Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyros

Dieta od 3.01.2012 czyli od jutra

Polecane posty

Gość gyros

wiele już diet za mną i doszłam do jednego wniosku że dieta typu 500 czy głodówki kalorii daje szybki spadek wagi w niedługim czasie poza tym ta waga utrzymuje się góra trzy miesiące i potem kilogramy wracają jak bumerang z nadwyżką 2-3 kg a o stanie skóry już nie wspomnę wszystko obwisa i pokryte jest cellulitem.. a pozatym wtedy nie ma sił na ćwiczenia zawroty głowy .teraz stawiam na zdrową dietę i dużo ruchu i poszukuję dziewczyn które również się do mnie przyłączą i nie wymiękną po tygodniu i będziemy się wzajemnie wspierać.ja z zamiarem odchudzania zbierałam się od miesiąca czasu pomyślałam że nowy rok to idealny czas na rozpoczęcie już po świątecznym objadaniu się czas zmierzyć się ze swoimi słabościami i trenować silną wolę . ja wytrwam i dojdę do celu . może coś o mnie i o mojej figurze. mam 20 lat ważę obecnie 65 kg przy 168 wzrostu a ile chcę ważyć? 55 kg . od dwóch lat praktycznie wogóle nie ćwiczę mam spory cellulit więc przede wszystkim stawiam na systematyczne masaże peelingi ciała pielęgnacja kremem itp, ćwiczenia zdrowe jedzenie 5 małych posiłków dziennie max 1500 kalorii ZAPRASZAM ZMOTYWOWANE PANIE

Gość dieta&ćwiczenia
:) Odejście od głodówek to już coś :) chociaż skąd ci się wzięło te 1500 kcal ? i jaka aktywnośc fizyczną masz zamiar podjąć ?

ćwiczenia to przede wszystkim a6w ćwiczenia na poszczególne partie ciała uda ramiona ogólnie godzina ruchu dziennie

zamówiłam też bańki chińskie do walki z cellulitem niezastąpione podobno

Gość dieta&ćwiczenia
Dosyc duża aktywność :) na początku bedzie ciężko i bedziesz musiała mieć sporo silnej woli. Proponuje jednak byś lepiej przyjrzała się swojej diecie :D

Gość dieta&ćwiczenia
Póki co też chyba sobie darować możesz a6w. Robić tylko normalne ćwiczenia na brzuch. A a6w walnać sobie jak będziesz przy końcu redukcji.

Gość maturzystka2012
3mam za Ciebie kciuki. Na pewno Ci się uda!

dziękuje narazie układam sobie jadłospis i wogóle co kiedy i jak patrze na forum sfd

Gość maturzystka2012
"normalne ćwiczenia na brzuch" czyli jakie?

napisałam ogólnie trochę chcę poświęcać godzinę dziennie na ćwiczenia

normalne czyli dużo tego w internecie brzuszki "scyzoryki "itp brzuszki skośne

Gość maturzystka2012
To bardzo rozsądne. Robię a6w 32 dzień... Początkowo było ciężko. Nie widzę jednak żadnych mięśni. Odrobinkę się jednak "spłaszczył". To moje najbardziej problematyczne miejsce. Co mogę robić by pozbyć się go całkowicie?

Gość maturzystka2012
Ok, dziękuję ;)

Gość dieta&ćwiczenia
Zwykłe brzuszki wystarczą na początek. 1 godzina na trening dziennie to ciut mało :) tak z 1,5 h by się zdało. Przy zalożeniu, że chcesz łaczyć FBW z aerobami.

Gość dieta&ćwiczenia
żeby widzieć ładnie wyrzeźbiony brzuch potrzeba trochę masy mięśniowej :) przy samym świczeniu zaś konieczne jest napinanie mięśni w kulminacyjnej fazie ruchu i z 2-3 sec utzrymać takie napięcie po czym wykonywać regresywną fazę ruchu wraz z rozluźnianiem mięsnia.

