Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo smutna.......

Dziwny facet - problem

Polecane posty

Czy możliwe jest żeby facet, który dużo mówił o wspólnej przyszłości ze mną, zmienił sobie z tygodnia na tydzień zdanie? Przez ten czas nie widzieliśmy się, nic nie narozrabiałam. Mówi, że potrzebuje czasu, żeby ogarnąć swoje życie i nie chce teraz wchodzić w związek, żeby mnie nie krzywdzić.

Gość Gosc
Może jego plany się zmieniły? Może ktoś spontanicznie pojawił się w jego życiu? Raczej coś musiało się zdarzyć, skoro tak raptownie zmienił zdanie. Pogadaj z nim.

Gość fgfhfgjhgjhkj
z tymi skurwielami to wszystko mozliwe, wartosciowy zdarza sie raz na milion

Twierdzi, że nie chodzi o inną laskę, tylko o poukładanie życia i nadmiar obowiązków zawodowych.

Gość miś kuszatek
ma kogoś innego, w każdym razie ciebie już nie chce

Nigdy nie byliśmy w związku, widywaliśmy się niecałe pół roku. Ostatnio przez tel. mówił, że jestem dla niego jedną z bliższych osób, że jestem piękna, mądra, inteligentna... Brzmi jak spław. Ale on twierdzi, że chce kontynuować tą znajomość.

to oznacza jedynie, że chce mieć seks bez zobowiązań. Kontynuować znajomość ale nie wikłać się w związek. Serio. W ogóle często tak jest że dzień wcześniej mówią jaka jesteś fajna a następny dzień się przestają odzywać. To jest dla mnie fenomen.

Nigdy z nim nie spałam. Powiedziałam jasno, że dopóki nie wyprostuje pewnych spraw i nie będziemy w związku nie ma na co liczyć.