Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomeeczekk

PROSZĘ POMÓŻCIE PROBLEM SYLWEK

Polecane posty

Gość Ziomeeczekk

Siema jestem chłopakiem mam 15lat moja dziewczyna ma 16 byliśmy na sylwestrze na którym na początku było spoko potem jedna z kolezanek zaliczyła zgon a moja laska poszła za nią jej pomóc itd. no i potem był tam w kiblu moj kolega moja dziewczyna jak była w tym kiblu to była tez pijana i ja bylem pijany i jest godzina 12.00 i ja chciałem z nia pójść ale była taka akcja ze nie chciała ja pijany bez niej wybrałem sie na dwór a moj kolega byl z nia caly czas i z ta kolezanka w łazience na drugi dzień sie dowiedziałem ze moja laska pocałowała mojego koleszke w usta i w policzek 2 razy i wiem ze to bylo na 100 co mam robić pomóżcie naprawde ją kocham ???? HELPP

Gość dziecko kochane
15 lat i chwalisz się ze byłeś pijany... to za kilka lat alkoholizm gwarantwoany. co mama na to?

Gość Ziomeeczekk <$$
1 raz w życiu poczułem to uczucie i wiem ze ją kocham ale co zrobić ?? w takiej akcji dać jej szanse czy nie ?

Gość Ziomeeczekk <$$
Nie chwale sie bo nie ma czym tylko opowiadam

Gość Trolol
Naucz się najpierw ortografii bo dysgrafia gwarantowana.

Gość dziecko kochane
trolol - LITERÓWKA - znasz takie słowo? nie ma nic wspólnego z ortografią. chłopczyku - daj jej szansę - serio mówię, bo taka pierwsza miłość jest bardzo fajna i szkoda ją przekreślać z byle powodu :)

Gość Ziomeeczekk
W takiej akcji nie zwracam uwagi na polskie znaki ..

Gość Ziomeeczekk
dziecko kochane Bardzo bym chciał ale jakoś cały czas myślę jak mogła to zrobić ?? I to własnie z tym nie daje juz rady ..

Gość Ziomeeczekk
Ona mi obiecuje ze juz takie coś sie nie stanie ze mnie kocha ale nie wiem czy mam jej teraz wierzyć ... Ale dziwne uczucie najpierw się zakochałem teraz takie coś już sam nie wiem czy mam odejść od niej czy dać jej szanse

Przepraszam TY jej chcesz dać szanse? To może najpierw sobie daj szansę i przestań się nawalać jak messerschmitt. Po drugie - DZIAŁAJ ! Kolega Twój się nie zastanawiał czy dawać jej szansę, tylko DZIAŁAŁ. Zaproś na pizze, do klubu ... WALCZ o nią jak Ci zależy. Jak nie walczysz, to jak Ona ma widzieć że Ci zależy? Ma wyczytać z magicznej kuli?

Gość Ziomeeczekk
No raczej samo nie przyjdzie dzięki Jacek. ;]

Gość poszły dzieci na zabawę
ech, co za świat. ani ty ani ona nie wiecie, czym jest milosc. a poza tym schlaliscie sie. mlodzi jesztescie, szalejecie i gowno wiecie o tym, co robicie. proste.

@poszły dzieci na zabawę Bardzo temu "dziecku" pomogles swoim wpisem, naprawde ... dales kopa w dupe i tyle. Znasz definicje slowa "wspierac". Poćwicz ...

Nie przejmuj sie. Ludzie robie bardzo glupie rzeczy pod wplywem alkoholu. sama czesto mam nie tylko kaca alkoholowego a moralnego po nocnych libacjach. Jesli ja kochasz, to poprostu jej wybacz!:)

Gość przywaliłbym w pape aż
by ci sie kredki wysypały z tornistra !:O Ja pierdo le !:O :O a gdzie starzy w tym czasie byli ?

Gość Ziomeeczekk
@ Karolinka Dzięki za Pomoc jakoś nie mógł bym chyba jej nie wybaczyć ...