Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaM.M

jak szybko znalezc prace?

Polecane posty

Gość AniaM.M

? moze sa jakies sposoby o ktorych nie wiem

Gość Kassandrasaaa
w agencji towarzyskiej

Gość AniaM.M
ta wiedzialam ze ktos to napisze, no bo na co wiecej was stac, a moze stac jednak?

Gość niuhddddd
Kobieto, gdyby były na to super sposoby to by nie było takiego bezrobocia.

Gość gjrsyjsrky
CVki pod pache i na miasto... tak znalazlam super prace, ale tylko na sezon:(

Gość AniaM.M
i co chodzilas od firmy do firmy i pytalas czy szukaja kogokolwiek? czy jak?

Gość yuuuuuu
AniaM.M, jaką prace szukasz?

Gość niuhddddd
Dziecko, kto w dzisiejszych czasach CHODZI od firmy do firmy i pyta??? Od czego maile i telefony???

Gość ania.m.m.
w biurze najlepiej

Gość gjrsyjsrky
A właśnie że się chodzi i pyta! W tedy masz szanse od razu zrobić dobre wrażenie!! Ja znalazłam prace w knajpie do której nikt z ulicy sie normalnie nie dostaje tylko z polecenia! A miałam szzeście bo akurat pilnie potrzebowali!! Zarabiałam po 400 zł dzienie!!!

Gość niuhddddd
W knajpie, warzywniaku, spozywczym - może się chodzi i pyta. W firmach osoba ktora przychodzi i pyta "czy jest jakaś praca" - od razu jestt na przegranej pozycji, to właśnie to, czego robić nie należy.

Gość gjrsyjsrky
a do tego możesz zyskać przewage bo w momencie kiedy odpowiadasz na ogłoszenie masz duża konkurencje, a tak jesteś w stanie tego uniknąć. Najtrudniej wyjsc z domu a potem leci.

Gość gjrsyjsrky
gówno prawda!! Jak umiesz zagadac z managerem to nic nie szkodzi na przeszkodzie!! no chyba że jesteś przestraszona i bije od ciebie desperacja wtedy faktycznie sie nie chodzi!

Gość jaaaaaaaa,,,
no dokladnie, jak ktos szuka posady ekspedientki czy kelnerki to mozna pochodzic i popytac ale na tym chyba koniec Nie wyobrazam sobie wejsc do siedziby jakiejs firmy czy instytucji i poprosic panow ochroniarzy w recepcji zeby zadzwonili do biura kadr i zapytali sie czy jest moze wolny etat bo szukam jakiejkolwiek roboty:D Po chwilowej konsternacji i oszołomieniu chyba by wysmiali

Gość niuhddddd
"Zagadać z managerem" ? Nie dogadujemy się, ty mówisz o najniższych stanowiskach, sprzątaczka, niewykwalifikowany pracownik produkcji, ja o pracy biurowej, pracy magazyniera...

Gość jaaaaaaaa,,,
gjrsyjsrky ty kiedykolwiek przkroczylas prog budynku jakiejkolwiek powaznej firmy/biurowca ze rzucasz "gowno prawda"? Wobraz sobie ze ludzie pracuja tez w innych miejscach niz knajpy, sklepy i fabryki

Gość ania.m.m.
a po kiego grzyba sie klocicie? jedna opowiada swoje doswiadczenia a wy ja wysmiewacie? BEZ SENSU

Gość niuhddddd
No jeśli chodziło ci o "super prace na jeden sezon" - to faktycznie są to doswiadczenia na których powinnaś się wzorować. Na przyszłośc napisz że pytasz "jak zdobyć śmieciową pracę na czarno" - wtedy odpowiedzą tylko osoby o podobnych doświadczeniach a my sięnie będziemy mądrzyć.

Gość jaaaaaaaa,,,
wypowiada sie z prespektywy osoby pracujacej na najnizszych stanowiskach, ok jej uwagi sa na pewno przydatne dla osob szukajacych podobnej pracy. Ale jesli na uwage ze nie na wszystkie stanowiska mozna dostac sie z ulicy rzuca "gowno prawda" to sorry ale to prostaczka