Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaglesmutna

nie chce juz zyc

Polecane posty

Gość ciaglesmutna

jest mi ciagle smutno. jestem brzydka i nikt się mna nie interesuje maam przyjaciol ale nigdy im o tym co czuje i mysle nie powiedzialam ,nie powiem boje sie tego, a raczej wstydzę. Od bardzo dawna podoba mi sie chłopak ale tylko się przyjaznimy, wiem ze nie mam co liczyc na nic wiecej. nie chce odejsc bo nawet jesli nie moge z nim byc to chce zeb był obecny. Marze o tym by umrzyeć. mam 19 lat wiem że to mało ale ja juz sie poddaje nie radze sobie...Możecie mi jakos pomoc? Ja sie strasznie boje tego zrobić, boje sie że przeżyje..

Gość ciaglesmutna
Możesz sprobowac..

Ja chciałbym umrzeć czasem, ale nie zrobię tego nie będę takim pierdolonym tchórzem, idę przed siebie, mimo że wiatr w oczy, mimo tego że z każdym dniem coraz bardziej nienawidzę świata.

Najsmutniejsze jest to że nie mogę być z tym chłopakiem.. Ja raczej uważam że tchorze tego nie robia zeby sie zabic trzeba byc odawrznym. ja taka nie jestem

Gość rn6js33ex567
Masz przyjaciół, ciesz się!

Gość ciaglesmutna
w szkole też sobie nie radzę, nie mam zadnej pasji. Moje dni od 2 lat wygladaja tak samo wstaje jem sniadanie ide do szkoly wracam siadam przed kompa... zadnych nowosci. sa tez inne powody o ktorych sie wstydze mowic, nawet myślec

Masz nawet podobnie do mnie, z tym że ja w szkole mimo tego że brzydki i chudy byłem zadowolony z życia, dopiero jak skończysz szkołe zobaczysz co to za koszmar,zwany życiem. MAsz dopiero 19 lat, czyli może z wiekiem zmądrzejesz i odnajdziesz siebie. Przynajmniej ja mam taką nadzieje w swoim przypadku.

Gość ciaglesmutna
tez potrafie sie cieszyc zyciem... czasem zapominam , wmmawiam soobie ze mi ie tylko wydaje ze nic do niego nie czuje ze jestem normalna i sie usmiecham. przy znajomych udaje szczesliwa kazdy mysli ze jestem mila wesola i ze wszystko u mnie dobrze a ja? mnie rozwala od srodka

Gość samotnaalskkkkkkdkk
a ja mam 16 i też nie chce

Gość pikkolo
Kochana. Masz depresję. To się leczy. Dostajesz leki i nagle zaczynasz patrzeć i myśleć inaczej. PRAWDA JEST TAKA: skoro piszesz na tym forum tzn ze szukasz pomocy, sposobu by przetrwać ten stan i Twoja próba samobójcza nie byłaby chęcią się zabicia ale byłby wołaniem o POMOC. Dlatego NIE ROB TEGO tylko idź o krok do przodu i pogadaj o tym z psychologiem. Pogadaj z rodzicami, przyjaciółmi rozmowa powinna pomóc. Ja mam od miesiąca córeczkę i wiem że to wysiłek i poświęcenie wychować swoje dziecko dlatego też pomyśl o rodzicach.

Gość ciaglesmutna
nie naleze dp tych ladnych. A raczej nalezy do tych brzydkich... pomomo tego mialam chlopakow kilu tez sie kolo mnie krecilo ale to bylo prawie 2 lata temu, teraz jestem jakby niewidoczna a siebie nienawidze jak patrze w lustro to placze, zawsze.

Gość ciaglesmutna
nie chce zeby ludzie wiedzieli, co ja niby bym miala powiedziec rodzicom ?? przyjaciele tak naprawde to tylko dobrzy kumple. wysmaiali by mnie za moimi plecami... tak masz racje nie chce sie zabijac chce byc szczesliwa

ciaglesmutna Jeżeli naprawdę chcesz się zabić z powodu takich błahostek, to przykro mi ale jesteś głupia. Jeszcze w twoim życiu będą dziesiątki chłopaków. Ja też kiedyś się przejmowałem moimi zawodami sercowymi, teraz nawet nie szukam dziewczyny i staram sie odciąć od innych ludzi.

Jescze masz mnóstwo czasu, nie zauważysz kiedy wszystko się powinno ułożyć, chyba że będzie tak jak w moi przypadku coraz gorzej ,tyle że też jeszcze młody jestem. A poza tym nigdy na serio nie myślałem żeby się zabić, moja matka by się wtedy załamała, nie mógłbym jej tego zrobic i tak los ją pokarał , że ma takiego syna.

Gość ciaglesmutna
wiem ze jest to glupota ale kazdy radzi sobie z tym wszystkim inacze... mi jest ciezko bardzo ciezko. nienawidze Boga jesli on wgl istnieje bo juz zaczynam watpic

tyle jest brzydkich ludzi i jakoś zyją ba niektorzy są szcześliwi a niektorzy w dodatku glupi bo myslą ze są ładni nie łam sie lepiej zyc jest nowy rok moze cos zmien w zyciu zeby nadac mu sens

Gość ciaglesmutna
ja też moim rodzicom bym nie mogla tego zrobic ale cholera ciezko mi, nie mam komu sie wygadac, boje sie

Gość pikkolo
No to teraz fakty. Jesteś jaka jesteś i nie zmienisz tego za bardzo. Zacznij pewne rzeczy akceptować. W pewnym sensie możesz się zmienić, no chodząc na aerobik, basen, fryzjer itp itd. Każda potwora znajdzie swego amatora. A może jesteś brzydka wg samej siebie a dla kogoś innego jesteś atrakcyjna. Masz może gorszy dzień, każdy tak ma. Przejdź się do psychologa, pogadaj jak nie pomoże to przynajmniej nie zaszkodzi.

Gość numerowaaaaa
Jak bylam taka mloda jak Wy to tez mi sie wydawalo, ze jestem nieszczesliwa i ze nikt mnie nie rozumie. Potem podroslam, przezylam lub zobaczylam kilka prawdziwych tragedii i nauczylam sie cieszyc zyciem. Wam tez to przejdzie z wiekiem, wiec sie na razie nie zabijajcie.

Gość ciaglesmutna
Nawet nie wiem jak moge zmienic cos w swoim zyciu. szybko sie poddaje jesli mi cos nie wychodzi a potem znowu placze ze jestem beznadziejna. nie mam zadnej pasji, nic mi sie nie chce. a jak znajomi wyciagaja mnie na impreze wykrecam sie bo zle sie czuje sama ze soba ciagle mysle o wygladzie...

Gość ciaglesmutna
jeszcze 2 lata temu a nawet wczesniej myslalam ze jestem ladna moze nie piekna ale normalna... krecilo się kolo mnie kilku chłopaków a teraz zero... stracilam pewnosci siebie

Tylko głupcy się niczego nie boją. Czego się boisz, jeżeli jesteś zdrowa to świat stoi przed tobą otworem....Ja nigdy nie miałem się komu wygadać do końca, zamknęłem się w sobie, mam w dupie innych ludzi. Ty też powinnaś zwracać większą uwagę na siebie,a mniejszą na innych, bądź sobą i miej głeboko w odbycie zdanie innych ludzi. mi to pomaga.