Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna takiego jednego

Powiedział o innej, że jest najładniejsza

Polecane posty

Gość Anulkaaaaaaggg
wybacz ale jeśli mój facet przy mnie by takie komentarze wypowiadał do kolegów a o mnie brzydko mówił nie byłabym z takim... owszem czasem jak koledzy coś pow że ya jest ładna, czy coś ma fajnego to potwierdzi to p wiadomo to facet ale nigdy e życiu nie powby że jakaś ma coś fajniejszego ode mnie bo chyba bym go w jaja... :) poza tym ja nigdy czegoś takiego nie mówię ani nie pomyślę..

trochę dziwne, mi samemu głupio by było, gdyby dziewczyna z która jestem spoglądała by non stop na jakiegoś typa... przecież to o czymś swiadczy, jeżeli wie że jeszcze obok niej jest jej partner..

Taka ciekawostka: facet tej dziewczyny to w ogóle jest dumny z takich akcji, bo przecież to znaczy, że wyrwał sobie niewiadomo jaką partie i wszyscy mu zazdroszczą. Mam wrażenie, że mocno go usadziła pod pantoflem

Z tego co ja widze to faceci(ci kumaci i fajni dla mnie) raczej lataja za pannami, ktorym nie zalezy na ich wzgledach ;) naturalnosc i niezaleznosc jest sexy, a panienki wodzace wzrokiem za facetami, wydymajace usta itd sa zalosne - to moje skromne zdanie

Gość I co z tego wyszlo
???? Nadal z nim jestes?