Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa opini....

Jestem ładna?Podobno niepotrzebnie mam kompleksy. Szczerze!

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwowwwwwwwwww
niezla loszka :D

Gość kjhl
ladnie to t ak sie nabijac z kolezanki?

Gość ciekawa opini....
to mój chłopak:)

Gość obrączki na palcach-czy oni są
małżeństwem???

Gość ciekawa opini....
lux?

Gość ciekawa opini....
nie jesteśmy;) dopiero 17 lat nam stuknelo;)

no moim zdaniem marnujesz sie czemu nie zobaczylismy cie w tap madl łaj ?????????????????? ;OOOOOOOOOOO

Gość kulaginda0000
Poleje kielicha, bo to na trzeźwo jest nie do przyjęcia :D

Gość ciekawa opini....
wiem dareios ;)

Wrzuciłaś zdjęcia dziewczyny, której nie lubisz. Bo na pewno nie jesteś ta dziewczyną ze zdjęcia.. Bo jakby tak było to napewno nie zaawalabys takiego pytania mając taka tuszę i twarz..

Gość fryntek
A ja właśnie uważam takie kobiety za atrakcyjne. Może nie do końca jesteś w moim typie z twarzy, ale uwielbiam duże kobiety. Moja żona też będzie taka mnie nie dziwi fakt obrączki na Twoim palcu.

Gość fryntek
nie tylko szczupłe jest piękne. I to, że jedni mają upodobania do szczupłych nie znaczy, że osobą z nadwagą nie może być dla kogoś innego atrakcyjną kobieta. Ja uważam, że masz całkiem ciało ile ważysz?

Gość ciekawa opini....
manaam,a Ty myślisz że jesteś piękna bo ważysz być może mniej? jeśli chodzi o twarz to nie mam kompleksów :D

Art. 190a 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Proponuje usunąc fotki i nie udzialać sie Wam w tym temacie jeśli nie chcecie aby to Was też dotyczyło.

Gość ciekawa opini....
forever alone a co Ty mi tutaj wklejasz?:o

ciekawa opini.... Jeśli to naprawdę Ty, to przepraszam, faktycznie głupio napisałam... A mam takie pytanie, jak uprawiacie seks to jestes czasami na gorze??

Gość ciekawa opini....
i tak nie schudnę, bo mam tendencję do tycia nawet przy zjedzeniu miski płatków dziennie. mam to po mamie, i już się pogodziłam:) Nie mam zamiaru rozmawiać z ludźmi którzy jak widać oceniają po wadze. A sami oprócz tego ze sa szczuplejsi do zaoferowania wiele nie mają. ;)

Gość ciekawa opini....
jeszcze nie uprawiamy :D 🖐️

STALKING! Art. 190a 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej. 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Gość kulaginda0000
Kobieto, tu nie chodzi o walory estetyczne, ale o zdrowie. Osoby otyłe mają większą szansę na np. nadciśnienie, czy wysoki poziom cholesterolu, co może prowadzić do zawału

Gość ciekawa opini....
A tak całkiem serio - zdjęcie moje,ale temat prowokacyjny żeby zobaczyć Waszą reakcję :P I jak widać z racji tego,że jesteście anonimowi jedziecie po ludziach,sami nie wyglądacie dlatego się nie ujawniacie ;) Tymczasem żegnam :D