amerykus 0 Napisano Styczeń 1, 2012 kupilam ostatnio w lidlu chyba za 2,49 i normalnie sa do niczego,tak cienkie ze szok,odrazu sie drą,gdzie moge kupic jakies dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2015 ja to już od jakiegoś czasu stosuję worki firmy http://www.crespo.pl/ są mocne i nie drogo kosztują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 15, 2015 mój były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 macie polecić jakieś konkretne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2017 Zdecydowanie worki z oferty http://www.worki.com.pl/ najlepiej sprawdzają się w moim gospodarstwie domowym! 65l, 35l oraz 20 l to te najczęściej przeze mnie kupowane. Wytrzymałe, dzięki czemu można w nie wpakować spore ilości śmieci .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil Napisano Czerwiec 3, 2019 Bardzo mocne worki na śmieci produkuje firma C2C, pracuję w firmie i wiem teraz jak to się tworzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartłomiej Napisano Lipiec 30, 2019 To prawda, znam tą firmę, tworzą bardzo solidne opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrad Napisano Sierpień 1, 2019 ja nawet pracowałem jakiś czas w C2C, wiem jak to się tworzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marek Napisano Sierpień 14, 2019 Dnia 1.08.2019 o 12:13, Gość Konrad napisał: ja nawet pracowałem jakiś czas w C2C, wiem jak to się tworzy super, tez pracowalem, fajna atmosfera i doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystian Napisano Wrzesień 11, 2019 W tym C2C przyjmują jeszcze pracowników? Jak sie skontatkowac z firmą, czytalem sporo opinie o nich na roznych stronach , jestem z Lublina i szukam pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antek Napisano Wrzesień 12, 2019 Dnia 11.09.2019 o 09:57, Gość Krystian napisał: W tym C2C przyjmują jeszcze pracowników? Jak sie skontatkowac z firmą, czytalem sporo opinie o nich na roznych stronach , jestem z Lublina i szukam pracy warto odwiedzic ich stronę, tam na pewno beda informacje, ja osobiscie polecam firme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćAnia 24 Napisano Wrzesień 12, 2019 W biedronce są mocne, w kolorze fioletowym i są zapachowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2020 na stronie ezaopatrzenie.pl mozna znalezc soludne worki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masertiger1 0 Napisano Sierpień 24, 2022 Tutaj kupisz bardzo wiele różnych worków foliowych na węgiel, worki na ekogroszek, worki na sól drogową, worki na korę, worki foliowe z nadrukiem, worki LDPE, Można też u nich zamówić nadruk, Folmi https://www.folmi.pl/oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach