Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DRZEWO, KTÓRE NIE RODZI SIE SCINA, PODOBNIE Z KOBIETAMI!!!

Polecane posty

Do Beatka s-k ".........obrazasz Boga i wiare, oboje z mezem jestesmy religijni, bo kochamy Boga, dzieki Niemu jestesmy szczesliwi, bogaci i mamy taka cudowna rodzine, a nieszczescia nas nie dotykaja. Ale twoja sprawa, chcesz to sie smiej, Bog cie ukara w odpowiednim momencie, a chrzescijanie, dobrzy i uczciwi, jak ja, zawsze byli przesladowani, nawet ksiadz mówil ostatnio na kazaniu o tym, ze nadal sa przesladowani, przez takie mendy jak tutaj niektórzy na forum......." Kochanie ty poczytaj co ty wypisujesz najlepszego. Taka z ciebie katoliczka a miłosierdzia w sercu nie nosisz? Poczytaj biblię to może zrozumiesz jaka jest istota wiary katolickiej. Jeszcze trochę a tacy "katolicy" jak ty zaczną na stosach ludzi palić. Boże ja chyba śnię. A jeszcze niedawno myślałam że żyję w XXI wieku. Myliłam się!

Ciesz się głupolu, że w ogóle ktoś chce się wpisywać w tych twoich tematach. Inaczej byś z nudów uschła.

Gość kocham cię beatko
ja cie tylko wielbie z twoja czystość, nieskalanie, religijność...ech, nie doceniasz:(

Gość hehej
Beatka to nowa wersja Krzyzaka.

Gość prorok88
ja jednak sądzę że jest niczym reinkarnacja jezusa wszechmagcego i mesjaszem kafeterii. tSZymaj się Beatko, nie patrz na tych bezbozników. kochamy cię