Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MentalnaBlizna

Wyglądam jak dziecko... załamuje mnie to, nikt nie traktuję mnie powaznie

Polecane posty

Gość MentalnaBlizna

Mam już 23 lat a nadal pytają mnie o dowód kiedy chce kupić alkohol... żadna kobieta się mną nie interesują bo zwyczajnie przypominam dziecko.. obcy faceci to już w ogolę olewają mnie w sensie takim, że nikt się mnie nie boi.. jak się na kogoś spojrzę to nigdy żaden typ nie ucieka wzrokiem :/ pewnie se myślą "co za gówniarz się gapi.." mam tylko 172cm, jestem zajebiście wąski, kości obojczykowe mam krótkie.. kurwa mam może pół metra szerokości raptem :O od jednego do drugiego barku... do tego twarz dziecka!! i to na maxa.. jak widzę swoje fotki np z liceum kiedy miałem 16 lat, a teraz kiedy mam 23 to nie widzę żadnej różnicy na twarzy... no kurwa załamka :/

Gość llllleellll
ale, za to jest szansa, że jak będziesz miłą 40 lat nadal będziesz miał urodę młodzieńca:)

Gość MentalnaBlizna
no i co to ma być za szansa niby? chyba tylko taka, że przez całe życie będa mnie traktować nie poważnie...

Gość llllleellll
:)kiedyś to docenisz:)

Gość MentalnaBlizna
mam w dupię 'kiedyś' ja żyje tym co jest teraz. najlepszy okres wiekowy mam totalnie do dupy bez kobiet bez szacunku bez powazania bez rozrywki bez sexu, bez kurwa niczego,... przez wyglad