Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On z kompleksami i obawami

Pytać dziewczynę czy jej byli partnerzy byli przystojni i czy szybko seks był?

Polecane posty

Mam przeczucie, że byli partnerzy mojej dziewczyny byli ode mnie przystojniejsi, bardziej atrakcyjni seksualnie i poszła z nimi szybciej do łóżka niż ze mną, bo pewnie chemia działała mocniej. Pytać ją o to? Chyba się załamie, jak się dowiem że jej byli partnerzy to byli przystojniacy, z którymi do łóżka chodziła od razu?

A ja uważam, że mam prawo to wiedzieć. Bo nie chcę być z dziewczyną, która mnie uważa za brzydszego i mniej atrakcyjnego od byłych partnerów

Takich tematów za dużo nie drążyć. A jeśli już - to na samym początku. Żeby potem nie wracać i nie zatruwać życia. Po co? Cóż ci to da? .... Nie myśl o tym za dużo - skoro jesteście, możecie bym razem - widocznie nie jest z tobą tak najgorzej. Przecież nie wzięła cię z litości czy dla kasy?

A jak tamci to byli żelusie z dyskotek i szła z nimi do łóżka od razu?

Gość x.x.v.l
co za glupie pytanie.

Gość x.x.v.l
lepiej sam sie pierwszy przyznaj co posuwales

Byłem prawiczkiem

Gość mówi sieee
"A jak tamci to byli żelusie z dyskotek i szła z nimi do łóżka od razu?" lepsze zelusie niz najlepszy przyjaciel

No, ale myśląc o Żelusiach z dyskotek - to jak jest, myślisz o nich dobrze czy źle? Jeśli dobrze - to sam się staraj tak wyglądać i robić (haha! :P ) . A jeśli źle - to czym sobie gitarę zawracać?

Gość kaśśśśka...,
Bożeee nie pytaj :o nie ma nic gorszego niż zakompleksiony facet :o strasznie mnie tacy zniechęcają do siebie zresztą nie tylko mnie bo moja koleżanki również.

Uważam, że dziewczyna która idzie przygodnie do łóżka ze szpanerem z dyskoteki jest pustakiem

Ja bym podszedł inaczej do tematu. Jakbym się chciał czegoś o dziewczynie dowiedzieć to poobserwowałbym jej zainteresowania, jakiej muzyki słucha, co lubi robić, jakich ludzi szanuje... itp itp ... Jak sie okaże, że słucha RMF Maxx, że głosuje na LPR, nie wie kto to dajmy na to Coelho czy inny Joyce .... ale 4 godziny spędza na Fejsie czy na pudelku - to nie musisz reszty sie dowiadywać. A ha - nazwy podałem umownie. Nic do LPR nie mam.

Mam kompleksy nie bez powodu. Dzisiaj trudno o dziewczynę, która nie spała z przystojniakiem, a ja taki zwykły chłopak jestem

Choćby miała doktorat z fizyki jądrowej jak spała ze szpanerem z dyskoteki przygodnie dla mnie jest pustakiem. Bo seks to tak intymna i poważna sfera życia że z byle kim się go nie uprawia

Gość onawi
jednak z jakiegos powodu jest z toba,musi byc jej lepiej pod jakims wzgledem.....skad wiesz ez z innymi szybciej szla do lozka?czlowieczku ciesz sie ze masz kogos .....moj obecny facet tez jest i brzydki i niski ale jak z nikim innym sie swietnie dogadujemy

Gość x.x.v.l
On z kompleksami i obawami Uważam, że dziewczyna która idzie przygodnie do łóżka ze szpanerem z dyskoteki jest pustakiem facet, ktory nie wybiera normalnej, spokojnej, poukladanej, rozsadnej dziewczyny tylko glupia, puszczalska imprezowiczke rowniez jest pustakiem !

Gość mówi sieee
"Uważam, że dziewczyna która idzie przygodnie do łóżka ze szpanerem z dyskoteki jest pustakiem" true

Może być ze mną świadomie dlatego, że np. jestem czuły i dbam o nią, doskonale zdając sobie sprawę, że nie podniecam jej jak ci, którzy spali z nią wcześniej, ale sam seks to przecież nie wszystko. P.S. Nie chciałbym dziewczyny, która miałaby mnie za brzydala

Gość prawda jest niestety taka
Jako facet powiem Ci tak -po chuj Ci to wiedzieć ? ..teraz jest z Tobą i nie wkręcaj sobie głupot.

A skąd można poznając dziewczynę wiedzieć czy spała przygodnie ze szpanerami z dyskoteki?

Gość x.x.v.l
nie potrafisz odroznic normalnej od dziwki ? sa normalne, ale skoro tylko zauwazacie to, co rzuca sie po oczach to pretensje miejcie do siebie

Chciałbym się dowiedzieć, czy przypadkiem nie jest z pustakiem, który mógł jeszcze niedawno patrzeć głównie na wygląd

Mówię ci, obserwuj ją. Te rzeczy często idą w parze. Poznając ją na innych obszarach uprawdopodobnisz te sprawy, które cię interesują. poza tym pamiętaj - nawet jak będziecie o tym rozmawiać nie musi ci powiedzieć prawdy. Ludzie lubią mówić o sobie lepiej niż jest w rzeczywistości... Miała 16 facetów - powie ci o 4 itp itd... Nie zatruwaj sobie tym głowy! . JEST Z TOBĄ, więc coś w tobie jest

Tylko, że może nie są we mnie akurat aspekty fizyczne i intelektualne?

Gość x.x.v.l
On z kompleksami i obawami Chciałbym się dowiedzieć, czy przypadkiem nie jest z pustakiem, który mógł jeszcze niedawno patrzeć głównie na wygląd to jeszcze tego nie zauwazyles??

Przygody się zdarzają nawet grzecznym i niepozornym studentkom

Gość onawi
przesadzasz koles.....ze z toba nie chce szybko sypiac to pewnie z innymi bylo tak samo jesli w ogole bylo

a jakie? Mieszkasz 200 metrów od niej i dlatego wygodnie jej się z tobą spotykać? Jeśli nie intelektualne, nie fizyczne, to tylko finansowe.... te 3 kategorie mogą być istotne przy wyborach.... procentowo byśmy się kłócili które częściej i mocniej. Innych nie ma.... A przynajmniej są w tak śladowych ilościach że nie warto o nich myśleć...

Gość x.x.v.l
najpierw sam chopcze dorosnij 🖐️