Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randka w ciemno i nie w jasno

kogo chciałybyście / chcielibyście poznać w realu z tego forum?

Polecane posty

Paradoks. Na wszystkich strachach na wróble najwięcej ptaków zawsze, a ja stara i puszczalska muszę dodatkowo upijać swoje ofiary. Nie ma sprawiedliwości. jest:P

kurr dopiero teraz zauważyłam jaki koszmarny błąd popełniłaś powinno być: WE wszystkich strachach na wróble najwięcej ptaków zawsze :P:P:P

abu pasuje;) Żeby się tylko nie okazało, że masz pociąg do pasztetów, bo głupio wyjdzie:P Jestem tylko pasztetem i tylko do tego się przyznaję. Reszta jest moją tajemnicą. Ike? Tak miałam mówić? Podpowiedz coś

Ike? Tak miałam mówić? Podpowiedz coś bosz beze mnie to nawet upić jakiegoś ostatniego chłystka nie umiesz

Gość kore to ty rf ?
jak to nie jestes stara panna ? mezatka ? panna ale zajeta bo masz chlopa ? panna ale nie stara tylko ponizej 24 l at ? wdowa ? rozwodka ?

Co ustaliłyśmy o tym moim staropanieństwie? Co miałam mówić? yyy nie mam pojęcia co ustaliłyście :P

Obiecałaś podpowiadać:P Dobra Miałam 3 mężów, wszystkich otrułam gazpacho, ale już to pisałam wielokrotnie:classic_cool:

OK rozumiem, będę miał 2 bourbony, albo będzie mi wszystko jedno, albo padnę i zrobisz ze mną co bedziesz chciała :D

:D kafeteryjne kody zawsze wyjątkowo mnie podniecały :classic_cool:

Gość teraz juz chyba nikogo
wszystkie barwne postacie zniknely komiczne , sami , bnb, tamari , zawsze szczery z offerma z braku laku pogadac o PISie przy zimnym lechu :classic_cool:

OK, zajmę się organizacją zlotu PPL, postaram się, żeby było duuużo wolnych pokoi :D

Gość zalosne w chooj
ike stare 30 -kilkulatnie babsko a podnieca się pisaniem na kafe :O

ike stare 30 -kilkulatnie babsko a podnieca się pisaniem na kafe w tym wieku tylko to mi pozostało:P

Ja na zlocie będę miała plakietkę z napisem Ike tylko nie zapomnij brwi ogol:P bo się wyda:P

Ok, ja też jestem pasztet i stara panna, w dodatku zdesperowana, więc wymogi spełniam i powinnam otrzymać zaproszenie honorowe na ten zlot. Aburabi, pomyśl o tym!:)

OK, jak bedzie dużo pasztetów, poproszę o małe ilości zagrychy :D

byle się nie skończyło jak na zlocie kumpli, który organizowaliśmy 4 lata temu, że z klasy, w której był 30 osób 4 sie pojawiły...

Nie dość, że pasztet, to jeszcze bez brwi. Nie stać mnie na taką ilość burbonu żeby upić wszystkich i coś z tego mieć potem:P

Gość sdgfdgsdf
Ja nie bylem na kafe jakies 2 lata jak nie lepiej a jestem jednym z przystojniejszych prawiczkow i jesli ten zlot mialby byc w moich okolicach to moge przyjsc :d Z checia bym sie przekonal jacy niektorzy sa mocni realnie tak jak to pisza na kafe bo sa wg mnie bardzo zakompleksieni.... Nie podam swojego nicku bo ktos moglby mnie rozpoznac :d