Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Po czym poznałyście,że jesteście w ciąży? I kiedy ?

Polecane posty

tak w ogole to nie zalozylam tego topiku po to zeby sobie wkrecac. po prostu chcialam poznac rozne historie , bo jak wiadomo kazda przechodzi to inaczej :)

Gość kawciaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym dzis zrobila test i bylo by po sprawie albo ciaza albo nie i tyle !!!! nie ma co tu rozwazac itd dwa rozwiazania

hej kobitki ja brałam wczoraj te globulki dopochwowe i dziś tak się ze nie lało myślałam że dostałam okres co chwilę w pracy latałam patrzeć a to śluz albo ten lek nie wiem już do okresu jeszcze troche mam brał któraś z was takie tabletki i miała tak jak ja???????????????????????///

Gość od wczoraj śledze topik
karolina to normalne akurat...a na co brałaś? kawcia, ja szczerze mowiac nie wierze ze ABC zrobi ten test bo wyraznie jej pasuje tak jak jest

od wczoraj śledze topik - dlaczego znowu zaczynasz ten temat, myslalam ze juz wszystko jest wyjasnione

od wczoraj śledze topik ja tez najwyrazniej autorka ignoruje nasze wypowiedzi i sugestie tak jak piszesz wygodnie jej nie robisz i łudzic sie no ale cóz skoro woli i przypuszczam ze jutro tez tego testu nie zrobi

kurde ale macie problem nie zrobi dziśiaj to jutro zrobi albo po jutrze dajcie już spokoj

bo najwyrazniej nic do ciebie nie dociera...takze to kiedy ktos ci dobrze zyczy, wolisz dalej sie nakrecac

ej kobieto wyluzuj nie którym sie okres spóźnia 2 tygodnie i dopiero robią test

przecież powiedział że ma na uwadze że może to nie być ciąza więc o co cho

ale sie uczepilyscie, przeciez napisalam ze zrobie a wy nadal na swoim

xrozza...wszystko ok, mozna i zrobic po miesiacu...ale raczej nie w przypadku kiedy mialo sie juz z tym wczesniej problemy, bo to jest najzwyczajniej w swiecie lekcewazenie stanu swojego zdrowia... a druga sprawa moze nie byloby to tak irytujace gdyby autorka sie nie nakrecala ze jest w ciazy

czy ja sie dalej nakrecam ? pisze cos ? o co wam chodzi ? teraz to wy wyluzujcie

tydzien spóźniony okres to nie jest znowu niewiadomo jakie lekcważenie swojego stanu zdrowia no prosze Cię przeciez to żaden szmat czasu tylko tydzień

każda kobieta jak sie stara o dziecko to zawsze gdizes tam tkwi w niej nadzieja że sie udało i nie da sie tego oszukać chodzby niewiem jak wyluzować.

samo nakręcanie sie to fakt nie jedna z nas wie jak potrafi namieszac

Gość i naco ten dyrny temat
xrozza ale po miesacu staran? no nie przesadzaj tylko co to jest miesiac

ABC tak z ciekawości pracujesz? uczysz się?

pracuje. teraz pewnie powiecie ze jestem niegotowa na dziecko..

kurde dziwi mnie to że tak sie wszystkie na nia upałyście .

9.12.2011] 19:00 [zgłoś do usunięcia]A-B-C witam widze, ze nie jestem sama od poczatku tego miesiaca staramy sie z narzeczonym o bobaska zobaczymy co z tego wyjdzie 19.12.2011] 19:13 [zgłoś do usunięcia]A-B-C mi wypada 28-29 prawie tak samo 19:16 [zgłoś do usunięcia]A-B-C mam nadzieje , ze sie uda nie wiem dlaczego, ale przez ostatnie 2 dni jajniki mi promieniowaly , tzn bolaly ale nie bardzo.. witam wszystkich. nie bylo mnie kilka dni, male zamieszanie mialam. jesli chodzi o mnie to jest troche dziwnie. @ mialam dostac 27go.. test zrobilam 28 z rana i wyszla 1 kreseczka.. ;/ nie wiem czy mam temu wierzyc.. niekiedy pobolewa mnie podbrzusze.. i nie wiem czy to jest przyczyna nadchodzacej @ czy dzidziusia.. ehh ta niepewnosc dobija ;( 16:06 [zgłoś do usunięcia]A-B-C aham jeszcze jedno, nie chce sie nakrecac ale zauwazylam u siebie dziwne rzeczy, ktorych do tej pory nie mialam: -stalam sie strasznie nerwowa. rano potrafie krzyczec i klocic sie o byle co, a po poludniu juz jest ok. albo placze a za chwile jak gdyby nigdy nic.. ;/ - bardzo czesto latam do wc - nigdy wczesniej tak czesto nie ''siusiałam'. teraz potrafie co godz ;/ -no i te piersi. ale wlasnie nie wiem czy staly sie obolale przez nadchodzaca @ czy dzidziusia.. -jeszcze mnie niekiedy pobolewa podbrzusze, ale tak jakos inaczej. nie potrafie tego wytlmaczyc.. NIE NAKRĘCASZ SIE WCALE:D

A-B-C PRACUJESZ???? HMMMMM TO CIEKAWA CO TO ZA PRACA JAK OD RANA SA TWOJE WPISY A GDZIE TO PRACUJESZ:D

Dziewczyny, nie nakręcajcie się niepotrzebnie. ABC, zrób test dla samej siebie, im wcześniej się dowiesz tym lepiej bo wcześniej pojawisz sie u gina i zrobisz wszystkie badania. Nakręcanie się jest niepotrzebne bo jeśli później się okaże, że jednak nic z tego to bardziej to przeżyjesz skoro wcześniej sie juz nakręcilaś. Możesz mi wierzyć, też przez to przechodziłam. Myślę, że diziewczyny mogą być zirytowane bo tak długo same się starają i Twoje przejęcie po pierwszym razie wydaje się trochę nie na miejscu. Nie bierz tego do siebie ;-) kawcia, mam nadzieję, że ci się jak najszybciej poszczęści i zobaczysz upragnione 2 kreseczki. Trzymam kciuki

Kropelka0 dzieki no mam nadzieje ze IUI sie powiedzie za 1 razem

od wczoraj śledze topik lekarze mi je zapisał na podtrzymanie bo ponoć mi wykrył na usg bardzo wczesną ciąże mam ja brać prze 3 dni :)

oj ludziska ludziska. pracuje we wlasnej firmie - mam spolke z bratem tak wiec moje godziny pracy sama sobie ustalam. mozecie wierzyc lub nie. nie mam zamiaru was do tego przekonywac. czasami zaluje ze zalozylam ten topik ludzie tylko przypieprzac sie potrafia. nie mam zamiaru sie z wami klocic. zegnam.