Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielony prochowiec

Nie mogę mieć obecnie dziewczyny ale czy to się kiedyś zmieni?

Polecane posty

Gość Zielony prochowiec

Ktoś napisał że w młodszym wieku dla dziewczyny najbardziej się liczy to żeby jej chłopak był cool i to się chyba sprawdza w moim przypadku. Nie jestem cool (i masa rzeczy się za tym kryje), toteż nie mam dziewczyny. Ale nie chciałbym zostać sam jak palec, dlatego chciałbym się dowiedzieć kiedy to myślenie się zmienia u kobiet np. na takie: "o, ten facet zapewni mi byt i mojej rodzinie", w jakim wieku?

Gość oxerma
okolo 30tki.

Gość lekarz pogotowia
jesteś idealnym kandydatem na jelonka... kup sobie bmkę na szerokich laczkach i od razu masa lasi chetnych do zapewnienia im bytu sie zmaterializuje :D

Gość Zielony prochowiec
To moja matka tak mowi o tym zapewnieniu bytu rodzinie a ona jest wyczulona na takie laski ktore leca na kase. No i jeszcze jest nierostrzygnieta kwestia czy nie bede skreslony dla wiekszosci kobiet z powodu braku doswiadczenia, bo tak sie sklada ze akurat zero kontaktow mam obecnie z plcia przeciwna. Dodatkowo nie wiem gdzie szukać.

Gość oxerma
a ile masz lat?

Gość x.x.v.l
ile masz lat Zielony ?

Gość Zielony prochowiec
Mam 21 lat

Gość x.x.v.l
u kobiet to nie kwestia wieku tylko wyszalenia sie, przezycia wzlotow a przede wszystkim upadkow, porazek, niepowodzen w zwiazkach, ktore zmieniaja myslenie, potrzeby, oczekiwania do mezczyzn. trzeba zdobyc doswiadczenie i wyciagnac z tego wnioski, bo sam wiek nic nie da. mozna byc niedojrzalym emocjonalnie i niedostosowanym do zycia w zwiazku nawet w wieku 30 lat.

Gość lekarz pogotowia
To moja matka tak mowi o tym zapewnieniu bytu rodzinie a ona jest wyczulona na takie laski ktore leca na kase. Twoja matka mam wrażenie, że strzela tobie w stopę - jednoczesnie robi z ciebie dostarczyciela dóbr wszelakich i ostrzega, że jako tenże dostarczyciel będziesz wykorzystany :O

Gość x.x.v.l
w swoim wieku tez mozesz znalezc dziewczyne, ktora by cie zechciala, jezeli sama juz cos przezyla i jest w miare myslaca logicznie osoba

Gość x.x.v.l
sam jestes w miare rozsadny, wiec zawsze mozesz tez sprobowac ze starsza kobieta

Gość Wujek dobra rada ....
w Twoim wieku to łapie się laski za kucyki i zapina od tyłu a nie pindoli o rodzinie i jej utrzymani :D