Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedro pedro

Wasze Postanowienia na Nowy Rok?

Polecane posty

Gość pedro pedro

moje - zapisać się na angielski -schudnąć z 5 kg - zwiedzić Rzym

Gość w 2012 życzymy wszystkim
1. Schudnąć też ok 5kg 2. Zacząć więcej wychodzić do ludzi 3. Zacząć już konkretnie stawać samej na nogi finansowo 4. Mieć bardziej w dupie swojego faceta i mój związek, tzn zacząć budować fundamenty swojego życia na czymś innym niż to

Gość pedro pedro
a oto Postanowienia Polaków w liczbach Być szczęśliwym ;) 730 Zacząć dbać o swoje zdrowie i przejść na dietę:) 544 Nie rezygnować z byle powodu! 434 Zdobyć to na czym zawsze mi zależało a boję się po to sięgnąć 376 będę regularnir ćwiczyć 372 W końcu uwierzyć w swoje możliwości :D Walczyć o swoje! :P 357 przestać marnować czas na komputerze i przed telewizorem 335 nie bać się jutra. 334 Pielęgnować relacje z ludźmi 294 Sprawić by ktoś nieznajomy się uśmiechnął 290 zmienic cokolwiek w swoim życiu by stało się bardziej emocjonujące... 279 pokochać siebie;) 273 więcej się śmiać 273 realizować swoje pasje 259 przestanę przejmować się zdaniem innych! 222 zaliczyć wszystkie egzaminy w pierwszych terminach! 222 spełnię swoje postanowienia noworoczne ;) 214 doceniać bliskich za starania 210 przestać klnąć jak szewc, zachowywać się jak kobieta! 205 Zakochać się 199 przeżyć życie, nie przeczekać 196 czytać więcej książek 195 uczyć się systematycznie 184 nigdy się nie poddawać i poukładać sobie wszystko od nowa 179 Zrealizować marzenia 162 zacząć chodzić prosto i nie garbić się wiecej 160 więcej seksu !!!!!!!!! 158 porzucić czarne myśli 151 jeść dużo warzyw i owoców 143 Wyluzować i nie przejmować się drobnostkami. 136 Więcej się relaksować:) 133 Być bardziej zorganizowanym w życiu codziennym 132 pokochać samego siebie 129 Uporam się z rzeczywistością. 129 przestać narzekać 127 zamykam stare rozdziały swojego życia 121 schudnąć 4-6 cm w talii ;) 121 walczyć z lenistwem 118 Nie dać się pokonać chorobie ! 118 komfort psychiczny, spokój ducha i optymizm codziennie 116 W końcu oszczędzić. ^^ 108 Iść własną drogą,olewać śmiechy innych ciepłym płynem:/ 108 nie rozpamiętywać przeszłości! 102 W miarę możliwości unikać siedzenia i więcej czasu spędzać w ruchu 98 być wreszcie szczęśliwa 96 Wyrzucić z życia ludzi, którzy mnie zranili lub ranią ... 89 nauczyć się perfect mówić po angielsku 88 Regularnie sprzątać 88 więcej się uśmiechać ;) 80 zaakceptować siebie, uwierzyć we własne możliwości, nabrać więcej pewności siebie 78 pomagać innym 77 pamiętam o swoich postanowieniach 77 Być szczęśliwa 72 Zwiedzić ciekawe zakątki Polski- poznać w końcu nasz piekny kraj:) 70 zwalczę moje ogromne lenistwo!!111 67 zdecydowanie muszę znaleźć lepszą pracę (płacę) bo egzystencja jest niezbyt fajna 67 Schunąć:) 66 Wreszcie zrealizować postanowienia noworoczne! 66 Poznać ciekawych ludzi 65 czytam przynajmniej 1 książkę miesięcznie 61 zapuścić włosy! 