Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiacyntka905

Mój facet nie daje znaku życia, o co chodzi??? Zaraz coś mnie trafi!!!! :(

Polecane posty

Byłam z panem X 11 miesięcy. Zerwałam z nim. Wytrzymaliśmy bez siebie 2 miesiące. Odezwał się po świętach. Stwierdziliśmy, że chcemy spróbować być razem jeszcze raz. On się krzywił, bo zanim się zeszliśmy umówiłam się ze znajomymi na sylwestra. Dodam, że on ich w ogóle nie zna i sylwester był daleko od jego domu. To nie była impreza w stylu jakiejś balangi z tańcami tylko zwykła posiadówka. Filmy, rozmowy itp. Poszłam tam bez niego. Nic nie mówił. Powiedział baw się dobrze. Wiedziałam, ze to, że tam idę mu się nie uśmiecha w głębi duszy, ale nie wypadało mi już odmówić, bo byłam zaproszona. Poza tym kupiłam już prezent dla gospodarzy. Wysłałąm mu życzenia, zadzwoniłam o 00:00. Nie wiem co się dzieje. Wszystko było ok. Nie odzywa się cały czas. Nie reaguje na smsy. Na żadne wiadomości. Co robić??

Gość nc
nic nie rob sam sie odezwie jak mu zalezy.

Gość nc
teraz juz po ptakach,ale tez bo moglas zadzwonic i powiedziec czy mozesz przyjsc z facetem i go tam zabrac. a on sie nie odzywa bo moze popil i odsypia.

Gość nc
mogl imprezowac do rana. no nie wiem ale jak nie chcial to nie czuj sie winna. jak juz napisalam wyzej jak mu zalezy na Tobie to sie odezwie. nie narzucaj sie.