Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny..............

Jak zachęcić kogoś do spotkania się?

Polecane posty

Gość fajny..............

Jakim fajnym argumentem przekonać, namówić do spotkania się koleżankę?

jak ty argumentami chcesz tłumaczyć lasce żeby się z tobą spotkała to lepiej o tym zapomnij. nie wytłumaczysz lasce żeby się spotkała, bo to nie fizyka. albo ma ochote albo nie. od argumentów to nie zależy

Gość Piszącaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kobieta musi czuć się jak KOBIETA,jak księżniczka, nie jak kumpela czy koleżanka. Wiec zrób jak mój ex. Był alkoholikiem wiec musieliśmy się rozstać. Linku do NK nie podam;) ale chleje dalej, żyje. Usiądź na masce (przedniej) auta z małym bukiecikiem w ręku. Uśmiechaj się do niej jak wyjdzie z domu/zagrody (ja wychodziłam z frontowych drzwi akademika, tam był zaraz parking więc vis a vis) Jak będzie blisko tak na 60-70 długości twojego penisa to powiedz cześć czekałem na ciebie. I wyciągnij bukiecik. Efekt murowany. Tylko nie mozesz chlac..bo żadna nawet na masce merca czy z bukietem za 5 tys ciebie nie zechce. Jak mądra. Bo jak głupia to wiesz..byle co i byle jakiego wezmie. Ps czemu faceci tak kreatywni w pracy - muzycy, aktorzy są tak bez polotu w zyciu codziennym? Nie mam konta na gronie, bo bym pojechała. Zreszta nie mam czasu..

taa, jak księzniczka. tak naprawdę to nie działa. to tylko ją spłoszy.

Kobieta musi czuć się jak KOBIETA,jak księżniczka, nie jak kumpela czy koleżanka. Czego dobitnym wyrazem są tematy na kafeterii "byłam pijana przespałam się z chłopakiem koleżanki" oraz " wylądowaliśmy w łóżku nie wiem jak to się stało..."

zaproś laskę na drinka lub kawe, jak odmówi to nie zaczynaj drązyć tematu pytaniami dlaczego, bo to bardzo żałosne

Gość jknjk
a co ty fajny masz za klopot? mowisz po prostu: umow sie ze mna i kwita.