58 przynajmniej raz pójdę na cytologię 57 wybielić zęby 55 wrzucić na luz. 53 znależ prace 52 Wynosić z każdego dnia jak najwięcej 51 nie zatracić siebie, być zawsze i wszędzie sobą: ) 50 Będę miły/a dla ludzi 50 potrafię odrzucić wszystko co mnie rozprasza i siąść do nauki skupiając się całkowicie 50 56. Nie będę przesiadywać w towarzystwie, które mi nie służy psychicznie z własnej woli (szowiniści, cwaniacy, chamy, zrzędy, alkoholicy, erotomani-gawędziarze,erotomani-aktywiści). 49 Znajdę miłość swojego życia! 48 zrobić coś żeby świat był lepszy 47 codziennnie dziękować 46 schudnąć:) 46 powiedzieć że ją/jego kocham 46 przynajmniej raz w tygodniu ugotować nową potrawę :) 46 siłownia i pare kg mniej :::::)))) 45 Pokonać nieśmiałość, zaakceptować swoje wady, uwierzyć w siebie 44 Być bardziej pewną siebie i nie bać się ludzi. 42 sprawić, żeby ktoś bardzo mi bliski był szczęśliwy 42 Nie zapominać o myciu zębów przynajmniej 2-3x dziennie. 42 zadbać o swoją przyszłość 41 uczę się gotować 41 stac sie pewna siebie 38 Uwierzyć w SIEBIE!!!! 37 Będę częściej czytać książki :) 37 żyć tak jakby jutra miało nie być... 36 Będę panować nad złymi emocjami i nie pozwolę na to, aby kierowały moim życiem 35 nie spóźniać się na zajęcia 35 Znależć prace:) 34 Nie będę uzależniać swojego szczęścia od innych ludzi 33 zrobić prawo jazdy 33 Zakochać się... 32 panować nad sobą i żyć od tąd zgodnie z naturą Boga 32 budzić się co dzień z uśmiechem na twarzy i optymizmem 31 być czyimś postanowieniem ;D 31 kontynuuje naukę niemieckiego i angielskiego 31 Nie przejmować się złośliwymi uwagami innych:) 30 regularnie biegać 30 zbierać nakrętki i zużyte baterie do recyklingu 30 założyć własny ogródek na balkonie ze szypiorkiem, koperkiem, rzodkiewką albo kwiatami :) 30 kupić czerwone szpilki :D:D 29 nauczyc sie asertywnosci 28 zorganizować udane i w swpokojnej atmosferze rodzinne święta 2012 28 podszkolić swoją znajomość języków obcych 27 odzyskać dawną pewność siebie i uwierzyć we własne mozliwości:) 26 wiecęj się uczyć 25 Ogarnąć się 24 Zapomnieć o chłopaku, który nic do mnie nie czuje... 24 Schudnąć 24 Nie jeść słodyczy !! 24 rzucić palenie 24 znaleźć swoje miejsce na ziemii 23 lepsza kondycja fizyczna (przez np reguralne bieganie/rower) 23 Dobrze zdać maturę! 22 zadbać tak o siebie żeby powalić mężczyzn na kolana a dziewczyny szlag trafił 21 być sobą :) 21 będę bardziej świadoma uciekającego czasu i zrobię wszystko aby go dobrze zoorganizować 20 zaoszczędzic i pojechac w lipcu do Hiszpanii :) 20 zacząć biegać 18 powiedzieć mu , że go kocham :DD 18 pójdę do dentysty - wyrwać przynajmniej 2 ósemki 18 Nie dać sobą rządzić! 17 nie przejmować się tym ,co myślą inni :) 17 Robić wszystko, co sprawi, że będę BARDZIEJ SZCĘŚLIWA :) 17 być czyimś postanowieniem ;D 17 Wygrać w toto lotto 17 kupić własne mieszkanie! 17 kupić wymarzone autko :) 16 Przestać planować przyszłość i zacząć żyć chwilą. 16 codziennie się modlić i dziękować Bogu za wszystko 15 odbyć ciekawą podróż :) 15 nie dać się kryzysowi 15 wykorzystać każdą okazję do rozmowy ze znajomymi 15 obronić magisterkę 15 zacząć się uczyć francuskiego 15 Nigdy nie mów nigdy!!! 