Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczecin69

Brak mi tego czegos

Polecane posty

Gość Szczecin69

Witam mam 17 lat i jestem ze Szczecina , mam taki problem iż poczułem coś więcej do przyjaciółki , I ona wie o moich uczuciach do niej i ze mi na niej zależy (ona ma mieszane uczucia), lecz nie chce ze mną być bo twierdzi że" brakuję mi tego czegoś" co mieli inni faceci z którymi była,kręciła , co mógłbym zrobić aby "to coś" mieć,zyskać w jej oczach ,Proszę o pomoc

Gość bubelek100
NIC NIE ZROBISZ, NIE MA CHEMII I TYLE

Gość bubelek100
Możesz jedynie być oschlejszy ;P może oprzytomnieje dziewczyna

Gość ZranionyDauuun
zapewne nie kręcisz jej fizycznie....

Gość Szczecin69
a co powiecie na to bym zniknął na jakiś czas ? , Kręcisz fizycznie tzn ?

Gość Dziewczyna ze wspomnien
nie pociagasz jej, na sile nic nie zrobisz .....

Gość Szczecin69
to co najlepiej zrobić?

Gość Szczecin69
hmm to z tego wynika ze traktuje mnie jako przyjaciela tak?

Gość Dziewczyna ze wspomnien
"co mógłbym zrobić aby "to coś" mieć,zyskać w jej oczach ,Proszę o pomoc" To COS kochanie sie ma albo nie i dla kazdej osoby to COS bedzie oznaczalo cos innego, jest to COS co druga osobe w Tobie pociaga, na sile tego w sobie nie wypracujesz, bo jest to nienazwana a odczuwalne, rozumiesz ? :)

Gość Szczecin69
To prosze was co mam najlepiej zrobic i nie wchodZi w gre znalezc inna ,zapomniec nie ma opcji nie poddam sie tylko pomozcie co mam robic

Gość kominiara
ja bym walczyl na twoim miejscu . musisz dac jej troche czasu. z dnia na dzien nie da rady wiem ze to trudne mialem podobny przypaddek bajera caly czas!!

Gość chęmię się wytwarza
To nie jest tak ,że albo chemia jest albo niema u kobiet jest inaczej. "to coś" to są twoje cechy charakteru oraz relacje z nią. Jesteście młodzi więc w tym wieku najbardziej się liczy wygląd oraz styl bycia ..więc pytanie czy jesteś wysportowany ? ..czy jesteś spontaniczny ? czy jesteś kreatywny ? ..czy lubisz ryzyko ? czy jesteś pewny siebie ? czy jesteś otwarty ? czy jesteś zabawny ?czy jak ona coś przeskrobie jesteś w stanie ją zostawić ? Przykro mi to stwierdzać ,ale kobiety/dziewczyny na facetów wybierają kogoś kto jest po prostu atrakcyjny ..widocznie na chwilę obecną dla niej taki nie jesteś. Jeżeli laska uzna ,że jesteś dla niej za cienki to zostajesz kolegą.

Gość chęmię się wytwarza
Dziewczyna ze wspomnien Z tym że są pewne cechy u facetów uniwersalne ,które kobiety podnieca i przyznasz mi w tym racje co nie ? Owszem są pary niszowe bo np oboje interesują się czymś odmiennym i niepopularnym czy tam mają wspólne problemy , przeżycia itp i to On ją wspiera/uczy / jest autorytetem. Wystarczy obejrzeć jakiś amerykański serial i popatrzeć na kogo lecą laski ? na informatyków w okularach ? NIE ...na kapitana drużyny rugby ..dlaczego ? bo jest wysportowany , zaradny , silny , pewny siebie , zazwyczaj też musi być inteligentny, jest wytrwały ( bo trenuje ciężko ) To oczywiście przykład ,ale to się sprawdza.

chemia - cechy uniwersalne pewnie jakies sie pokrywaja, ale pytanie co ta konkretna dziewczyne pociaga w facecie, co dla niej oznacza to 'cos'? tego nie wie nikt, bo nawet sama nie potrafie nazwac tego czegos, moge na swoj uzytek zinterpretowac mniej wiecej, ale dokladnie nie da sie tego okreslic. Sadze,ze to jakas magia, ktora pociaga kobiete w kierunku danego faceta, magnes dla ciala i duszy, autentycznosc, sposob mowienia, gesty,spojrzenie ........ moze zwyczajnie autor jest np. za niski i juz jej nie odpowiada, wiec cechy uniwersalne w minimalnym stopniu tak, ale kazdy ma swoj kod na okreslenie tego czegos i szuka czegos innego. Chyba tak jak kobiety szukaja meskosci w facetach tak faceci kobiecosci w kobietach. Kazdy jest unikalny, wiec kazdy ma to cos w sobie, tylko przez jednych zostanie odkryte a przez innych niezauwazone....

