Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek pytam

hej chce tu powiedziec ludziom wodka grzeslaw niachniaczek

Polecane posty

Gość Mirek pytam

sasiad z sali tu was zna i poprosil zeby was pozdrowic i przeprosic ja nie wiem ale poprosil mnie o to wy go znacie? chlopak trafil na ojom nideprzytomny a jestescie rodzina bo nikt go nhe odwiedza lezal tu dwa dni ale zabrali go na it. prosil bym tym ludziom napisal ze dziekuje pozdrawia i przeprasza niech jakas rodzina wpadnie do niego bo niewiadomo on tu ma pseudonim klym czy jakos

Gość Mirek pytam
to im powiedz ja nie wiem a znasz kogos z rodziny zeby przyjechal? chlopak sam jest i nikogo nie byalo

Gość Mirek pytam
Klyn_ tak tu pisal teraz czytam

o matko, dzieki za informacje.. niestety nie znam nikogo z jego znajomych, czy tez rodziny.. :(

mam prośbę daj znać tu na forum co z nim, jesli się czegoś dowiesz..

albo na naszym topiku, ktorego link wyslal Ci ten wyżej.

Gość Mirek pytam
nie znasz kogos kto pwrzyjechalby do niego? mial udar pielegniarka mi powiedziala ja mam jego telefon nie wiem komu oddac dam pielegniarce szkoda chlopaka mlody chlopak

nie, bo zupełnie się nie znaliśmy. wiem, ze jesli chodzi o rodzinę to moze byc ciężko. jego ojciec nie żyje, a matka to nie wiem.. żyje na pewno, ale nie mam pojęcia jakie stosunki z nią ma. sądząc po tym, że ona nie ma pojecia o niczym to raczej nie zbyt dobre.

Gość Mirek pytam
to wy s tego forum sie znacie tak? chlopak nie wyjdzie z tego lezy na udarowym polzywy szkoda

Gość Mirek pytam
no pn chlopaku szkoda juz go zabieraja a po obiedzie gadalismy i kawaly mi opowiadal szkoda usun tu jego pseudonim ja zapytam ordynatora o jego rodzine trudno nie dal rady a przyjechal tylko brac lek

Gość Mirek pytam
on tu lek bral bo mial skrzepy ale to pare tygodni i by wyszedl do domu ale dostal udaru i umarl juz zabrali jego ciuchy a za co mial was przeprosic ? bo mi mowil przepros i pozdrow wodke grzeslawa i niachniaczek, szkoda mlody fajny chlopak szkoda mi go byl wesoly i mowil ze jaksie wyleczy to kupi sobie psa czekam na ordynatora moze mi powie cos o jego bliskich a wy nie wiecie nic?

nie wiemy nic, nawet jak mial na imie, przynajmnniej ja nie wiem. nie mial za co nas przepraszac. wiem tylko, ze pisal czesto, ze nie ma rodziny. napisz mi przynajmniej mailowo jak się nazywał jesli mozesz voodka@onet.pl

Gość Mirek pytam
mial na imie robert ja napisze ci maila co sie stalo bo tu ludzie atakuja

Gość Tu uśmiercacie
Ludzi w zastraszającym tempie

Gość Kocham Cię Jak Galeriankę
up

Gość gość
co to za jeden, ten umarlak??