14 Zakochać się ;* 14 kupic samochod 14 znajdę więcej 'bratnich dusz' 14 ograniczyc alkohol, oszczedzajac dzieki temu pieniadze na fajne wakacje 14 już więcej nie kłamać 13 ograniczyć internet do max 1h/dziennie 13 15kg mniej !!! 13 nie bać się realizować swoje marzenia iść przez życie śmiało !!!!! 12 ograniczyć słodycze :) 12 naprawić relacje z rodzicami :) 12 nauczyc sie gotowac 12 szanować rodziców i chłopaka!!!!!!!!!!!!! 12 przestać plotkowć 12 Nie marnować czasu na kogoś kogo nie interesuje 11 wyluzować, a wtedy życie moje i mojego otoczenia będzie prostsze!!! 11 wrócić do formy :) 11 poznać ciekawych, interesujących ludzi :) 11 znaleźć dobrą pracę we wakacje:) 11 Zapomnieć o Starej miłości 11 nie jeść słodyczy 11 Popracować nad seksownym akcentem i ruchami. 11 Nie robić kilometrów na demotywatorach, mistrzach, komixxach, kwejku itp. 11 Namalować obraz 11 68. Nie będę pożądać pierścionka zaręczynowego bliźniego swego ani żadnego brylanta, który jego jest. 11 marze o pokoju na świecie... 11 zaczynam naukę hiszpańskiego 11 nauczyć się grać nie gitarze 11 uczyć się słówek z języka angielskiego 10 więcej czasu spędzać z rodziną. 10 Mieć pierwszego chłopaka 10 Odgracić balkon aby można było na nim wypoczywać :) 10 skoczyć ze spadochronem 9 Założyć aparat ortodontyczny 9 schudnę 10 kg do wiosny :) 9 Zdobyć dobrą pozycję w nowym towarzystwie. 9 Starać się być coraz lepszym człowiekiem (dla innych i dla samego siebie) :) 8 pomagać innym - tak nie wiele trzeba by kogoś uszczęśliwić ;-) 8 zmienić się, na lepsze :) 8 Wyjechać gdzieś 8 poznać kogoś wyjątkowego i zakochać się z wzajemnością :) 8 dostać się na wymarzone studia :) 8 Znaleźć nieidealny ideał mężczyzny... 8 Przejechać rowerem co najmniej 5000 km 8 Zapisać się na basen 8 zdać mature 8 nie będę jeść słodzyczy, będę regularnie ćwiczyć, będę się uczyć do matury, zacznę się uczyć hiszpańskiego i grać na gitarze 8 skończyć z kwejkiem i bestami . 8 43. Opracuję plan utrzymania porządku we własnym otoczeniu dostosowany co cyklu miesięcznego 8 będę uczyć się historii i nie dostanę ani jesnej 1, 2 i 3 z matmy 8 rzucic palenie 8 koniec z papierosami - mialobyc juz kilka lat temu ale teraz musi sie udac :> 8 dobrze rozplanowywać czas, oglądać mniej telewizji, mniej internetu 7 rozsądnie wydawać pieniądze 7 Codziennie pisać w moim zamyślniku (pamiętniku). 7 uśmiech 7 mniej nerwów 7 postarać się o kolejnego dzidziusia 7 Będę bardziej wyluzowany ;) 7 ZALICZĘ TYLE ROCKOWYCH/METALOWYCH/ PUNKOWYCH KONCERTÓW ILE TYLKO SIĘ DA 7 przestać chlać i znaleźć sobie inną rozrywkę. 7 odkochać się , zdać prawo jazdy , uczyć się biologii i chemii , wykorzystywać każdy dzień ;) 7 ograniczyć prostowanie włosów :D 7 zrobić kurs wizażu 7 mieć więcej cierpliwości, być bardziej wyrozumiałym 6 zakończyc sprawę z pewnym mężczyzną! 6 WYPROWADZĘ SIĘ OD RODZICÓW 6 żyć spontanicznie - korzystać z okazji do nowych spotkań, znajomości itd 6 Być opanowanym 6 nie pić alkoholu.. 6 pozbyć się wszelkich ograniczeń:) 6 Schudnąć,przełamać nieśmiałość, kochać samą siebie taką jaką się jest. 6 Poświęcić czas znajomym i wiecej z nimi sie spotykać xd 6 zawsze odrobię pracę domową z matematyki.. 