Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam pozdrawiam z londynu

ZAKOCHAŁAM SIĘ W JAK WY TO MÓWICIE CIAPATYM

Polecane posty

Obydwoje mieszkamy w Londynie. Tam nikt na nas sie nie patrzy, ale jak przyjechałam z nim na świeta to bardzo sie zdziwlam jak to ludzi boli, ze mam takiego faceta. :o czemu nie mozecie zyc swoim zyciem ?

Gość bo to łajzy są i koniec
ale wiem wiem ...twój jest inny ,zupełnie wyjątkowy nie taki jak reszta psiarni!:D oj naiwna ty i durna !

kazdy czlowiek jest inny. tym bardziej ze on nie jest z dzikiej afryki,tylko z LONDYNU.

Gość kjlk;/o'
Mnie to nie obchodzi. Tylko w przyszlosci prosze nie wyplakiwac sie na forum, ze zostalas oszukana,

Gość pod warunkiem, że pójdziesz do
lubisz ciemne pauki?????

Gość jogurt bananowo ogorkowy
czy offerma to jest nasz ukochany pakol na wielbladzie vel zeta?

Mysle ze ludzie w miescie mi zazdrosicili :D ze jestem taka swiatowa mam fajnego,egzotycznego chlopaka i miekszam w londynie,mam ładne ubrania a te wszystkie kolezaneczki popierdalaja z dizeciakami i maja ubrania z targu a ich mezowie to takie cioty bleeeeeeeeee blade to takie :o

a nie mogłas jak Kargul z Pawlakiem, zrobili ze świni dzika, wypastować mu kutasa brązową pastą do butów i miałabys ciapatego z którym mogłabyś sie bezpiecznie pokazać na mieście

Nikt cie nie chciał, nawet pies, to znalazł się dzikus ciapaty. Dzicz jest w człowieku, nie w miejscu jego zamieszkania. Miłego leczenia ryja, niedługo obitego :)

nie moge sie doczekac jak przylecimy na wielkanoc, bedzie super :D wszystkie gowna z polski sie beda na nas patzryli :D:D:D kupie sobie na ta okazje sliczne ubranka i mojemu tez kupie, chociaz on ma same ladne bo jest londynczykiem a nie tak jak ci polacy totalne bezguscie :D Mmmm dzisiaj lecial taki piekny film o bollywood oni sa tam wszyscy tacy piekni, rozumiem wasza zazdrosc objawiajaca sie zawiscia :D

obawiam sie że skinhedzi asfalta , przyziemna, szkoda chłopa, bo mógłby narobić ciapatych bachorów tych swoich indiach, aby arabiach saudyjskich

Gość bo to łajzy są i koniec
:D tiaaa tylko nie wypuszczaj go z domu żeby mu nikt tej ciapatej mordki nie obił !:D

on nie jest z indii tylko z londynu :o

Nikt mu nie obije. chociaz wiem ze polaczki czuja sie zagrozeni przy takim kolesiu, ladny,dobrze ubrany, ciepla karnacja. powiem wam,ze jak zabralam go na dyskoteke to wszystkie polskie kurewki chcialy mi go poderwac :D

a kto mu kazał przywleć sie do Londynu, mało miał tak kóz do ruchania i oślic.

on pochodzi z londynu :) taka jeszczem szczesliwa ze mi sie udalo :D nigdy mnie nie pociagali panowie z polski :)

Gość witaj:)
moj mieszka w polsce i jak idziemy razem to nie powiem, ludzie sie ogladaja i czasem walna jakas mine ale szczerze mowiac mi to wisi, on to olewa bo nie chce sie znizac do ich poziomu i sadzac bo niektorych wypowiedziach to w polsce jest dzicz ktora boi sie chyba konkurencji, bo nie wiem o co moze im chodzic. szkoda mi tych biednych ludzi :)

Własnie o to mi chodzi :) A Twój jakiej narodowości jest :) ?

