Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihahah9878786

KIEDY ZACZĘLIŚCIE CZUĆ SIĘ LUŹNO U RODZINY SWOJEGO FACETA?

Polecane posty

Gość ihahah9878786

bo ja mojego odwiedzam już od ponad roku, prawie codziennie i ciągle czuje sie troche skrepowana jak siedzimy no wszyscy przy stole.. tzn sa takie momenty kiedy zapada taka niezreczna cisza i wtedy kompletnie czuje sie dziwnie. z jego siostra jakos tego nie czuje ale tak... :( no czasem czuje sie po prostu niezrecznie.

Gość Serafina_90
Ja też odwiedzam już ponad rok i może nie czuję się jakaś skrępowana, ale też nie tak całkowicie luźnie, jak u siebie w domu. Różnie to bywa. Niezręczna cisza raczej nie zapada, bo mój facet jest gadułą, jego mama też lubi sobie pogadać. Przecież nie musisz zawsze Ty przerywać tej ciszy i zabawiać rodziców swojego chłopaka.

Gość malwinkaaa 2333
ja w te swieta bylam 1 raz u swojego faceta i to na cale 3 dni. I czulam sie bardzo swobodnie , moze dlatego ze moj M. byl caly czas ze mna i robil wszystko zebym sie dobrze czula u jego rodzicow.

Gość a co mi tam walnę prawdę
Poczułam się tak swobodnie już pierwszego dnia, że Matka mojego nakryła mnie jak kucałam na wacku mojego pana 😠\ Ale była ściema :D

Gość ihahah9878786
czkawka ---> :D a co ciekawsze, jego brat przyprowadzil dziewcznyne pierwszy raz jakies 3 miesiace temu, to laska bez problemu sie zaklimatyzowała, jest gadułą i moze dlatego... ale to widac

Gość blebluchaaaa
ja już jestem 6 latek ze swoim mężem ale gdy jade do jego rodziny nie czuję sie swobodnie , nie lubimy sie z teściową bo ja nie chce mieć dzieci