Gość a ja mam taki przypadek
nic w sobie na sile nie wyrobisz jak jej sie nie podobasz, to i tak nic z tego,zostan kolega.

Gość chęmię się wytwarza
Dziewczyna ze wspomnien Tylko ,ze jakoś dziwnym trafem są zarówno takie kobiety jak i mężczyźni którzy są pociągający dla 99% osób płci przeciwnej. Nie znasz takich ? ..mało ślicznych lasek na które to każdy facet się ślini ? ..albo super facetów którego każda laska chce mieć ? te osoby właśnie mają atrakcyjne cechy i co te osoby mają "to coś" raptem dla większości ?... Ja dalej zostaje przy swoim na "to coś" u faceta składają się pewne cechy charakteru i im ich jest więcej tym większa ilość powie ,że on ma "to coś" Co zwiększa siłę "tego czegoś" -pewność siebie -przywództwo -ma swoje zdanie na dany temat i nie boi sie tego powiedzieć -wysportowana sylwetka -zaradność życiowa -poczucie humoru -pozytywna energia , radosny styl bycia ,żadko smuci pysk -opiekun bliskich -inteligencja towarzyska -ma swoje cele ,pasje które realizuje -nie jest uzależniony od przedmiotów i osoób -jest stabilny emocjonalnie - jak trzeba to przypierdoli Pewnie jeszcze ileś by się znalazło tych cech i im więcej facet ich ma tym jest bardziej atrakcyjny dla kobiet.

chemia - chyba nie doczytalas mojego ostatniego zdania, ktore brzmialo: 'Kazdy jest unikalny, wiec kazdy ma to cos w sobie, tylko przez jednych zostanie odkryte a przez innych niezauwazone....' wiec lista, ktora wypisalas w kierunku mojej wypowiedzi, to juz nadinterpretacja, ale nnapisze jasniej - nawet jesli bedzie posiadal wszystkie cechy naraz,ktore wypisalas, to i tak dla tej dziewczyny nie musi byc atrakcyjny, bo akurat ona bedzie szukala spokojnego misia, tyle w temacie.

Posłuchaj masz dopiero 17 lat , to nic dziwnego że mogą podobać Ci się koleżanki , a nawet pociagać Cię w sposób seksualny. Być może dzieję się tak dlatego ,że sama w sobie nie dostrzegasz atrakcyjności nie czujesz się sexi. Otóż Moja droga proponuję Ci zainwestować w siebie , nabrać więcej wiary , że stać Cię na więcej. Zauważ w sobie to czego być może nie widzą inni. Nie żyj stereotypem , że faceci to świnie bo kobiety też bywają okrutne i wyrachowane. Zapewniam Cię , że jeśli dostrzeżesz atrakcyjność w sobie i nabierzesz pewności siebie to pleć kobieca przestanie Cię pociągać w taki sposób . Pozdrawiam

Gość Szczecin69
to co najlepiej zrobić by być z nią nie wiem poczekać nie wchodzi w grę inna , bo mi na niej zależy ! i nie zostawię wiec co robić powiedzcie

Gość Szczecin69
iijestem chlopakiem ;)

Gość odpad spoleczny
Brak Ci przystojności

Gość Szczecin69
jezeli sie podobam to mi brak przystojnosci? Co mam robic?!

Ojoj to ja nie wiem jak ja czytałam Twoją Historię :) ale tak czy owak , zdanie mam takie samo jeśli się jej nie podobasz to nic tego nie zmieni. Musisz sie z tym pogodzić.

Gość Szczecin69
podobam się !! tylko poprostu traktuje mnie jako przyjaciela i dlatego jej nie ciagnie do mnie ii pytam o rade jak przejsc z przyjaciela na jej chlopaka?