Gość fgdgdgss
Skoro w Polsce jest dzicz to po co sie meczysz i tu siedzisz??? Wyjedz do Londynu, do "cywilizacji" buahahahaha

srencji, a konkurencji, moze sobie w Polsce byc, tylko niech te swoje pleminne obyczaje zostawi przed naszą granica. Bo multi-kulti Niemcom juz bokiem, dupą , i ryjem wychodzi.

Gość wielkie mi zeczy
po 1.autorko nie wrzucaj wszystkich do jednego wora,nie wszyscy ludzie sa rasistami! a po 2.ok ok,jest dobry i kochany tylko pozniej nie wyzalaj sie na forum ze on cie bije,poniza i traktuje jak psa bo maja takie prawo to robic ze kobiety sa tam traktowane jak smieci,szmaty do produkcji potomstwa,tak jest u pakistanców i tego nie zmienisz,bedzie cie zdradzal i byc moze bedziesz jego 10-ta zona do kolekcji...

ehhh.... mowisz ze mam nie wkladac wszystkich do jednego worka a ty wlasnie to robisz.

moj przyjechal z indii ponad 3 lata temu do pracy.mysle ze polacy im zazdroszcza tego ze oni naprawde potrafia sobie poradzic w zyciu, zapewnic sobie przyszlosc, sa jakby to powiedziec obrotni ;) polacy czesto tak nie potrafia. oczywiscie nie mowie o wszystkich ;) i te jego czarne oczy :)

Gość Killeruś810818
Toż widać że gimgowno robi prowokejszyn. Żadna dorosła kobieta nie jara się full ekscytacją jakie to ma ciuszki i jak to jej inni zazdroszczą. Książki kurvva spakowane do tornistra!? I o kre t kach nie zapomnij gowniaro. Jutro szkoła! A jeśli jakiś cudem nie prowo to zaniedługo będziesz taszczyć na plecach jego wielbłąda z nim na grzbiecie. Powodzenia. Amen

Ooo tak oni są bardzo uroczy ;) Ciesze się, że Ci się udało i nie przejmuj się tymi głupi komentarzami, ja też się nie przejmuje. Kiedyś byłam w związku z polakiem, wiesz typowy blokers,mentalne zero :o innym razem ze studentem uwazal sie za lepszego od kazdego :o Teraz na szczescie mam tak jak Ty cudowna istotke o pieknych czarnych oczach :)

Gość nanannana
a może po prostu starasz się specjalnie prowokować ludzi, żeby na was patrzyli. Po przeczytaniu kilku kolejnych twoich postów widzę, że ci nie chodzi o tolerancję- tylko chcesz swoim chłopakiem "kłuć innych w oczy". Pewno drzesz japę na cały regulator w miejscach publicznych, żeby wszyscy słyszeli, że nie mówisz po polsku. Prosta laska z ciebie chyba i to bardzo... W Polsce tak już jest, tak samo by się gapili jakbyś się woziła z Cyganem- ale fakt, nie jest to ich sprawą. Jesli zatem jesteście "normalną" parą, nie jakimiś dresiorami wieśniakami to tak- przyznam ci rację. Polska już taka jest i tu się gapią na wszystkich- za mną się pewnie bardziej oglądają niż za twym chłopakiem. PS. czy tam, w Londynie zasłaniasz okna szmatami lub gazetami? Stąd niechęć do tej nacji, niestety. Są z higieną na bakier- choć i u nas czyściochów nie ma..

po 1 kobiety tam pracuja a nie siedza i wychowuja tylko dzieci po 2 nie mecze sie w polsce i nie bede wyjezdzac bo mi tu dobrze z moim chlopakiem, tylko dziwi mnie czasem sredniowieczne podejscie do niektorych spraw po 3 zadnych "plemiennych obyczajow" nie przywiozl, a wrecz stara sie dostosowac do naszych skoro tu mieszka

Gość nanannana
to o tobie tylko świadczy, ze bujasz się z drechami bez szkoły albo studencikami ze wsi zakompleksionymi. Uważasz, że tym razem trafiłaś lepiej? życzę ci, żeby jednak tak.