Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sauri

USG Genetyczne- Kraków!

Polecane posty

Witam, mój ginekolog zlecił mi USG genetyczne prywatnie. Orientujecie się gdzie najlepiej i za ile zrobic takie badanie?

Gość wiewiorkaa
polecam klinikę Animus. można umówić wizytę i omówić szczegóły na ich stronie www.animus24.pl

Gość wiewiorkaa
najuprzejmiej proszę :)

Gość gość
Jeśli szukasz takich badań to zwróc się do kliniki lub gabinetów lekarskich w http://www.sofimed.pl/ jedne z lepszych w Krakowie, z których korzystałam, a że ostatnio dość czesto choruje to staram sie korzystać z róznych źródeł wiedzy

Gość gość
USG genetycznie i prywatnie możesz wykonać w www.sofimed.pl, sama tam robiłam badania, zreszta nawet całkiem niedawno, myślę, że dla Ciebie to miejsce będzie idealne. Mają tam świetną obsługe i wyszkolonych lekarzy, którzy odpowiadali mi ze spokojem na milion pytan które miałam w tym czasie.

Gość gość
Moze sprobuj w Ultragenie? Ja robilam u nich wszystkie USG w czasie ciazy :) A nawet USG 4D, jak chcesz zobaczyć potem (bo jak rozumiem to jest 11-14tc?) jak się Twój Mały albo Mała w brzuchu rusza to świetna opcja. Dostajesz potem film do domu :)

Gość gość
Jestem zadowolona z tego jak mnie prowadzi dr Łabiak. Jestem już w 6 miesiącu i jak na razie współpraca układa się idealnie. Dobry kontakt, pełne i bardzo precyzyjne USG, mam też łatwiejszy dostęp do konsultacji klinicznych przez to, że lekarz pracuje też w poradni przy SU, także ogólnie jest dobrze. O samym doktorze jest sporo informacji na stronie www.facebook.com/GabinetLabiak Tam też jest telefon do rejestracji, adres gabinetu i cała reszta.

Gość Farmuela
Jeśli chodzi o badania prenatalne w tym usg genetyczne bardzo polecam klinkę położniczą Arka. Lekarze wykonujący tam badania dysponują bardzo dobrym sprzętem i wszyscy posiadają bogate doświadczenie poparte certyfikatami FMF. Ja jestem pod opieką doktor Rybak-Krzyszkowskiej, ginekolog, która dodatkowo ma specjalizację z genetyki klinicznej i duże doświadczenie w prenatalnych testach genetycznych z krwi. Wszystkie badania można wykonać na miejscu w przychodni, olbrzymia wygoda

Gość Olga84s
Ja wszystkie badania prenatalne robilam na Kostrzewskiego. Tam przyjmuje doktor Jankowski, bardzo dobry specjalista. Polecam.

Gość gość
Ja w volumedzie u dr magdy krzeszowskiej rybak polecam !