Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekS

Zdrada

Polecane posty

Gość TomekS

Parę miesięcy temu dziewczyna mnie zostawiła, byliśmy naprawdę szczęśliwi. Ale miała swoje powody. Nie miałem nic przeciwko, bo tyle szczęścia co mi dała i wgl. daliśmy sobie wzajemnie. Rozumieliśmy się bez słów po bardzo krótkim czasie znajomości. Przechodząc do meritum. Mieliśmy ze sobą kontakt przez cały okres rozłąki, nasze relacje zaczęły się sypać. Czułem się już zupełnie sam. W wigilie przespałem się z koleżanką z pracy. A w sylwestra byłem u przyjaciółki ze znajomymi oraz dziewczyną z którą spędziłem noc w wigilię. Nagle napisała Była czy się z nią spotkam (bo mieszka nie daleko) więc z przyjemnością poszedłem. Zaprosiłem ją do nas, ale odmówiła. Po pewnym czasie dostałem kolejnego sms-a z pytaniem czy zaproszenie wciąż aktualne. Nie myśląc odpisałem że tak i że już po nią wychodzę. Pod koniec spotkania powiedziałem że muszę jej o czymś powiedzieć. Namówiła mnie bym powiedział od razu. Kiedy powiedziałem zapytała kiedy, powiedziałem że w wigilię. Widziałem jej ból w oczach. Powiedziała ze na nią już czas. Uznała to za zdradę i Nie chce mnie znać. Co mam zrobić by znów mi zaufała. Z góry dzięki:*

czeski film. nie byliście ze sobą to mogłeś sypiać z kim chciałeś.