Gość o maTko!
moze ja się przyłączę, tylko czy ten topik nie upadnie po 2 dniach?

Gość maturzystka2012
Uwierz mi, że napinam...Może po prostu u mnie rezultaty będzie widać później. Dołożę również jakieś nowe ćwiczenia i jakoś to będzie, prawda? widzę że osoba z tytułem "dieta&ćwiczenia" wie baaardzo dużo

no właśnie widzę że ta osoba ma dużą wiedzę na ten temat :) też jestem maturzystką

Gość maturzystka2012
Zastanawia mnie jedynie czemu w temacie jest dieta od jutra. Jeśli się chce coś zdziałać najlepiej jest zacząć dzisiaj. Jeśli jest się zdeterminowanym, im wcześniej tym lepiej. Z doświadczenia wiem, że odkładanie czegokolwiek na jutro nie jest dobrym pomysłem. Aczkolwiek jestem pewna, że wytrwasz w swoim postanowieniu po prostu w to wierzę, że jak już założyłaś temat pójdziesz krok dalej

Gość dieta&ćwiczenia
Widoczność mięsni zalezy również od BF czyli zawartości tłuszczu w Twoim ciele :) najogólniej rzecz biorąc. Mięsnie są dobrze widoczne gdy bf spada poniżej 10 %. Niestety uzyskanie takie bf musi zostac okupione ciężką pracą. Dieta, cwiczenia poszczególnych grup mięsniowych, aeroby,interwały ( wszytsko w takiej kolejności) Zapraszam również do swojego topicu : pomoc przy zrzucaniu zbędnego balastu".

Gość maturzystka2012
Wieeelkie dzięki :) Wiem, dzięki temu co najważniejsze ;DD Podeślesz linka topicu?

z pewnością zaglądnę .. dziś poprostu chce się dobrze przygotować ułożyć plan zrobić potrzebne zakupy

Gość maturzystka2012
Rozumiem. W sumie też powinnam :)

Gość pomidor zielony...
odchudzam sie od dzis.Ja nie mam zabrzo czasu na cwiczenia bo mam malutkie dziecko ale jestem z wami.Narazie postanowilam ,ze rano bede jadla to na co mam ochote ale w umiarze.Potem juz tylko zdrowe rzeczy i zobaczymy czy mi sie uda.

Gość maturzystka2012
Właśnie przeglądam oba linki :) Byłoby ciekawie, gdyby wątek się rozwinął :D

Gość hhwrtw
_?Sexy? ____?Sexy?Sex ___?Sexy?Sexy ___?Sexy?Sexy? __?Sexy?Sexy?Sex _?Sexy?Sexy?Sex _?Sexy?Sexy?Sexy? ?Sexy?Sexy?Sexy?S ?Sexy?Sexy?Sexy?Se ?Sexy?Sexy?Sexy?Sex _Sexy?__?Sexy?Sexy? ___?Sexs____?Sexy? ___?Sexs_____?Sexy?Sex ___?Sexs_____?Sexy?Sex ____?Sexs____?Sexy?Sex _____?Sex____?Sexy?Se ______?Sex__?Sexy?Sexy _______?Sexy?Sexy?Sexs ________?Sexy?Sexy?Sexs _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sex _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy? _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy _______?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?Sexy?R ________?Sexy?Sexy____?Sexy?Sexy?Sex _________?Sexy?Sex_______?Sexy?Sexy? _________?Sexy?Sex_____?Sexy?Sexy? _________?Sexy?R____?Sexy?Sexy _________?Sexy?R_?Sexy?Sexy ________?Sexy?Sexy?Sexy ________?Sexy?Sexy?R ________?Sexy?Sexy _______?Sexy?Sex _______?Sexy? ______?Sexy? ______?Sexy? ______?Sexy? ______?Sexy ______?Sexy _______?Sexs _______?Sexs _______?Sexs ______?Sexy? ______?Sexy?Sexyy