Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaaaa-98

Badanie psychologiczne z monitorowaniem zakończeń nerwowych

Polecane posty

Gość paulinaaaaa-98

Cześć mam mieć teraz w styczniu badanie psychologiczne w poradni i w zawiadomieniu napisali że to ma być badanie z monitorowaniem zakończeń nerwowych. (O co chodzi jakie zakonczenia?) i jeszcze na końcu była taka uwaga "pacjentka proszona jest o zgłoszenie się na badanie z obuwiem zamiennym, bez rajstop". Co mają rajstopy do mojego badania psycholog.,ma jakieś znaczenie czy pójdę w rajstopach czy nie przecież nawet nikt nie będzie widział? Rodzice też nie wiedzą dlaczego tak.

Gość jakaśkaśka92.
Obuwie zamienne to napewno po to żeby nie zabrudzić podłogi w pomieszczeniach do badań (są wyłożone wykładziną a teraz mogłabyś wnieść błoto z ulicy) - dlatego masz zmienić. Na samym badaniu będziesz na bosaka żeby mogli cię podłączyć do aparatu do monitorowania reakcji zakończeń nerwowych. Dlatego każą przyjść bez rajstop, żeby nie trzeba było bardziej się rozbierać tylko ściągniesz skarpetki i cię podłączą.

Gość zaniepokojona:(
nie wiem co maja z tymi badaniami bo ja mam na to isc we wtorek,dzwonili do rodzicow z poradni czy sie zgadzaja no i powiedzieli ze bede na boso badana z kabelkami przy stopach. mama zapytala czy to bedzie mnie bolalo powiedzieli ze nie to sie zgodzila.ale i tak sie troche boje,jak uwazacie mam sieczego bac czy nie?mam 13 lat