Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bi czy nie jestem

Czy to znaczy że jestem bi?

Polecane posty

Jeśli widząc tą dziewczynę czuję podziw, chęć przebywania z nią, rozczulam się jej słodkością, uważam że jest piękna i urocza i chcę jej dotknąć, np. jej twarzy, z drugiej jednakże strony nie mam takich myśli że uprawiam z nią seks>

Gość to tylko hipotetyczne pytanie
jesteś bi a mysli o seksie to moze byc kwestia czasu

byłbyś bi jakbyś odczuwał to samo w stosunku do kobiet i facetów. a ta po prostu romantyk z ciebie

aa, jesteś kobietą? wiesz, kobiety mają wrodzone skłonności biseksualne. znam kilka lasek które twardo mówią że są hetero ale czasai stwierdzają że z jakąś laską by się przespały. możesz być bi, ale czy to problem?

kobiety mają wrodzone skłonności biseeksualne? a mężczyźni nie? skąd takie info?

Gość gjrsyjsrky
kobiety tak mają. Na przykład ja nigdy nie myślałam o sexie z kobietą, kręcą mnie faceci, ale jeśli miałabym oglądać striptiz to wolałabym oglądać laski:)

Gość gjrsyjsrky
też tak słyszałam, ze 90% kobiet jest lekko bi. albo raczej tylko 10% odpycha od kobiet

"kobiety mają wrodzone skłonności biseeksualne? a mężczyźni nie? skąd takie info?" a nie jest tak? to kobiety potrafią się całować, wspólnie kąpać, dotykać itp. faceci by czuli obrzydzenie.

"a nie jest tak? to kobiety potrafią się całować, wspólnie kąpać, dotykać itp. faceci by czuli obrzydzenie. " nie no, pomyślałam że faceci też mogą tak mieć tylko onbi się głębiej ze swoim biseksualizem m ukrywają bo u nich to jest gorzej widziane :D

oj zapewniam że nie. to nie kwestia udawania. po prostu faceci hetero by się bardzo niekomfortowo czuli w takiej sytuacji. ale czy nawet jeżeli jesteś bi to ci to przeszkadza?

w sumie nie przeszkadza ale jakbym chciała utowrzyć związek biseksualny to by ciężko było :D ze względu na wychowanie w rodzinie np. ale z drugiej strony więcej opcji do wyboru bo i kobiety i mężćzyźni :D

no właśnie. ja bym chciał być bi, większe szanse na seks i większe pole manewru, ale co zrobić, nie jestem, muszę się uganiać za babami ;)

Gość Perfumowana rączka
jeśli pociągają Cię kobiety to po prostu to wiesz. Ja nie jestem bi, ale hetero - ale lubię patrzeć na inne kobiety, jeśli są piękne lub mają jakiś dar lub talent. Czasem potrafię się zachwycić czymś. Np na Sylwku często chętnie zerkałam na pięknie ubraną dziewczynę w czerwoną sukienkę z gołymi plecami i naturalnym makijażem. Dziewczyna po prostu wspaniale wyglądała i była dla mnie estetyczną przyjmnością. Ale seksualnie nic do niej nie mam :)

ale mimo wszystko jeśliz akjochasz się w kobiecie tej samej płci to nie znaczy od razu że seks i bycie ze sobą będzie, jeśli tamta druga osoba nie jest świadoma swojej biseksualności to trudno w ogóle jest ją podejść i jakoś zainicjowac ten związek...

" jeśli pociągają Cię kobiety to po prostu to wiesz. " ale ja właśnie nie jestem pewna, bo chyba dopiero to w sobie odkrywam jeśoi w ogóle tak jest....