Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marychaa

Załamana . pomocy . ! ;c

Polecane posty

na poczatek w pierwszej klasie gimnazjum poznałam bardziej brata mojej przyjaciólki - Dawida 2 lata starszy odemnie i Pauliny - przyjaciółki . wiedziałam ze o mam jak do niej przyjeżdzałam niezwracałam szczegolnie na niego uwagi przyjaciółka paulina i brat jej Dawid mieszkaja jakies 4 km od mojej miejscowości to małe 2 wsie . no wiec tak jest to gimnazjum chodziałam wtedy już jakieś 10 dni do nowej szkoły i tam usłyszałam że jakiś koleś chce ze mna być ( łukasz ) , no dobra w ogółach byłam z nim 10 dni on nibny mnie kochał ale ja jak sie zgodziłam na chodzenie chciałam dac mu szanse , ale ja nic nie czółam , wtedy kiedy ja byłam z łukaszem Dawid był z taką jedna Amandą , od pauliny szłyszałam że jak już zerwałam z łukaszem to dawid i amanda mają zerwać bo amanda coś tam zrobiła < mniejsza z tym > . dalej .. no i tak po tym jak zerwał dawid z amandą słyszałam od przyjaciółki Pauliny ( przypomne że jej brat to Dawid ) że dawid sie coś tam wygadał że ja mu sie podobam no spoko ona niewiedziała ze o mi sie podoba , niemiałam jego numeru ale jakoś to tam było ze wziął on numer mój od pauliny i napisał , no i coś tam klikaliśmy sobie , w tym czasie dowiedziałam sie ze taka jedna kornelia kocha sie w dawidzie no ale niebyłam jakoś specjalnie zazdrosna . w końcu była tam jakaś impreza tańczyłam z nim , kornelia sie kleiła do niego i z nią tez tanczył . potem po jakimś czasie dostałam smsa : typu że ; chciałałem ci powiedzieć zęebyś sie nieprzejmowała bop wszyscy gadają ze ja z kornelą jestem , a to nieprawda bo kocham ciebie . no i ja niewiedziałam co mam napisać poprosiłam go o czas . nastepnego dnia napisałam mu że tak że chce , a on do mnie ze niemógł dłuzej czekac i jest z kornelią . załam ka u mnie , dobrz jakoś to przebolałam przez kawałek czasu ale niepisałam mu że jestem zazdrosna itp , tylko pisalismy normalnie , mineło pół roku czyli gdzieś tak przed połową pierwrzego sepestru 1 klasy gim . ja dalej byłam załamana w pewnym sensie i niemogłam sobie z tym poradzić , wiedziałam ze to przejdzie ale nigdy nie do konca . byłam całkiem inna niż przedtem , a mama w tym czsie postanowiła ze przeniose sie do ciotki po feriach zimowych , ja niewiem dlaczego zgodziłam sie , oczywiście w bólu odeszłam ze szkoły zostawiłam go przyjaciółke , mame i reszte rodziny 400 km za sobą , oczywiście miałam problemy w domu nie finansowe lecz z niezgodą rodziców a mam młodsza siostre , oczywiście luty minął w stresie w nowej szkole , a w marcu straciłam ochote do życia myśląc ' ty debilko jak ty mogłaś odejść ' . a niemogę wrocic bo poprostu nie mam możliwości , jedynie nieliczne odwiedziny , oczywiście dalej pisałam z Dawidem i znajomymi . ja czułam sie jakbym znała go od wielu wielu lat , ideał z charakteru , dotrzyma obietnicy chocby niewiem co , ufam mu do tej pory , nic nkomu niepowiedział , pisaliśmy o wszystkim , mam na myśli wszystko > on mi zawsze mówił że zalował że był z kornelią bo ja jestem od niej lepsza tzn : jestem łandniejsza od niej < mam kompleksy oczywiście > jestem zabawniejsza , mam naprawde mocno geste włosy brąz , piwne oczy , według niego fajną mam pupe i że estem słodka wiele osób mi tak mówi ale nieumiem sama tego ocenić , pisałam z nim nawet o tym czy sie masturbuje itp . ze on niemoże sie oprzec jak na mnie patrzy , pisaliśmy bardzo czesto na takiego typu tematy . czułam ze mam poprostu siidzieć i płakać kiedy myśle że nie bedzie ze mna na odległość . po 2 semestrze 1 kl gim przyjechałam do mamy taty i przyjaciół na całe wakacje 20 lipca tego roku byłam jakoś u Pauliny , ale i u dawida , jak zwykle żartowaliśmy sobie ale zawsze wiedziałam ze ma ciagoty do mnie byłam u pauliny 4 dni w tym noce wszystko było fajnie , potem pojechałam do mamy czyli do tej miejscowości obok pauliny i dawida , a i zapomniałam wspomnieć ze on zerwał z tą kornelią jakoś przed wakacjami . był jakoś 18 sierpień tych wakacji pisaliśmy wieczorem do 1 w nocy a on do mnie żebym zeszła na dwór bo on czeka a było już po 1 w nocy , wszyscy spali wiec odpierdzieliłam sie i poszłam łaziliśmy po wsi ale nie głównymi drogami tylko raczej tymi mniej ruchliwymi , w końcu doszło do tego że sie całowaliśmy , on mnie macal , zaj**iście było ale ja już stwierdziłam zę musze iść spac on niechciał mnie puścić ale jakoś tam puścił poszłam do domu i spałam , za jakieś 2 dni wyjechalam do ciotki znów bo 2 kl gim miała sie zaczynać obecinie już od naszego całowania w nocy mineło 2 miesiące , jak pisaliśmy jak już byłam u ciotki to on mi wyznał ze przez to żę sie z niem całowałam to mnie koocha , ja go tez kochałam ale tobyło bez sensu wiec przestaliśmy pisac na jakieś 3 tygodznie bo po tym że znowu powiedział ze mnie kocha w dzien moich urodzin załamał mnie do końca bo kłamiąc mi że mnie kocha zaczął chodzić z taką dajaną młodsza od niego o 3 lata a odemnie o 2 lata . napisałam ze nienawidze go za to , no i przestaliśmy pisać , konczył sie wrzesien i wkońcu sama do niego napisałam on po pujściu do liceum obecinie troche sie zmnienił ale nienacznie , dalej był z dajaną ale poprostu ja niemoge przestać myślec o nim ostatnie 13 miesiecy żyje dla niego , zmienił moje życie , ja sie obwiniam że poszłam i jestem adal u ciotki i za cała pie**oloną reszte . niemoge sie pozbierac ,co chwila robił zamieszanie w moim życiu , a ja od 13 miesiecy prubuje siie pozbierac pomocy , !!!!! co wy o tym myslicie bo ja już sama niewiem . : ((( z góry przepraszam Was za błędy ale pisałam w pośpiechu