6 Dużo jeść - od 5 do 6 posiłków dziennie 6 100 pompek, 6 Weidera 6 Zwracać się do ludzi po imieniu 6 Zgłębić swoją wiedzę na temat kinematografii. 6 przebiegnąć maraton 6 obronic mgr:) 6 zwiedzę Paryż 5 Zacząć oszczędzać i odkładać pieniądze 5 dostać się na studia 5 1) zrzucić nie potrzebne kilogramy:] 2) nie poddawać sie, jeśli mi coś nie wychodzi, dążyć do celu:D 3) zakochać sie:) 5 Co miesiac odkladac 100 zl 4 zakochac sie z wzajemnoscia i zapomniec o ex 4 pokochać życie 4 utrzymać się w pracy 4 schudnąć 3 kg :) 4 przestać walić konia i wreszcie znaleźć sobie dziewczynę 4 Wyznać Mu miłość... (w końcuxd) 4 Przestać pić :/ 4 W 2012 zaoszczedze na podroz koleja transsyberyjska :) 4 przebiegnąć półmaraton 4 mieć czerwony pasek 4 Mieć dystans do siebie:) 3 zacząć robić to co kocham 3 ZACZAC WSZYSTKO OD NOWA !!!!!!!!!!!!!!!!! 3 poprawic zycie emrytow,bezdomnych,bezrobotnych,chorych 3 Pójść na kurs angielskiego i się go nauczyć. 3 będę regularnie ćwiczyć 3 nauczyć się programować w pascalu 3 Nie przeziębiać się! 3 Jak najlepiej nauczyć się hiszpańskiego. 3 pójde do ortodonty.. 3 podrozowac 2 byc szczesliwa 2 miec szczesliwa rodzine 2 na nowo chce byc pewna siebie 2 1. Dbać o miłość swojego życia, robić wszystko ,aby był przy mnie szczęśliwy ! 2 korzystać z każdej chwili 2 schudnąć 2 być systematycznym w treningu 2 MOJE ŻYCIE .. być szczęśliwą taka jaka jestem.W nas jest siła we mnie jest więcej..Świat jest jeden życie jedno..Jedna żyletka..Jedna Chwila 2 dobrze napisać maturę i dostać się na wymarzone studia 2 przytyć (ważę za mało) 2 przytyję. 2 Usunąć się z sieci. Haters gonna hate. 2 Ograniczyć alkohol 2 w wakacje będę miał dobrą pracę 2 Przestać śnić na jawie 1 Przekroczyć barierę 300 km rowerem w jeden dzień 1 zaprzestac masturbacji a znalezc fajnego mezczyzne na zawsze 1 zwiedzę Rzym 1 żeby dzeci Neo mnie zminusowały =) 1 spowodowac,aby polska mlodziez nie byla taka matolowata 1 zdać egzamin językowy TOEFL 1 olać teściową i jej rodzinkę - niech sie rozpędzi! 1 Zdobyć JEJ serce w rozliczeniu zostawiając swoje 1 Otworzyć przewód doktorski 1 Zrobię tatuaż :) 1 wiecej czasu poswiecac nauce j.angielskiego tak zeby go wreszcie umiec 0 do końca roku będę mówić perfekcyjnie po włosku 0 rzucić palenie 0 rzucić palenie 0 Uwierzę, że to właśnie ona będzie moja. 0 uczyc sie angielskiego z supermemo 0 przytyć waże 30 / 20 ileś 0 Zdać na prawo jazdy:) 0 nauka nowego sportu, obrona dyplomu, USA, awans i podwyżka w pracy, wciąż kochanie się namiętne... 0 pojadę na Woodstock/Jarocin 0 jak najszybciej znaleźć swoją drugą połówkę! -1 dojść do perfekcji w jednej dziedzinie -1 mniej wydawac na ciuchy max 200 zl -1 nie zgolić zarostu dopóki nie osiągnę sukcesu -1 pojechać w podróż autostopem -1 pójść na plażę nudystów ;) -1 będę codziennie ćwiczyć grę na flecie poprzecznym i w szkole dostanę na koniec roku 5 z instrumentu -1 identyfikacja zjawisk, cech i czynności przynoszących niezadowolenie oraz (w zależności