zrobic? Jakieś ćwiczenia np?

Gość jesteś głupia jak but
:O 🖐️

Gość 15hh7lll
ile masz lat,a nie jestem dorosła -dorosła to już w wieku 12 lat powinnaś być po kłopocie,a ty jesteś zachukana ,-nie przejmuj sie są gorsi od ciebie ,chata wolna lub hotel żel i nastrój samca by jego fujara była twarda trudna do zgięcia zawieś z 10 mokrych reczników ,nie powinien opaść,wtedy nadstaw zadnice i sukces gotowy .chyba że twój jest impotentem

Gość ida_kwietniowa
mój boże i męczycie się dalej... rzucćie temat na uczuciowy może tam coś poradzą

Ok... fałszywy alarm. Wszystko się wyjaśniło :) Normalnie, strasznie głupia sprawa. Okazało się, że tampony się wyciąga. Ja nie wiedziałam i sobie tylko wkładałam. jak wyjęłam toto wszystko, to wchodzi bez problemu. I zapach się zmienił na lepsze :)

Gość ida_kwietniowa
wiadomo jak się coś gdzieś wkłada to trzeba to prędzej czy później też wyjąć, takie proste... dzieciaki...