Gość jak dla mnie mozesz w worku
prosze o streszczenie :P

Próbujesz tutaj błyszczeć kosztem innych użytkowników? Bo takie odnoszę wrażenie. Ja się przynajmniej nie ''promowałam'' na innych. Kulturą wypowiedzi też nie grzeszysz. Ofiary z siebie nie robiłam. Widzisz ja daje fotki za free a ty za doładowanie, co? Ale polityka. Ranyyy

Gość Kaśkaaaaaa
czy Paulina jest rok młodsza od Dawida? bardzo mnie to nurtuje

12skizto Ogolnie to nic do fotek nie mam ale.... facetem jestem wiec błedne twoje intencje co do tego ze ja daje >?bo dac moge w ryj albo cie z bluzgac a ze nie bluzgam bez przyczyny wiec ci ją podam Jak juz ci pisalem nic nie mam do tego ze dajesz fotki, mozesz"dawac mozesz dupy" "buzi""czy kupe cyganom na obiad" ale jesli masz potem lament i robisz z siebie ofiare bo ktos pierdolniety zaklada temat o tobie a potem piszesz ze to męczace wiec odpowiedz kto tu jest normalny wiec sama suko prowokujesz i potem robisz z siebie niewinną cnotke. A kulture mam w dupie.... skup sie na częsci merytorycznej bo niech to ci uderzy do glowy nim zaczniesz robic z siebie cnotke.. i nie o Raaanyyy mozeee? bozee?? bez pozdrowien

