Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoSięDzieje?!

Ból podczas stosunku po cc.

Polecane posty

Gość CoSięDzieje?!

Miesiąc temu miałam cesarkę. Ostatnio z mężem próbowaliśmy się kochać. Myślałam, że problemem będzie ewentualne urażanie szwu. A tu zonk. Szew żaden problem, wszystko cacy, za to... masakryczny ból pochwy! Myślałam, że się popłaczę! Najpierw boli zaraz u wejścia, jakby było tam jakieś otarcie, ale tak miałam zawsze więc luz. Ale potem im dalej w las tym gorzej! Mam wrażenie, że w którymś momencie robi się maleńka szczelinka, którą mąż próbuje rozerwać. Ból niesamowity, nie do zniesienia... Pomyślałam, ze pierwszy raz, ok może tak być. Ale podjęliśmy już 3 próby i ciągle to samo... A mam wysoki próg bólu. Do lekarza będę szła w przyszłym tygodniu, ale mam pytanie czy któraś z Was miała coś pdoobnego?

Gość ddsa
z pochwą to nie powinno być problemu po cc. raczej to chyba jakiś problem od strony psychiki. Na pewno jesteś gotowa na seks?

ja po cc dopiero po 7 tygodniach miała stosunek ale było ok, może jeszcze za wcześnie więc poczekaj co ci lekarz powie. Może wdał ci się stan zapalny od kwawienia po porodzie? nie masz innych objawów? Albo jesteś bardzo spieta i stąd ten ból???

Gość fdeeee
Miałam identycznie, po 4tyg bardzo bolało, odczekaliśmy jeszcze tydz i było ok. Polecam tez jakiś żel nawilżający, bo przy karmieniu czasami jest problem z wilgotnością.

Gość Miraculum5
No a ja właśnie problemu z nawilżeniem nie mam... Ech czuję się podle :(

Gość diabl 123
a karmisz piersią?? Przy kp jest slabe nawilżanie, kupcie sobie żel intymny