Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magrog

Powrot do pobudek i nocnych karmien!

Polecane posty

Gość magrog

Moze ktoras z mamus mi pomoze bo ani ja ani maz nie wiemy o co chodzi. Nasza Zuzia ma 11miesiecy. Od kiedy skonczyla ok 4 miesiace przesypiala pieknie cale noce, ale mniej wiecej od 2tyg buzi sie w nocy czasami nawet po 3razy a przynajmniej raz domaga sie mleka. Czy zabkowanie moze byc tego przyczyna??

Witam, U mnie tak było i trwa nadal tzn mały ma już prawie swa lata i nadal się budzi. Zaczęło się właśnie gdy miał 10 miesięcy, przez zęby budzi się w nocy raz lub dwa razy. pediatra mówi, że to zęby. Jak mamy bardzo płaczliwy wieczór i mały wkłada rączki do buzi to na noc daję mu nurofen i wtedy przesypia całą noc. Pozdrawiam

Miało być mały ma prawie DWA lata a nie swa :P

moja do 9 miesiaca spala, i od 9 do teraz a ma 2 lata, budzi sie coraz czesciej i wrzeszczy "mleko" i tak nawet 4 razy dzienie, wszystkiego probowalam nc nie dziala, mleko i koniec zalamka

Gość mam synkówx 3
dagna no ale to zle ze chce tak duzo mleka pic? moisz 4 razy dziennie a wiec w nocy nie chce?

moze tak być - moja tez śpi niespokojnie, ale mleka jej nie daję tylko wodę...myślę, że ją bardziej suszy przez to, że kaloryfery włączone

Gość magrog
Wczoraj spalam 3godz - a wlasciwie to ja juz nie spie tylko czuwam. Jeszcze kilka takich dni i bede jak zombi wygladac. Bardziej wyspana bylam jak Zuzia byla malenka.