Śmieszy mnie fakt, iż moją krytykę nakręcania tematów o mojej personie musisz sobie tłumaczyć robieniem z siebie ofiary. Dać w ryj albo zbluzgać? Myślę, że to raczej świadczy o Twoim grubiaństwie. To tylko forum, więc skąd w Tobie takie emocje, żeby się wyładowywać na kimkolwiek? Dla mnie to odskocznia od dnia codziennego, więc staram się być tutaj miła, sympatyczna i nie wykazywać negatywnych emocji. Cnotke?!?!?! Napisałam, ze mnie to męczy ze względu na to, że forum jest zaśmiecone, a nie z powodów osobistych. 7 tematów o mnie i przynajmniej dwa na głównej to sporo. Ja nie lubię syfu, więc staram się skrupulatnie tego pozbywać. Wpisz w google 12skizto kafeteria zobaczysz tysiące tematów, hahahaha. Rzeczywiście prowokuje i robię z siebie cnotkę :):)

widzisz latwo dajesz sie zprowokowac jesli chodzi o grubianstwo to w tym przypadku to tylko do twojej osoby bo nie lubie osob falszywych, nie czepiam sie bez powodu. po prostu jestem wrazliwy na tego typu plebs i bierz az nad to mojej krytyki ! to tylko zasmiecone forum skup sie na częsci merytorycznej co do ciebie Swoje zarzuty co do twojej cnostliwosci opieram na kilku przykladach wiec nie jest to wymyslone panuj nad swoimi emocjami zamiast brac sie za "rozbieranie mojego postu" skup sie na zarzutach "Rzeczywiście prowokuje i robię z siebie cnotkę" udawaj kogo chcesz ale licz sie z moim linczem co do twojej osoby

Ty skupiasz się na moim kafe wizerunku i zarzucam mi bycie plebsem... cudownie. Albo nie rozumiesz słów jakich używasz, albo masz bardzo zaburzony światopogląd :):) Nie bierz krytyki? Serio myślisz, ze w jakikolwiek sposób się przejmuje tym co napisałeś? I to jeszcze biorąc pod uwagę, ze już w drugim poście nazwałeś mnie suką? :D:D No to gratz wysokiej samooceny :classic_cool:

Gość hahah the best ANiool:D
racja gdzies widziałem ze panoszyła sie ze zdjęciami

12skizto Czemu skupiasz sie na mojej osobie? Czemu nie mozesz mi powiedziec czegos konstruktywnego bym zrozumial twoj fenomen Zaburzam sie widząc tego typu zachowania typ zaklada temat nie wiem ktory z kolei twierdzi ze cie kocha itd itd no ok moze lubisz tego typu do wartosciowania "pokaze fotke może sie zlecą" moze ty masz jakies zaburzenie? Nie oceniam cie za całokształt tylko za te zachowanie i tą jedną sytuacje

Jak Ty możesz zrozumieć mój fenomen skoro ja sama go nie rozumiem? A takie tematy to zwykłe prowokacje tworzone po to, żeby potem zarzucić mi iż sama owe tematy tworzę :):) Wstawiłam tu swojego photobloga, bo nie widzę w tym nic złego. Ja tylko czerpię korzyści z ilości wyświetleń. Ot cała filozofia.

Gość hahah the best ANiool:D
heheh a ten twoj photoblog to fotki twoje... Nie udawaj tępej.

Gość bamberuszowy
Albo 12skizto szuka zainteresowania by robic potem publicznie z siebie ofiare jak to żle :D

Gość Fan_Anioła_Stróża
12skizto come back:D:D

Gość nie gadaj głupot__
skizto czy ty masz coś ze łbem czy jak? najpierw wklejasz foto i podajesz linki do swojego pb a później wielce pretensje jakbyś naprawdę miała dość tej nagonki na twoją osobę to byś usunęła ten profil na pb w cholere, a nie jeszcze wklejasz link do stopki i zmieniła nik/ewentualnie ignorowała tematy o tobie a skoro nakręcasz dodatkowo tematy o sobie i upubliczniasz swoje konta to widocznie ci się to podoba i nie pieprz głupot że nie

ooo liczylem ze Skitzo odpisze no cóz ona widocznie lubi odpychac moje opinie jesli naprawde jestes taka mila i zyczliwa to po grasz w takie gierki:D brak ci faceta?

Gość fhhhhhhhhhhhfh
nie chce mi się tego czytać, ale anioł stróż żeby od suk od razu wyzywać, człowieku :o właśnie widać, że kulturę masz w dupie :o