od ich rodzaju) ich zapobieganie lub doskonalenie -1 Zaszkins -2 wywolac rewolucje i obalic ten rzad -2 Przeżyję imprezę jak ze skins! -2 codziennie pograć chociaż kilka minut na gitarze (codziennie!!!) -2 zacząć się uczyć;( -3 Zakochać sę z wzajemnością w przystojnym i kochanym brunecie;* -3 będę się mył -3 przestanę się masturbować -3 walczyć o swoje fanty...nie o rzeczy innych -4 Pójść na pielgrzymkę ;) -4 Zostać singielką ! -4 robic wiecej minetek mojej zonie! -4 skoczę na bungy -5 sprawic,aby ta cala "elita" poszla siedziec -6 wygram z Chuckiem Norrisem w pici polo :) -6 nie odbierac telefonow od Adama -6 Upolować księżyc. -6 zmienie sie -6 będę grzeczniejsza -6 RUCHAC SEKSIC SIE ZALICZAC KOCHAC -7 kupic fiata grande punto -7 Seks grupowy - przynajmniej raz w życiu -7 Zapuścić piękne sarmackie wąsy -7 Schudnąć jak najwięcej do maja (bo mam wesele) ;]] -7 każdy dzień przybliża mnie do tego dnia kiedy podzielę się z Nią swoim szczęściem -7 rozliczyc tuska i komorowskiego z katastrofy smolenskiej -8 Klaudia1232 -8 strzelic MILF'a -8 pojsc na slub Spida w 2012 -8 chodzić do kościoła,modlić się, medytować, mysleć o Bogu, zrobić posttylko o wodzie przez 40dni. -8 zaprzyjaźnie się z Gabrysią -8 Schudnąć 16kg -8 wygrać jak najwięcej w pnm! -9 usunąć konto na facebook'u -9 100kg czystego miesnia -10 postanawiam nic nie postanawiać -10 więcej siedzieć przed komputerem i telewizorem -11 sterydyy walimy na mase!!! barek popuchl!! -12 mam niezachwianą i bezustanną wiarę w to, że wszystko czego chce już do mnie się zbliża -13 Oj czego to ja nie chcę :) -14 Chciałabym aby wasza głupota stała się mniejsza. "Więcej seksu" to ma około 30 plusów, a nie bać się swojej nauczycielki od chemii to już na minusie. Ludzie stuknijcie się w głowę. Takie pierdoły pulsujecie ale prawdziwe postanowienie to już min -14 zrobić sobie mały tatuaż -15 Wydawać tylko 200zł miesięcznie na przyjemności. -16 daje ludziom nadzieję -16 nauczyć się lepiej śpiewać -16 zastąpić podkład i puder samym pudrem... -17 kupić nową kanapę -17 przytyc 4 kg -19 przelecieć azjatkę :) -20 przeczytać wszystkie książki Agathy Christie:) -21 przejść od nowa wszystkie simsy -22 babcia zabrze -22 nie bać się mojej nauczycielki z chemi i lekcji z nią (dodam, że jestem na bio-chemie) Aha! I nie klnąć na facetke od łaciny.. -22 nie dać się złapać kanarom -23 spotykam dziewczynę, która jest moim ideałem kobiety, znajduje w niej miłość i jesteśmy razem szczęśliwi -24 magda -26 Wstawić chociażby 3 zdjęcia na Facebooka -28 otaczają mnie życzliwi i interesujący ludzie, którzy potrzebują mnie -28 wrocic do medytacji na codzien -29 dowiedzieć się czym jest Prawo Przyciągania -30 Przeczytać znów Harry'ego Pottera. -31 uścisnąć Klaudię -32 organizuje imprezę u siebie w domu -32 Uprawiać sex, w wieku 13 lat:D -35 pierdzieć od rana do wieczora -36 wezme slub w przyszlym roku -39 dlaczego stracić dziewidzctwo ma -92? co to za życie bez seksu ? -54 przekłuć pępek -58 zwalić konia -64 uścisnąć Marzenkę :D -65 Jeżeli zdam 20.12 prawko nie tkne alkoholu do końca 2012. -67 Częściej przeglądać KLID.pl -69 juz nigdy nie klikne w "lubie to" -86 nakurwiać salto na antypasa -87 kupię sobie baardzo drogą torebkę i poczuję się jak Gwiazda -87 wydymać 35 latkę -121 wyruchać ppj z wykopu -126 więcej siedzieć na czacie -130 stracić dziewictwo -214

