Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopt

Wedlug nostrodamusa w 2012 wybuchnie III wojna swiatowa.

Polecane posty

Gość klopt

Ponoc wszysykie jego przepowiednie sie sprawdzily.Przepowiedzial m.in 2 wojny swiatowe oraz zabojstwo kennedych.Ja nie wiem co mam myslec tez slyszalem od pewnej osoby ze ponoc te przepowiednie zostaly upublikowane po fakcie.Nostrodamus przepowiedzial ze zolta rasa zaleje swiat.Czy ma na mysli koree polnocna?A moze demografie chin i wysoki przyrost naturalny tego kraju?Z iranem tez nie ciekawie.Czy cos zlego sie wydarzy w 2012?

Gość nie ździwiłabym się...
to chyba całkiem realne:(

Gość klopt
Wedlug ksiazki ktora posiadam "Jego przepowiednie nie maja sobie rownych w calych dziejach astrologi" oraz "Posrod jasnowidzow byl najwiekszym z wielkich"

Gość maja maj
jest tak mało czasu wiec mozecie zróbcie cos dobrego i oddajcie 1 procent podatku na chore dzieciaczkiu

Gość wielkie mi zeczy
to calkiem prawdopodobne ze tak bedzie...

Gość autortegotematu
ja mysle ze cos zlego sie wydazy,koreanczycy z poludnia zucaja ulotki informujace ludzi na temat rzadu oraz welniane skarpetki,ktore mozna wymienic w korei polnocnej za 10 kg kukurydzy.Mysle ze to moze sprowokowac wladze korei polnocnej do dzialan wojenych.No i z ira em nie dojda do porozumienia.USA i UE narzuca embargo na rope oni zablokuja ciesnine ormuz,powstanie bledne kolo ktore doprowadzi do wojny.

Gość autortegotematu
zapomnialem dopisac ze zucaja te ulotki z balonow