Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyros

Dieta od 3.01.2012 czyli od jutra

Polecane posty

witam, melduje się, musze sie przyznać że ostatni dzien wolnego itroche pospalam, obudził mnie kurir ktory przyjechal po zepsutego laptopa:( a tak fajnie mi sie spalo:) noto zaczynam, zaraz wstawie stopkę.

świetnie przepis napewno skorzystam. witaj magdulka no to pospałaś ja już na nogach od 6 rano ;) zrobiłam już peeling i nasmarowałam się kremem antycellulitowym oraz naprzemienny zimny i gorący prysznic. jestem już trochę głodna czekam do 13 popijam wodę mineralną nie wiem jak wytrzymam bez wieczornego piwka

gyros skad jestes?? ja tez juz mam wiele diet za soba, teraz postanowiłam i wkoncu to do mnie dotarło ze wolno ale na zawsze i trwale. czlowiek jednak uczy sie na wlasnych błedach, niestety:(

Gość zielony pomidor...
Witam ja juz po sniadaniu,najlepsza czesc dnia hihi.A teraz czas na laptopka i kawke bo dziecko spi.Ja juz pisalam,ze na sniadanie jem wiecej, ba nawet jem cos slodkiego ,bo mam czas spalic to potem w ciagu dnia.Nastepny posilek o 16.00 po spcerze z dzieckiem.Milego dnia.

ja mam tak samo na poprzednich dietach głodowałam i nie miałam sił wstać z łóżka pozatym potem wszystko wróciło . teraz mam zupełnie inny plan ;) a ile masz wzrostu ? ja jestem z podkarpacia

Gość dieta&ćwiczenia
Ja mam 186 :D i też jestem na diecie :D musze zredukowac po masówce :D

zielony pomidor, smacznej kawki życze, ja tez wlasnie popijam:) i tak sobie mysle ze chcialabym zeby juz nadeszla wiosna a z nią zeby poszły w sina dal zbedne kilogramy ale wiem ze tak sie nie da, ale ciesze sie ze trafilam na forum i mam wkoncu samozaparcie czego mi wiecznie brakowało. nigdy nie zapomne kiedy ważyłam 56kg, to byla moja najmniejsza waga po urodzeniu dziecka i wtedy tak to schrzanilam a zostalo mi tak malo do celu, głupia ja:(

Witam, jestem tu nowa ale chętnie sie przyłączę , jak to mówią w grupie raźniej:) zaczełam dietę 02.01.2012 mam zamiar zrzucić 10 kg do czerwca.

Dziewczyny powiem wam jaki ja mam plan aby zrzucić zbedne kg a mianowicie. 5 posiłków dzienie ostatni o 17. Z koleżanką o 16 chodzę na nordic tak 1 godz następnie na yotube znalazłam fajne ćw na brzuch i uda. a na koniec od 20 do 21:30 jezdzę na rowerku stacjonarnym:) waże sie co tydzień w poniedziałki. Mam nazdieję że wytrwam. Wam tez życze powodzenia.

ruda29 dzieki, ja tez postaram sie nie wazyc codziennie, ale uwierzcie ciezko mi to przychodzi. swojego czasu wchodzilam na wage po 5 razy na dzien, i to mnie wlasnie wybijalo z rytmu. ja na poczatek chyba bede wskakiwała na wage raz na 4 dni.

Gość dieta&ćwiczenia
Nie wchodźta Kobity na wagę co dzień. Wystarczy raz w tygodniu o tej samej porze na czczo. W ciagu dnia ze względu na spozywanie zarełka i uzupełnanie/oddawanie płynów waga potrafi się wahać i kilka kg. Proponuje zmierzyć wam wasze obwody. W klatce piersiowej, w pasie na wysokości pępka oraz ramion i ud. Kontrolowac je również co tydzien, dwa.