Gość pedro pedro
C.D. przestać walić konia i wreszcie znaleźć sobie dziewczynę 4 Wyznać Mu miłość... (w końcuxd) 4 Przestać pić :/ 4 W 2012 zaoszczedze na podroz koleja transsyberyjska :) 4 przebiegnąć półmaraton 4 mieć czerwony pasek 4 Mieć dystans do siebie:) 3 zacząć robić to co kocham 3 ZACZAC WSZYSTKO OD NOWA !!!!!!!!!!!!!!!!! 3 poprawic zycie emrytow,bezdomnych,bezrobotnych,chorych 3 Pójść na kurs angielskiego i się go nauczyć. 3 będę regularnie ćwiczyć 3 nauczyć się programować w pascalu 3 Nie przeziębiać się! 3 Jak najlepiej nauczyć się hiszpańskiego. 3 pójde do ortodonty.. 3 podrozowac 2 byc szczesliwa 2 miec szczesliwa rodzine 2 na nowo chce byc pewna siebie 2 1. Dbać o miłość swojego życia, robić wszystko ,aby był przy mnie szczęśliwy ! 2 korzystać z każdej chwili 2 schudnąć 2 być systematycznym w treningu 2 MOJE ŻYCIE .. być szczęśliwą taka jaka jestem.W nas jest siła we mnie jest więcej..Świat jest jeden życie jedno..Jedna żyletka..Jedna Chwila 2 dobrze napisać maturę i dostać się na wymarzone studia 2 przytyć (ważę za mało) 2 przytyję. 2 Usunąć się z sieci. Haters gonna hate. 2 Ograniczyć alkohol 2 w wakacje będę miał dobrą pracę 2 Przestać śnić na jawie 1 Przekroczyć barierę 300 km rowerem w jeden dzień 1 zaprzestac masturbacji a znalezc fajnego mezczyzne na zawsze 1 zwiedzę Rzym 1 żeby dzeci Neo mnie zminusowały =) 1 spowodowac,aby polska mlodziez nie byla taka matolowata 1 zdać egzamin językowy TOEFL 1 olać teściową i jej rodzinkę - niech sie rozpędzi! 1 Zdobyć JEJ serce w rozliczeniu zostawiając swoje 1 Otworzyć przewód doktorski 1 Zrobię tatuaż :) 1 wiecej czasu poswiecac nauce j.angielskiego tak zeby go wreszcie umiec 0 do końca roku będę mówić perfekcyjnie po włosku 0 rzucić palenie 0 rzucić palenie 0 Uwierzę, że to właśnie ona będzie moja. 0 uczyc sie angielskiego z supermemo 0 przytyć waże 30 / 20 ileś 0 Zdać na prawo jazdy:) 0 nauka nowego sportu, obrona dyplomu, USA, awans i podwyżka w pracy, wciąż kochanie się namiętne... 0 pojadę na Woodstock/Jarocin 0 jak najszybciej znaleźć swoją drugą połówkę! -1 dojść do perfekcji w jednej dziedzinie -1 mniej wydawac na ciuchy max 200 zl -1 nie zgolić zarostu dopóki nie osiągnę sukcesu -1 pojechać w podróż autostopem -1 pójść na plażę nudystów ;) -1 będę codziennie ćwiczyć grę na flecie poprzecznym i w szkole dostanę na koniec roku 5 z instrumentu -1 identyfikacja zjawisk, cech i czynności przynoszących niezadowolenie oraz (w zależności od ich rodzaju) ich zapobieganie lub doskonalenie -1 Zaszkins -2 wywolac rewolucje i obalic ten rzad -2 Przeżyję imprezę jak ze skins! -2 codziennie pograć chociaż kilka minut na gitarze (codziennie!!!) -2 zacząć się uczyć;( -3 Zakochać sę z wzajemnością w przystojnym i kochanym brunecie;* -3 będę się mył -3 przestanę