Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martyś123

Czy On może jeszcze zrozumieć swój błać i wrócić ?

Polecane posty

Mój chłopak zerwał ze mną w święta, pod pretekstem , że chce zrobić sobie przerwę. dla mnie było to równoznaczne z zerwaniem, więc kazałam mu przyjść po rzeczy, które mi dotychczas dał. Na drugi dzień przyjechał , wysłałam szwagra , żeby mu je dał, bo sama nie chciałam na Niego patrzeć. Jeszcze w ten sam dzień, zadzwoniła do mnie koleżanka, że widziała Go, jak szedł z jakąś dziewczyną za rękę, jak się okazało to była Jego była. Nie wiem co mam o tym myśleć, bo jeszcze w dzień zerwania rano, piał mi że mnie Kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie.. W ogóle wiem, że coś do mnie czuł, że było mu przy mnie dobrze. Powtarzał to na każdym kroku, że jest ze mną szczęśliwy i że nie wie co by zrobił jakby to się skończyło. Dziś mija tydzień od zerwania, a on wrócił już do swojej byłej, a do mnie się nie odzywa. W sumie napisałam mu takiego sms'a, po tym jak moja koleżanka Go zobaczyła z tą dziewczyną, że może mieć pewność, że jest u mnie skreślony. Ja do Niego pierwsza pisać nie będę, chociaż umieram z tęsknoty. jest jeszcze szansa, że On stwierdzi, że jednak ze mną mu było lepiej, niż z Jego byłą ? czy powinnam zapomnieć i przestać się łudzić.. ?

Pobzykać to On sobie może swoją byłą , my jeszcze nie byliśmy w etapie " bzykania " : )

przestan zyc nadzieja - zacznij sobie ukladac zycie na nowo. troche moze poboli, ale im wczesniej sie z tym pogodzisz, ze to juz koniec tym szybciej zapomnisz i zaczniesz od poczatku powodzenia i pamietaj, ze najlepszym lekarstwem jest czas

Ale boję się, że nagle mu się o mnie przypomni, jak znów go oleje była i przyjdzie powie, że żałuje i chce naprawić swój błąd, a ja się na to nabiorę.. Nie przestanę go Kochać tak z dnia na dzień i boję sie, że to będzie silniejsze ode mnie. Jakoś czuję, że to tylko kwestia czasu i zacznie do mnie pisać i przepraszać..

Mam 17 , a to oznacza, że nie mam uczuć i nie przeżywam, że mnie chłopak zranił ? Weź pomyśl zanim coś napiszesz.. ;)

jak by kochał to by nie chcial dowodów miłości (czyt. sex) daruj sobie takiego gościa. Jak się spotyka z inną zaraz po zerwaniu z Tobą to myślał już o tym wcześniej. Jesteś warta kogoś lepszego. powodzenia

Gość przeciez napisala ze ma 17
chociaż znając życie pewnie ma 14:D

Ja będę miała 17, on 20. Nie było, bo oficjalnie byliśmy ze sobą krótko, znamy się około 2 lat, kręciłam z nim jakiś czas, a byliśmy razem z 2 miesiące .. Jemu się do tego nie śpieszyło mi też nie.

Gość PROSTE JAK DRUT
facet w jego 20 lat chce sobie pogrzmnocic ty bylas cnotka niewydymka zreszta baby inaczej milosc i zwiazek rozumieja faceci w tym wieku chca sexu a baby trzymania sie za raczki ta mu dala dupy wiec ciebbie piznal proste? proste tez bym tak zrobil po jhaki chuuj mam babe za raczke trzymac jak moge z inna bzykac sie do woli:D

Gość PROSTE JAK DRUT
moja rada chcesz go z powrotem kopsnij mu szpary lepiej niz tamta:D albo se poszukaj chlopaka w gimnazjum:D

No niestety, może tylko Ty jesteś taki że chcesz tylko ruchać. ;) Sam powiedział, że może czekać ile będe chciała i to niczego nie zmieni w Jego uczuciach.

Gość PROSTE JAK DRUT
jak widac nie tylko ja twoj byly fagas tez:D zreszta kazdy zdrowy chlop chce ruchac a nie kuzwa o milosci pieprzyc:D

Gość PROSTE JAK DRUT
noo to poczeka na ciebie ale w miedzyczasie podupczy swoja byla ja pierdole jaka z ciebie idiotka:D

Jesteście żałośni po prostu. To, że wy myślicie chujami, to nie znaczy, że każdy facet ma tak samo.

Gość PROSTE JAK DRUT
kurwa kretynko wyjasnilem ci laskawie o co biega twojemu kolesiwoi to ty zamiast podziekowac jeszcze pierrdolisz od rzeczy chuuj tez bym cie rzucil nie tylko ze sie nie ruchasz to jeszcze glupias jak but nie dziwne ze cie zostawil:D

Gość PROSTE JAK DRUT
jak widac twoj tez mysli kutasem nawiasem mowiac madrze zrobil ze cie kopnal w zad:D

Uważaj na słowa tępa pało, kretynem to Ty jesteś. ;) To, że masz jakieś problemy ze sobą, to nie znaczy, że teraz każda dziewczyna będzie się jebała z pierwszym lepszym, bo jak nie to sobie faceta nie znajdzie, śmieszny jesteś ;D

Gość za madra to ty nie jestes
Sam powiedział, że może czekać ile będe chciała i to niczego nie zmieni w Jego uczuciac i uwierzylas?:D:D:D:D:D:D:D

Gość PROSTE JAK DRUT
to ty masz problem bo ni chuuja nie jarzysz co ci pisze ale chuuj z tym szkoda mi czasu na takie pierrdolenie o niczym🖐️:D

z pierwszym lepszym to nie, ale jak z kims chodzisz to przeciez nie bedziecie sobie przez cała noc patrzec w oczy ;)

ja pierdole nie znacie go. On nie jest typem ruchacza, jak Ci faceci co się tu wypowiadają. jest zwykłym spokojnym chłopakiem, dla którego seks nie jest najważniejszy.

Byłam z Nim za krótko, poza tym nie miałam pewności, czy nie okaże się takim skurwielem jakim się okazał. i Co? Teraz bym żałowała i pewnie bardziej bym to przeżywała. Piszcie co chcecie, ja pierw chciałabym mieć pewność, ze facet mnie Kocha, a nie że chodzi mu tylko o jedno. ;)

Gość za madra to ty nie jestes
skoro tak to dlaczego cie rzucil i rucha inna?:D:D:D:D:D:D

sex nie jest najwazniejszy, ale wazny. cos trzeba robic poza trzymaniem sie za rece