Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no live

DNO po rozstaniu z dziewczyną.. jak się podnieść?

Polecane posty

Gość no live

Byłem z moja dziewczyną 4.5 roku.. teraz mam 24 a ona 22.. w swieta chcialem sie oswiadczyc.. a tu nagle półtora miesiaca temu wszystko sie rozpadlo.. jest ciezko. czasami są chwile gdzie czuje sie jakby lepiej. ale tuż po nich zaczynam o niej znow myslec i jest coraz gorzej..

Gość no live
to juz bylo.. i to nie raz.. ale zawsze jak sie upije jest jeszcze gorzej..

Gość no live
nowa dziewczyna.. i z tym jest problem.. mi sie nie podobaja takie, które chodzą na imprezy, dyskoteki itp.. ale intelektualistki, porządne dziewczyny, które po szkole, studiach, czy pracy siedzą w domu i czekaja na swojego ksiecia

Gość gość
kobieta, którą kocham powiedziała mi, że nie jest w stanie rozbudzić w sobie głębszego uczucia i dlatego powinniśmy się rozstać. zostać serdecznymi przyjaciółmi, spotykać się, rozmawiać bawić ale już na innym poziomie. boze! miałem takiego doła, że masakra. nie miałem na nic ochoty, wiedziałm, że to Ta jedyna i właśnie ją utraciłem. Zdesperowany zamówiłem urok miłosny ( koleżanka która od zawsze interesowała się magią poleciła mi pewnego rytualistę, jego mail perun72@interia.pl) nie wierzyłem w działanie, ale jednak po 3 miesiącach dziewczyna wróciła do mnie. Te 3 miesiące oczekiwania to była męka, ale warto było czekać, jestem niezmiernie szczęsliwy!!

Gość gość
Czekaja k***a na księcia , no nie moge, jebles mnie tymi słowami

Gość gość
Moze jeszcze wroci do ciebie, zrob zlewke na nia, nie kontaktuj sie z nia to wroci :) ja w ten sposob wrocilam do ukochanego

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.