Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange_Bud

zaraz spadne z krzesła.......

Polecane posty

ja pierdole zaraz spadnę z krzesła..............siedzę w pracy, z nudów przeglądałam forum,różne tematy, wciągnełam się w 1 topik dotyczący zdrad...............i odkryłam wlasnie ze NARZECZONY MNIE ZDRADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIEDZE W PRACY I ZARAZ OSZALEJE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kalinkaaaamaja
co teraz zrobisz?

nie wiem co mam zrobić..............mieszkamy razem 3 lata,a wywnioskowalam ze spotyka sie z była z ktora byl przede mną.......a tyle lat nie mieli kontaktu jeszcze zanim my sie poznalismy i ponoc tak jej nienawidzil..........ja pierdole.......nie wierze........

Gość marne prowo a ludzie juz
szaleja , co za jelopy mieszkaja w tym kraju :D

to że zaczelam czytac o tych zdradach, widzialam wczoraj kątek oka jakie haslo wpisuje logujac sie do maila i uzylam tego samego.....do jego fb.......z czystej ciekawosci.......bo sie naczytalam ze "dobrze jest kontrolowac faceta"......no i sobie skontrolowalam.

Gość ja wiem ja wiem ja wiem
podaj adres to ktos na pewno sie zglosi do czyszczenia komina :classic_cool:

Gość twoja stara jest
Ale co? NIby pisze z nią an fb tak?

zaraz mnie szlag trafi,on z nia rozmawia non stop na fb,na wszystkie tematy,caly czas..........z tego czytam to tez spotyka.........opisuje jej wszystko każdą nasza klotnie,kazda rozmowe,nasze"trudne chwile" o tych cudownych nie wspominajac i PISZE JEJ NAWET O NASZYM NIEUDANYM SEKSIE KURWA MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!