Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny facet i wie

Do kobiet po 30stce

Polecane posty

Co musiało by się stać abyś poprosiła o pomoc swojego byłego? Proszę o powody skorzystania z jego pomocy?

Gość nic na świecie
nie skłoniłoby mnie do proszenia byłego o cokolwiek chyba, zę nadal bym go kochała i miała szansę na powrót, chociaz wątpię, ze tak bym postąpiła. Sama sobie poradze, bez faceta we wszystkim :-P

Gość Dziewczyna ze wspomnien
po co ta sonde przeprowadzasz? jednak masz opory przed ta pomoca swojej bylej skoro drazysz temat...

Tylko taki powód że go jeszcze kochasz mógłby skłonić Cię do wziecia pomocy od byłego?

Gość nic na świecie
tylko taki a i tak wątpię, ze bym to zrobiła

Gość oj tam !!! pj tam !!!
pewnie cie jeszcze kocha

Gość vvvv nnn
tyko zagrożenie życia

Nie mam tylko tak myślę że bierze tę pomoc tak po prostu czy myśli o mnie. Ja gdyby nie chciał bć z kobietą żadnej pomocy bym nie wziął bo to w pewnym sensie zobowiązuje, szczególnie jeśli dziewczyna podkreśla że ma jeszcze kogoś kto by mógł jej pomóc tylko pierwsze pyta mnie.

Byłoby milo gdyby to była prawda choć nie pokazuje tego w żaden sposób. Nawet kontakt mamy bardzo słaby.

Gość nic na świecie
ale moze sprecyzuj o jakiej Ty pomocy piszesz i mniej więcej wasz przedział wiekowy. Bo ona jest po 30? tak? ale ma 30 czy 39? a Ty młodszy czy starszy? z jakiego powodu macie słaby kontakt i o co konkretnie CIę prosi? Np. pomoc przy przeprowadzce czy wypłakiwanie się w mankiet ?

Ona 32 ja 36. Wziąłem dla niej kredyt, który regularnie spłaca. Ma problemy finansowe i nieraz pożyczam jej drobne sumy które oddaje.

Gość najwyraźniej ma do Ciebie
większe zaufanie, niż do kogokolwiek innego :)

Gość nic na świecie
czyli kasa hmmm to sprawa może wyglądać inaczej, po prostu Ci ufa i wie, ze masz możliwośc pomagać jej finansowo i tylko tyle :-( no ale nie wiem, musicie pogadać . Pamiętaj, ze wszytsko można rozwiązać rozmową. czemu ludzie tak boją się rozmów? Jesli Tobie zalezy i macie kontakt, to moze spróbuj poruszyć temat o jej życiu uczuciowym i zobaczysz jaka będzie reakcja, i będziesz wiedział więcej czy ciągnąc rozmowe dalej czy nie, bo takie domyslanie się jej intencji tylko z tego czy prosi o pomoc czy nie to mało wiarygodne jest

Jej były mąż bardzo ingeruje w jej życie i powiedział kiedy z nią byłem iż nie pozwoli aby ona ze mna wychowywała jego syna. Ona ma dziecko i on ją szantażuje. W tym upatruje duży problem. pewnie boi się że jak zacznie się spotykać to mały powie ze widział mnie. Nawet jak chciala się spotkać to nie u mnie a nie u niej tylko na neutralnym gruncie. ( Jak była ze mna to jej były mąż potrafił patrzeć przez moje okno co robimy!)/