Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam was o zdanie

studniówka

Polecane posty

Osoby ,które mają zamiar napisac coś nie miłego ,prosze o nie wypowiadanie się wcale ;) Studniówka bedzie niedługo. Ja niestety nie mam z kim isc. Nie mam zadnego kolegi czy kuzyna. Ógolnie jestem osoba bardzo cichą ,nieśmiała i trudno mi odnaleźć się w nowym towarzystwie. U mnie w szkole każdy idzie z kims dlatego ja tez podałam ,że ide z osoba towarzysząca.Mam jednak dylemat bo mogłabym poprosic kolezanke z klasy zeby jej chłopak znalazł jakiegoś kolegę dla mnie.Nie znam go za bardzo a jego kolegów to juz w ogóle. Nie umiem też zbyt dobrze tańczyć. Powiedzcie mi czy to nie jest wstydliwe ,że nie mam z kim iśc i musze prosic kogos o pomoc w znalezieniiu? czuje sie strasznie głupio i beznadziejnie. Jak uważacie czy to dobry pomysł ? macie może jakies rady? Dziękuje

Popytaj wśród znajomych, może ktoś się znajdzie ;-) Życzę powodzenia PS: poćwicz w domu ten taniec (no nic, bez partnera, ale lepsze to niż nic...)

ale mam jeden pomysł na znalezienie tego partnera (podałam go w pierwszym poście) uważacie ,że to dobry pomysł ?:)

tak ale ja już zapłaciłam. Szkoda by było zmarnowac kase ...poza tym bardzo chce iśc...

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jak jesteś nieśmiała to jak będziesz wyluzowana wśród nowo poznanego chłopaka?

Nie wiem, dla mnie to by było trochę żałosne, gdybym chodziła po koleżankach i prosiła, żeby mi ktoś znalazł partnera. Ja nie miałam z kim iść, więc poszłam sama. Bez odstawiania szopek z poszukiwaniami przypadkowego gościa,z którym pewnie w ogóle bym się nie bawiła, bo byłabym taka spięta. Poloneza zatańczyłam z kumplem z klasy, a na studniówce bawiłam się bosko.

tak, to dobry pomysł, jeśli nie masz nikogo bliższego. mało który chłopak pogardzi darmową imprezą z jedzeniem ;)

Gość 58282717219392
pewnie ze tak!!! masa osob tak robi ze mowi kolezance,dobrej swojej kolezance zeby pogodala ze swoim chlopakiem zeby ten wzial kolege!! fajnie wtedy jest bo jesli wy dziewczyny sie lubicie to razem sie pobawice i wasi "chłopcy" beda miec tez o cztym gadac i bedziecie sie bawic razem wczworke polecam!! odwaz sie tak zrobic a nie pozalujesz! zabawa gwarantowana!

Gość ja też nie mam z kim iść
ja też nie mam z kim iść, kasa wpłacona i nie zwrócą już jej...a też wolałabym pójsc

to zaden wstyd. z reszta tez wstydem nie jest jak pojdziesz sama jesli Cie stac to mozesz sobie wynajac chlopaka (modela) - juz od ladnych kilku lat jest taka mozliwosc

Ale ja nie zamierzam chodzić po kolezankach i prosic tylko poszłabym do jednej ,która jest mi bliska . Dziękuje za rady :) odpowiedz do : ja też nie mam z kim iść - może zrób tak jak ja? poproś przyjaciólkę?

pytałam się jednej znalazła kolegę swojego chłopaka ale podejrzewam, że jest niższy ode mnie i zbytnio mi się z wyglądu nie spodobał

-ja tez nie mam z kim isc- oj tam ja sama tez nie wiem z kim pójdę. Co z tego ,że niższy i może mało urodziwy. Ważne ,że będziesz miała towarzystwo a przeciez ni bierzecie ślubu :) to tylko jedna impreza

tak, ale są u mnie w klasie czubki co już się wyśmiewają z pewnej dziewczyny a właściwie z jej towarzysza, którego nawet nie widziały i czy to normalne?

a myslisz ,że tylko w twojej klasie tak jest? Kazdy kogos obgaduje i wyśmiewa. A skąd wiesz czy będa sie z ciebie wysmiewali? Nie znają kolesia a na studniówce każdy bedzie robił swoje ,bawił sie i pił więc nikt nie bede oceniał twojego partnera;p weź tego chłopaka albo popros o znalezienie innego...no bo co zrobisz jak nikogo nieznajdziesz? a kiedy masz studniówke?

Gość rabatka 35
ja miałam studniówkę 15 lat temu i było tak samo, mnóstwo osób szukało na tę noc partnera/partnerki, to normalne, że szuka się wsód znajomych, sama byłam z kolegą i bawiłam się świetnie, powodzenia

u nas nie będzie alkoholu chyba, że ktoś po kryjomu będzie pił. bardziej irytuje mnie ta studniówka niż cieszy :(

Dziekuje wam za słowa ;) mnie też :) ale może będzie dobrze a jedną noc wytrzymasz jakoś :)

Gość odpowiem na pta
Bierz tego kolega to nroamlna sprawa przeciez wiel soób tak szuka

Gość rtttygg
ta