się masturbować -3 walczyć o swoje fanty...nie o rzeczy innych -4 Pójść na pielgrzymkę ;) -4 Zostać singielką ! -4 robic wiecej minetek mojej zonie! -4 skoczę na bungy -5 sprawic,aby ta cala "elita" poszla siedziec -6 wygram z Chuckiem Norrisem w pici polo :) -6 nie odbierac telefonow od Adama -6 Upolować księżyc. -6 zmienie sie -6 będę grzeczniejsza -6 RUCHAC SEKSIC SIE ZALICZAC KOCHAC -7 kupic fiata grande punto -7 Seks grupowy - przynajmniej raz w życiu -7 Zapuścić piękne sarmackie wąsy -7 Schudnąć jak najwięcej do maja (bo mam wesele) ;]] -7 każdy dzień przybliża mnie do tego dnia kiedy podzielę się z Nią swoim szczęściem -7 rozliczyc tuska i komorowskiego z katastrofy smolenskiej -8 Klaudia1232 -8 strzelic MILF'a -8 pojsc na slub Spida w 2012 -8 chodzić do kościoła,modlić się, medytować, mysleć o Bogu, zrobić posttylko o wodzie przez 40dni. -8 zaprzyjaźnie się z Gabrysią -8 Schudnąć 16kg -8 wygrać jak najwięcej w pnm! -9 usunąć konto na facebook'u -9 100kg czystego miesnia -10 postanawiam nic nie postanawiać -10 więcej siedzieć przed komputerem i telewizorem -11 sterydyy walimy na mase!!! barek popuchl!! -12 mam niezachwianą i bezustanną wiarę w to, że wszystko czego chce już do mnie się zbliża -13 Oj czego to ja nie chcę :) -14 Chciałabym aby wasza głupota stała się mniejsza. "Więcej seksu" to ma około 30 plusów, a nie bać się swojej nauczycielki od chemii to już na minusie. Ludzie stuknijcie się w głowę. Takie pierdoły pulsujecie ale prawdziwe postanowienie to już min -14 zrobić sobie mały tatuaż -15 Wydawać tylko 200zł miesięcznie na przyjemności. -16 daje ludziom nadzieję -16 nauczyć się lepiej śpiewać -16 zastąpić podkład i puder samym pudrem... -17 kupić nową kanapę -17 przytyc 4 kg -19 przelecieć azjatkę :) -20 przeczytać wszystkie książki Agathy Christie:) -21 przejść od nowa wszystkie simsy -22 babcia zabrze -22 nie bać się mojej nauczycielki z chemi i lekcji z nią (dodam, że jestem na bio-chemie) Aha! I nie klnąć na facetke od łaciny.. -22 nie dać się złapać kanarom -23 spotykam dziewczynę, która jest moim ideałem kobiety, znajduje w niej miłość i jesteśmy razem szczęśliwi -24 magda -26 Wstawić chociażby 3 zdjęcia na Facebooka -28 otaczają mnie życzliwi i interesujący ludzie, którzy potrzebują mnie -28 wrocic do medytacji na codzien -29 dowiedzieć się czym jest Prawo Przyciągania -30 Przeczytać znów Harry'ego Pottera. -31 uścisnąć Klaudię -32 organizuje imprezę u siebie w domu -32 Uprawiać sex, w wieku 13 lat:D -35 pierdzieć od rana do wieczora -36 wezme slub w przyszlym roku -39 dlaczego stracić dziewidzctwo ma -92? co to za życie bez seksu ? -54 przekłuć pępek -58 zwalić konia -64 uścisnąć Marzenkę :D -65 Jeżeli zdam 20.12 prawko nie tkne alkoholu do końca 2012. -67 Częściej przeglądać KLID.pl -69 juz nigdy nie klikne w "lubie to" -86 nakurwiać salto na antypasa -87 kupię sobie baardzo drogą torebkę i poczuję się jak Gwiazda -87 wydymać 35 latkę -121 wyruchać ppj z wykopu -126 więcej siedzieć na czacie -130 stracić dziewictwo -214

Gość jolka jolka:)))
hehehe :) dobre