Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rain18

Straciłam swoją kobiecość..

Polecane posty

Gość rain18

Witam.Piszę to jako mój przykład dla Was.Dziś mam 18 lat i jestem odchudzoną,ale i zmartwioną dziewczyną.Mam 160 cm wzrostu i na dzień dzisiejszy ważę 45 kg.Jeszcze rok temu i wcześniej byłam inna.Może lepsza?Moja waga wahała się od 48 do 51 kg.Byłam nawet szczupła,miałam piękny biust i nosiłam miseczkę C.Od zawsze lubiłam słodycze.Pamiętam jak czasami jadłam ciasteczka popijając kawą około godziny 12.Byłam beztroska i nie liczyłam kalorii.Miałam też "piękny" okres.Często był nie regularny,ale najdłuższa przerwa trwała max.2 miesiące.Nie miałam problemów ze zdrowiem.W czerwcu zaczęłam się odchudzać bez pomyślunku.Moja waga zjechała od 47 do 41 kg.Kolację ograniczyłam do 2 dni w tyg.,a cukier wyeliminowałam.Tzn.nie słodziłam herbaty,ale wciąż jadłam czekoladę tylko,że w malutkich ilościach i nie codziennie.Przedtem ćwiczyłam i tańczyłam 1x w tygodniu.Ale potem ćwiczyłam intensywniej niż miałam potrzebę.Ostatni okres miałam w maju i nie pojawił się do dziś...Zdaję sobie sprawę,że to przez gwałtowne schudnięcie.Od jakiś 4 miesięcy staram się powrócić do dawnego odżywiania.Kolację jem codziennie.Zwiększyłam liczbę kalorii.Nadal ćwiczę żeby mieć mocny brzuch i ramiona.Przeraziłam się gdy zobaczyłam że ważę 41 kg.Zaczęłam jeść normalnie (bez szaleństw) i jakoś udało się przytyć te 4 kg.Chciałabym chociaż jeszcze ze 3.Mam iść do lekarza i mam nadzieję,że da się przywrócić menstruację.Teraz już wiem,że nie było warto.Tylko pomniejszyłam piersi do rozmiaru 80 B :( i zrujnowałam swoje zdrowie ;( ;( Dlatego dziewczyny błagam Was.Nie odchudzajcie się same!!!!Macie mój przykład,że nie warto robić takiego głupstwa.Mam nadzieje,ze coś do Was dotarło.

Gość heeeehhhhe
"byłam nawet szczupła,miałam piękny biust i nosiłam miseczkę C" Miałaś źle dobrany stanik. "ważę 41 kg[...} .Tylko pomniejszyłam piersi do rozmiaru 80 B" masz kompletnie źle dobrany stanik. Takim biustonoszem możesz się 2 razy owinąć, obwód 80 to dla kogoś, kto nosi ubrania 40 i więcej, i waży dwa razy tyle co Ty.

dziewczyno nosisz stanik z obwodem 80? nie realne wogole ja nosze 85 z luzem a wazysz polowe tego co ja