Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingulka856

OLAŁ MNIE BO SIĘ Z NIM NIE PRZESPAŁAM..ZAŁAMANA,

Polecane posty

Gość kingulka856

Czy naprawde aby miec fajnego faceta trezba sie z nim na czwartej randce bzykac?? myslałam ze to ten...a on okazał sie sukinsynem .i zauważylam ze nie chce mu sie czekac.

Gość fakty jak z tvnu
Nie powinnas byc zalamana tylko cieszyc sie ze nie dalas sie wykorzystac smaciarzowi.

No jasne, że to przykre. Ale pomyśl - zmarnowałaś stosunkowo mało czasu.... Szkoda dostać kopniaka np po 3 czy 4 latach .... Ja niestety porównuję się z innymi wpisami - i widzę - tamten ma gorzej niż ja, tamta ma przerąbane... A ty? ... to tylko mgnienie... Zobaczysz, przezyjesz to. Nie był ciebie wart

Gość to ile wy macie late 18?
4 randka to juz troche , facet dobrze zrobil bo by sie nawet nie doczekal i po roku

Gość x.x.v.l
a co myslalas? on tylko czekal az cie przeruucha, przeciez to ich potrzeba, najwazniejsza rzecz w zyciu, tylko czekal na twoja cipe, a ze sie nie doczekal to na razie, idzie szukac innej chetnej mu dac dupy. dla nich kobiety sie nie licza jako osoba, kobiety sa im potrzebne tylko do seksu! prawda stara jak swiat:classic_cool:

Gość x.x.v.l
czym sie bedziesz lamac? kazdy facet jest taki sam, nawet jak czeka (w wielkich bolach, bo nie wie czy nie traci czasu i nerwow - czy nie osiagnie swojego celu) to tylko, zebys sama ulegla, bo wczesniej czy pozniej kazdy chce sobie tylko zamoczyc

Gość kingulka856
wprawdzie mówiąc. To lubię czasami sobie przespać się z kolegami.. na 4 randce to zbyt długo, aby tyle czasu czekać na stosunkowanie się ze sobą, zawsze marzyłam o seksie na 1-randce :(

Gość kingulka856
podszywa.psychiatra ci tylko została.

Gość kingulka856
hehe, ja tak mam ze sama ze soba rozmawiam ;) a potem sama sobie odpowiadam, udajac ze ktos sie za mnie podszywa :)

to nieważne jaką masz płeć (nota bene możesz być jeszcze obojnakiem). Debilizm nie ma płci

Gość kingulka856
ma płeć. męski debilizm oraz damski debilizm? Chyba rozumiesz, albo jesteś ciemnota.. albo poprostu mózg Ci sie powoli ulatnia z szarych komórek? Buźka

Gość kingulka856
lubię gadać sama do siebie

Gość kingulka856
nawet lubię sama ze sobą się kochać? Czyż to niecudowne?

Gość kingulka856PRAWDZIWA
lecz się stara grzybiaro.

Gość kingulka856
przepraszam się pomyliłam. Lubię rozmawiać sama do siebie, gada to papuga... nie mylajcie mnie z papużką

Gość kingulka856
nie mylcie* mnie z papużką. Przez analfabetów byki robię. Analfabetyzm jest zaraźliwy :(

Gość kingulka856PRAWDZIWA
lubię zmieniać nicki, jestem starą grzybiarą... Chociaż nie wiem co to znaczy grzybiara? nie ma takiego wyrazu w słowniku wyrazów obcych.. ale mam swój własny słownik z nietypowymi wyrazami.. Dziękuję z uwagę..

Gość Gvgghgddd
Marna prowokacja.

Gość kingulka856
cały czas się ktoś pode mnie podszywa...;/ idę się powiesić

Gość niedlapsakielbasa
tez kiedys mialam 15 lat potem 20 potem ciut wiecej i nawet jak bylam taka smarkata to nie mialam tak powalone we lbie by jakies prowo robic lub zachowywac sie tak jak Ty pusta panno!wez sie zajmij ,zorganizuj sobie madrzej czas bo z nudow Ci sie popierdzielilo we lbie niezle i DOROSNIJ

kingulka, czym Ty jesteś załamana.. powiedz mi, tym że na jednym mu zależało? Czy coś do niego czujesz i Ci na nim zależało, nie wiedząc, że on taki jest? Bo mam nadzieję że nie jesteś załamana jego głupotą, że mu tylko jedno w głowie??

Gość rafii,343
przecież nikt nie chce miec kota w worku moze chchiał sprawdzic czy sie nadajesz na jego dziewczyne,ha. teraz wie ze nie.