Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DRZEWO, KTÓRE NIE RODZI SIE SCINA, PODOBNIE Z KOBIETAMI!!!

Polecane posty

czasem slonce niech cie zjedza te potworne, smierdzace zwierzeta, a na starosc one pozdychaja, a tobie nikt szklanki wody nie poda, a twoje zwloki beda lezec przez 2 miesiace, dopóki sasiedzi nie poczuja smrodu rozkladanego ciala! Jestem oburzona twoim zachowaniem,jak mozna tak pisac o dzieciach to grzech. Bóg cie ukara zobaczysz!!!!!!!!!!

Gość ertz567
nasralbym na ciebie ale bog mnie uprzedzil lysa szmato

czasem słońce czasem deszcze - fajne masz zwierzaki :) ta Beatka to sobie przecież jaja robi, ludzie czytajta ironię;) ale zgadzam się z jej stopką :)

Gość ukara!!!
ukara :D a widzisz beatka, moglas choc jakas szkole skonczyc, a nie rodzic

Gość kjhgsbn
Tak Beatko, Ty tego nie widzisz ale zachowujesz się bardzo prostacko. Kulturalne osoby tak się nie wypowiadają. A co do Twoich dzieci to mam rozumieć że masz je tylko po to żeby na starość się Tobą opiekowały i jak to niektóre podobne kobiety do Ciebie, na tym forum piszą żeby na starość miał Ci kto tyłek podcierać. Oj zdziwisz się jeszcze bardzo w życiu.

no cóż....nie mogę się nie zgodzić:) Ale wiesz, jak to jedyny powód do śmiechu to dajmy kobicie się pośmiać, niech ma.

jezeli to nie jest prowokacja, to autorka tematu jest niezle pierdolnieta i nie bede nawet próbowac byc tu kulturalna

Gość DFGHJ
BEATO I TU SIE Z TOBA PO RA PIERWSZY ZGODZĘ

Do Beatka s-k Dziewczyno przedstawiasz sobą najgorsze ludzkie cechy jakimi kiedykolwiek człowiek został obdarzony. Jesteś złośliwa, plujesz jadem i na dokładkę opowiadasz takie bezeceństwa że się słuchać nie chce. Nie wiem ile ty masz lat ale myślę że 30 jeszcze nie skończyłaś. Życzę ci aby twoje życie układało się tak kolorowo jak tylko sobie zaplanujesz. I pamiętaj dawaj mężowi po Bożemu to za kilka lat dorobi z jakimiś obcymi babami jeszcze przyrodnie rodzeństwo do tej twojej słodkiej dwójki. A tak nawiasem mówiąc to skoro już teraz z ciebie taka dewota to co dopiero będzie za 20 lat. Aż strach się bać Powodzenia.

Gość Beeatka s-k
ręka mnie swędzi,żeby ci przypie*****ć

czasem slonce to prostaczka i brak jej kultury, ja jestem pani mgr wiec nie pieprzcie jak potluczeni tutaj o szkole itp. A ona to prosta dziewka, widac jak sie wypowiada na temat nic nie winnych, kochanych i slodkich dzieciaczków, ale ja Bóg pokara za to, pewnie jakims rakiem, bieda czy choroba, choc ja jej tego nie zycze, bo jestem dobrym czlowiekiem i nikomu zle nie zycze.

Gość DFGHJ
ale co rpawda w oczy kole? 100% kobieta to taka ktora ma dzieci

stuprocentowa kobieta to spelniona kobieta, szczesliwa. dla kazdej szczescie i spelnienie to co innego.

monotonia12 obrazasz Boga i wiare, oboje z mezem jestesmy religijni, bo kochamy Boga, dzieki Niemu jestesmy szczesliwi, bogaci i mamy taka cudowna rodzine, a nieszczescia nas nie dotykaja. Ale twoja sprawa, chcesz to sie smiej, Bog cie ukara w odpowiednim momencie, a chrzescijanie, dobrzy i uczciwi, jak ja, zawsze byli przesladowani, nawet ksiadz mówil ostatnio na kazaniu o tym, ze nadal sa przesladowani, przez takie mendy jak tutaj niektórzy na forum.

Gość kjhgsbn
Beatko a jak byś nazwała osobę która nikogo nie szanuję, ciągle używa wulgaryzmów i życzy ludziom kar od Boga?

nie zycze nikomu, tylko mowie prawde, grzesznicy zasluguja na kare, i dobrze bo im sie nalezy jesli nie szanuja blizniego. A wiem, ze sie pisze ukarze, ale rozmawiam z prostakami, wiec nie musze sie martwic o ortografie.

Czasem Słońce Czasem Deszcz mendy to ty za przeproszeniem masz na ci.pie BRAK CI OGLADY KOBIETO zastanów sie nad soba, bo widze, ze masz problemy psychiczne. GDZIE TWOJA KULTURA???????????/ Tak sie zachowuje zul spod sklepu albo dziffka spod latarni, jak ty sie wyrazasz!!! Widac, ze pewnie niedawno wyszlas z rynsztoka, az wstyd, ze jestes kobieta!!!

Gość mordzzzia
ty, mózgu, masz co temat to mądrzejszy :D

Gość kocham cię beatko
Twoje wypowiedzi są super inteligentne-jesteś królową in-telektu na cafe:classic_cool: Beatka królową kafeterii 2012[brawa na stojąco]

Oj, Beatka Beatka kiedy Ci się to znudzi... Nie wiem jaką masz rozrywkę z zakładania takich tematów.

nie chce braw i podziwów, po prostu jestem wyksztalcona i inteliganeta kobieta, mam swoje zycie, które uwielbiam, wspaniala rodzine, wiec nie wylewam, tak jak CZASEM SLONCE... swoich zali i frustracji w internecie, a poza tym mam klase i nie wyrazam sie tak jak to cos z rynsztoka, ta patologia!