Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile jeszcze tak pożyję

dzisiaj przeżyłam SZOK! zakupy

Polecane posty

Gość takakulturalna
Nigdy nie będzie rządu który każdemu będzie pasować, a jak chcecie zmieniać Polskę to sami idzcie do polityki, nikt nie broni- pensja będzie, władza będzie...

Gość o i chuuj
weź ty tępa cipo opuść już ten wątek bo już się ciebie czytać nie da 🖐️

Gość takakulturalna
Współczuję frustracji życiowych, wylewania ich na innych tym wulgarnym językiem, polecam melisę i poluźnienia majtek bo chyba cisną i krew do mózgu nie dopływa :( Nie umiesz dyskutować jak kulturalny, cywilizowany człowiek? Przykre.

Gość takakulturalna
p.s. I nie musisz pisać z kilku nicków, miało być chyba sprytnie ale nie wyszło ;) ...

bo ja mam zasade i nie dyskutuje z przyglupami co pisza idz do polityki :) no wybacz trzeba byc skonczonym debilem zeby takie gowno prostackie napisac wiec wole ci naublizac bo pewnie jestes tępą pizdą:D

Gość takakulturalna
Patrząc po tym jakim językiem piszesz śmiem przypuszczać że jednak jestem na wyższym poziomie intelektualnym niż ty, z całym szacunkiem ale nie wydajesz się być osobą zbyt błyskotliwą. Twoje obelgi nie robią na mnie żadnego wrażenia.

twoje slodkie pierdzenie i przyjebanie sie do mojego slownictwa tylko pokazuje ze mam racje nie masz argumentow to sie przyjebalas do slownictwa a teraz spierdalaj czym predzej w podskokach bo ja juz dluzej nie zamierzam z toba dyskutowac szmato obsrana:D

:-O słuchajcie w kraju jest cięzko, chociaz my ludzie, szanujmy się. Ktos głosował na PIS inny na PO inny na SLD inny na cos tam jeszcze. To nie ma znaczenia, każdy ma prawo do swojego zdania i głosowania na kogo chce i komu ufa. O nasyzm zachowaniu nie świadczy preferowana opcja polityczna, ale charakter, umiar i takt! a mnie nadal zal tego łososia :-(

:-( tylko jakie argumenty tu można wypisywać, czuję, ze nie mam totalnie na nic wpływu, nie rozumiem jak mozna tak ludzi traktowac, żyć mi się nie chce, nie chce mi się już starać i chcieć czegokolwiek, to jest takie smutne :-(

"takakulturalna Nigdy nie będzie rządu który każdemu będzie pasować, a jak chcecie zmieniać Polskę to sami idzcie do polityki, nikt nie broni- pensja będzie, władza będzie..." Jezlei to zrobie to będzie dobrobyt:classic_cool:.ale nie dla tych co sknocili to wszystko:P.Oni będa witać sie z katem:P.Długów nie będę spłacał-niech podadzą do sądu tych co pożyczali:P.

ludzi edajmy już spokój tym politykom! pzrecież wyszło na to, ze to marionetki i kto by nie był ceny by rosły! Ale mnie to wkurwia! Dlaczego mój poziom życia ma się zaniżać skoro pracuję więcej ???? :-O

Gość opiku
tylko że politycy maja podwyzki prze wakajami i po wakacjach ,a taki Kowalski malo sie zarabia ,a mamy takie zoładki

Nie gadaj głupot. To ważne kto rządzi. PO znów uprawia propagandę a ludzie wierzą. Nie ważne kto rządzi, wszędzie jest źle, wszędzie kryzys. Przypominają mi się filmy z Korei Północnej. Tam jedyne informacje o "zachodzie" to zdjęcia bezdomnych i powodzi :) tylko w Korei dobrobyt i luksus.

Gość Nieważne że TERAZ kryzys ale..
Nie ważne, że teraz jest źle, bo człowiek by to jakoś wytrzymał, gdyby wiedział, że kieedyś jako kraj, jako ta zasrana unia wyjdziemy wszyscy na prostą. Że wreszcie, pracując, będziesz coś miał. Najgorszy jest ten brak jakiejkolwiek szansy na to. NIC się NIGDY nie zmieni w Polsce, nigdy. Nigdy nie będzie lepiej, zawsze będzie tak samo albo gorzej. Dlatego spada motywacja, by cokolwiek robić, by przetrzymywać "złe czasy", ponieważ "dobre czasy" po prostu nie nadejdą. Ot, co.

Gość Nieważne że TERAZ kryzys ale..
I przestańcie się wyzywać od pisowców, peowców i niewiadomo kogo :O Naprawdę myślicie, że gdyby rządziła wasza opcja polityczna, to by było dobrze, to by coś zmieniło dla przeciętnego człowieka? O, naiwności! :O

Gość łosos to droga ryba
kupuj tansze rzeczy jak 99% polakow to bedzie ok

Gość PALIMELANDA
takakulturalna "No niestety tak jest, łosoś nie jest rarytasem i też nie lubię sobie odmawiać tego na co mam ochotę ale przyjmuję podwyżki ze spokojem bo wiem, że są one konieczne. Rząd musi postępować racjonalnie. Ceny żywności rosną bo rosną ceny paliw, akcyzy, vat. Zobaczcie jaki jest kryzys na świecie, co się stało w Grecji- żyli ponad stan, teraz cierpią biedę a to dlatego że nie są przyzwyczajeni do cięć. U nas cięcia i oszczędność są konieczne, żeby potem nagle nie było płaczu. Trzeba dać radę." " sa ciezkie czasy" ... Co Ty dziewczyno gadasz!! A przez kogo sa ciezkie czasy? Przeze mnie(pracuje od skonczenia szkoly) , przez moich rodzicow, ktorzy cale zycie bez przerwy pracowali placac podatki. A to ze rzad z naszych pieniedzy z gdanska do warszawy lata co chwile , na urlopy lataja z naszych pienidzy, wszystko w koszty , rozmowy telefoniczne na paredziesiat tysiecy, nawet zarcie kupuja za nasze pieniadze. A do tego zarabiaja w setkach! Przekrety na kazdym kroku robia i tylko patrza komu by tu jeszcze zabrac. Moze matka, a moze emeryta? Co tu sie dziwic , ze kryzys jest.

Gość buahahahahahahahaxd
Ludzie, jak tak czytam te wasze komentarze i bluzgi to tracę wiarę w człowieka...

Gość Oczywiście że
ktokolwiek rządzi to nie mażadnego wpływu na ceny Właśnie zjadłem smażonego fileta z łososia.Kupiłem w Lidlu-28zł/kg.Najbardziej lubię filety z tuńczyka -80zł/kg w Macro..Mnie osobiście bardziej wkurwiają ceny papierosów-palę 2 paczki dziennie.I w tym kontekście żywność nie jest taka droga.

Gość Drogo, drogo, bardzo drogo...
Mnie to bardziej zastanawia stosunek zarobków do cen. Na "zachodzie" ludzie też narzekają, że kryzys i bardzo mnie to śmieszy. Przyjechaliby do Polski to by zobaczyli jak się żyje. Też bym chciała mieć taki stosunek zarobków do cen żywności jak mają w innych krajach.