Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Po czym poznałyście,że jesteście w ciąży? I kiedy ?

Polecane posty

Gość i naco ten dyrny temat
.12.2011] 19:00 [zgłoś do usunięcia]A-B-C witam widze, ze nie jestem sama od poczatku tego miesiaca staramy sie z narzeczonym o bobaska zobaczymy co z tego wyjdzie 19.12.2011] 19:13 [zgłoś do usunięcia]A-B-C mi wypada 28-29 prawie tak samo 19:16 [zgłoś do usunięcia]A-B-C mam nadzieje , ze sie uda nie wiem dlaczego, ale przez ostatnie 2 dni jajniki mi promieniowaly , tzn bolaly ale nie bardzo.. witam wszystkich. nie bylo mnie kilka dni, male zamieszanie mialam. jesli chodzi o mnie to jest troche dziwnie. @ mialam dostac 27go.. test zrobilam 28 z rana i wyszla 1 kreseczka.. ;/ nie wiem czy mam temu wierzyc.. niekiedy pobolewa mnie podbrzusze.. i nie wiem czy to jest przyczyna nadchodzacej @ czy dzidziusia.. ehh ta niepewnosc dobija ;( 16:06 [zgłoś do usunięcia]A-B-C aham jeszcze jedno, nie chce sie nakrecac ale zauwazylam u siebie dziwne rzeczy, ktorych do tej pory nie mialam: -stalam sie strasznie nerwowa. rano potrafie krzyczec i klocic sie o byle co, a po poludniu juz jest ok. albo placze a za chwile jak gdyby nigdy nic.. ;/ - bardzo czesto latam do wc - nigdy wczesniej tak czesto nie ''siusiałam'. teraz potrafie co godz ;/ -no i te piersi. ale wlasnie nie wiem czy staly sie obolale przez nadchodzaca @ czy dzidziusia.. -jeszcze mnie niekiedy pobolewa podbrzusze, ale tak jakos inaczej. nie potrafie tego wytlmaczyc.. NIE NAKRĘCASZ SIE WCALE TO PO CO ZALOZYLAS TEN DURNY temat na co??? TAK CIEZKO CI ZROBIC TEN TEST NA CHOLERE TU PISZESZ :o

Gość i naco ten dyrny temat
AUTORKA poszla bo nie ma zadnych argumentow na te slowa ktore tu padaja i taka jest prawda a idz w cholere nikt cie tu nie trzymie :D

Gość kawciaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kropelka03 lutym jestem dobrej mysli chodz nie nastawiam sie ani na tak ,ani na nie zobaczymy co Bóg dla mnie 4 lata to juz za dlugo przezylam istny koszmar

wszyscy tylko ja atakują a ja niewidze powodu nawet jeżeli sie nakręca to co może bardzo chce dziecko i dlatego tak jest niemówie że nakręcanie jest ok ale każda kobieta starajaca sie o dziecko wie o czym mówie nawet jak stara sie niedługo.

Kawciaaaaaa, przykro mi. Ja już przez chwilę straciłam nadzieję bo badania męża wyszły fatalnie, na tyle źle że pani doktor powiedziała, że jeśli po kuracji nic się nie zmieni to nawet na inseminację nie mamy szans, bo plemników za mało i tylko in vitro zostaje. Ale najpierw kazała powtórzyć badania. Ja już odpuściłam i zaczęłam myśleć o przerwie w tych staraniach,więc wyobraź sobie moje zdziwienie gdy 2 miesiące później zobaczyłam 2 kreseczki, zupełnie niespodziewanie. Nawet badań nie powtórzyliśmy. Wierzę, że i Tobie się uda

Kropelka ja cudownie czytac takie historie wszystkiego dobrego

Kropelka03 tak wiem ale my mamy tylko szanse poprzez IUI niestety mamy takie a nie inny problem mam przeciw ciala plemnikowe ijednym rozwiazeniem jest iui badz in vitro bo mam to niestety we krwi i na naturalne zapolodnienie nie ma szansy dawno z mezem odpuscilismy oj dawno pogodzilam sie z tym jakos no ale teraz tylko iui moze sie udac za 1 ,2 ,3 ,4 a oze sie wclae nie udac wiec to jak loteria a czasem sama wiara i nadzieja juz nie wystarczaja:O

xrozza to jest mój 7 cykl jeszcze nie jestem na 100% pewna czy to ciąż bo jestem przed okresem na usg widać było tylko powiększony pęcherzyk lekarz mi powiedział że to na jego oko jest bardzo wczesna ciąża ja tak myślę że gdyby nie było nic na rzeczy to by nic nie mówił :)

kropelka03 tak wogóle to gratuluje dlugo sie staraliscie?

Xrozzza, dzięki bardzoe ;-) Kawciaaaaa, jestem z Tobą. Liczę, że uda się wam za pierwszym razem :-) trzymam kciuki

Kawciaaaa, rok się staraliśmy więc teoretycznie nie aż tak długo, ale powiem Ci, że mi się zawsze szybko wszystko udawało a moje koleżanki zaciążyły za pierwszym razem - wszystkie wiec wiesz... Ciężko mi było, a potem jeszcze te wyniki....do tej pory nie mogę uwierzyć.... Jestem w 10 tc :-)

mój m wrócil z pracy kupil mi test i zrobialm i co 1kreska:(((((((((((((((((((((((((((((((((((( mam dosc serio niech to szlak ma dosc wszystkiego miala to byc ciaza

jestem załamana:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( i czuje ze mi cos leci poszlam do kibla i co plamie na czerwono:((((((((

nie ma sie co martwic nastepny cykl przed Tobą ja też przeżyłam pare takich cykli ale wierze że w któryms sie uda

podszyw ta prawdziwa miała inny login hahha dałam sie nabrać

Gość pegggii
kupiłam nastepny test i jutro zrobie

Gość pegggii
jak tam A-B-C??

Przeczytalam caly temat i poprostu rece opadaja... autorka to chyba ma 20 lat jak nie mniej, bo normalne to nie jest jej zachowanie. Co chwile piszze sprzeczne informacje, testu nie robi od 2 dni bo nie ma jak po niego pojechac.... :/ hm.. od 2 czy 3 dni z domu nie wychylilas nosa? No i teraz te tajemnicze znikniecie. Smiechu warte i tyle :)

Gość karolcia1111111111111111111111
a ja czuje że się udało teraz :)

Gość pegggii
jak tam ABC?

Gość no o noooooo
i gdzie ABC KLAMCZUCHA:D