no wlasnie ja o tym wszystkim wiem i zawsze wiedziałam, ale jak bylam w kibelku to nigdy nie umiełam sie powstrzymac zeby nie wzezc na ta cholerna wage, tak tak juz sie pomierzylam tu i uwdzie:)

ja właśnie wypiłam herbatę i zjadłam fileta i nie jestem głodna:P ja narazie też trzymam się od wagi z daleka ważenie raz w tygodniu chodź będzie trudno;) o 16 kolejny posiłek a potem ćwiczenia ;)

ja wlasnie tez sobie robie dzisiaj piers z kurczaka, tzn sama sie robi w piekarniku, a chopowi smaze na patelni w panierce i gotuje ziemniaki, boze jak ładnie pachnie:( ja do kurczaka zjem surowke z kiszonej kapuchy i mysle co by tu na kolacje wymyslec??

Gość dieta&ćwiczenia
Zgodnie z tym co obiecałem. Wziełem pod uwagę to, że bedziesz robiła aeroby 5 x tyg po 60 min wyszło mi, że : 1988 - Twoje dzienne zapotrzebowanie na kcal białko-99 g=396kcal węglowodany- 120g = 480 kcal tłuszcze- 129 g Liczyłem do 55 kg. Mam wrazenie, że nie jesteś zbyt otyła mając taką wage i wzrost. Jako, że nie ma mowy o mierzeniu fałdomierzem i dokładnego określenia Twojego BF oreintacyjnie przyjąłem te 55 kg.

Gość dieta&ćwiczenia
Acha ! Koniecznie pamiętaj o warzywach w diecie :D nie obiadaj się aż nad to owocami. Jedno jabłko rano i jakis winogron albo banana kwałek po aerobach wystarczą. Owoce mają duzo fruktozy a ta jest zła :D bo choc ma niski IG to przez nasz organizm jest błyskawicznie i z duża łatwością przetwarzana w tłuszczyk bez udziału insuliny.

Gość Dieta&ćwiczenia
Bo ja to kocham :)

dziękuje dziękuje za diagnozę :) ja już jestem głodna jeszcze ponad godzina idę coś poczytać żeby nie myśleć o jedzeniu dozobaczenia potem ;)

Gość dieta&ćwiczenia
Popijaj sobie wodę. Swoją drogą dosyć dobrym rozwiązaniem jest stopniowe przechodzenie na dietę i stopniowa zmiana nawyków żywieniowych :) a nie z dnia na dzień. Ja zaraz znikam również trza obiada zrobić :) Pozdrawiam serdecznie ! :)

Gość zielony pomidor...
ja juz po obiado-kolacji , zjadlam piers z indyka z warzywami.Wszystko "pieczone"na teflonie.Za mna dlugi spacer i teraz zabawa z mala a potem roboty domowe hihi.Milego wieczoru do jutra.

Gość ultraleb
siema partacze kaszaloty wieloryby walenie nigdy nie schudniecie pewnie juz zrecie w zakamarkach

Gość ultraleb
zielony pomidor przyznaj sie ze opitoliłas cala lodowke

Gość dieta&cwiczenia
Ultraleb post poniżej krytyki. Witam Panie z rana :) Wczoraj mimo deszczu i tego, że mi sie przysneło ciut po pracy to ruszyłem na siłownię :) 1,5 h treningu zaliczone :) Przypałetał się do mnie kot. Czarny jak smoła :D z tego co mówiła znajoma to jakaś przybłęda co sie błąka. Podkarmiłem i napoiłem :D Znajac życie za jakieś poł roku bede musiał walczyć z nim o miejsce na łóżku :)

witam dietkowicze. u mnie po sniadanku i kawce, teraz jestem juz w pracy i pije sobie czerwona herbetke. od dzisiaj cwiczenia. niestety tylko w domu, gdyz nie mam mozliwosci wyrwania sie na silownie, nawet jakby mi sie udało to nie mam z kim, sama nie lubie. milego ranka zycze.

Gość zielony pomidor...
U mnie tez juz dawno po sniadanku i wlasnie pije kawke.Cwiczenia sobie dzis odpuszcze bo dziecko mi do 3 nad ranem nie spalo wiec mialam juz "cwiczenia"Zycze wam milego dnia,pozdrawiam papa.