Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidzia_mama_za_kwadrans

ANIA MUCHA i jej wózek

Polecane posty

Gość katiuszka_mamuszka
No co Ty scarlet może z wyglądu mają to samo- 3 lub 4 koła, coś do pchania , gondolke czy siedzisko , budke itd ale jak się dobrze przyjrzysz to każdy ma coś innego, oryginalnego Mój pierwszy wózek to był niewypał - ciężki, mega duży, moja mama po spacerach wciaz na kręgosłup narzekała bo trzeba sie go było "napchać" i zajmował cały bagaznik Drugi był w miarę , kupiłam niewielki ale wielofunkcyjny ale tak wyblakł na słońcu, że dostał kilku kolorów i wstyd było z nim się pokazywać Spacerówka- koszmar- dziecko tak się w niej pociło że masakra i po póltora nam sprężyny przy kołach szczeliły Porównując np z tym ORBITEM Żaden mój wózek nie miał obracanego siedziska ani wyjmowanej torby jak w OB Żaden nie miał wyciąganego kosza spod wózka jak w nim No i żaden nie miał płozów do kołyski do zamontowania :( Orbit ma tez jakiś super patent na wentylację jak czytałam czego w mojej spacerówce na pewno nie było Dalej twierdzisz, że wszystkie sa takie same? Ja z doswiadczenia wiem ,że nie...

Bardzo fajny wozek,tez go mialam dla mojego synka i bylam z niego zadowolona posluzyl mi do konca wozkowania :) Wart swojej ceny.

Gość rollek
ja też mam wózek za 4 tys i niestety to nie jest orbit baby pisze niestety bo jak czytam co tu dziewczyny o nim piszą to żałuję że nie mam takich bajerów jak to kręcące się siedzenie na przykład A co do ceny to wg mnie jak się ma dziecko to nie ma co oszczędzać dobry wózek to podstawa

Gość elizabet.,
myślę, że zwykły wózek ale doberj jakości bez zbednych bajerów jest równie niezastąpiony jak ten, a nie kosztuje kosmicznych 5 tysięcy, a połowę tego....

Gość ha to już dobre...
albo ja jestem ślepa, albo ktoś się pomylił, ale na tej stronie: http://ekowozki.pl/Wozki-wielofunkcyjne/Orbit-Baby-G2--CabrioFix.html znalazłam informację, że gondola wózka Orbit ma tylko 65 cm. Moje dziecko urodziło się mierząc 62 cm i pytam, które dziecko w to się zmieści? jeszcze w kombinezonie itp

Gość mamkaka
ja tam wole swoje poczciwe graco :) nie takie drogie, a juz dwa lata daje rade:P

inglesina (ta retro) jest koszmarna ;) Może i ładna (o gustach się nie dyskutuje) gondole ma dużą i... to chyba wszystko co dobrego o niej można powiedzieć.

Gość ingelsinka
inglesika dla mnie jest bardzo ładna, ale w wersji z gondolą, spacerówka już tak nie zachwyca.... ja mam swojego riderka i na nic go nie zamienię :)

*** Szczerze mówiąc to wszystkie te wózki wyglądają tak samo. Ja tam nie widzę różnicy między takim za 1000 zł a takim za 5000 zł *** No to nie wiem, jak patrzysz, że nie widzisz różnicy - dla mnie jest kolosalna - i w jeździe, prowadzeniu się, i w materiałach. :) *** ja też mam wózek za 4 tys i niestety to nie jest orbit baby pisze niestety bo jak czytam co tu dziewczyny o nim piszą to żałuję że nie mam takich bajerów jak to kręcące się siedzenie na przykład A co do ceny to wg mnie jak się ma dziecko to nie ma co oszczędzać dobry wózek to podstawa *** No ja właśnie mam Orbit Baby G2 - kupiłam go parę miesięcy temu, bynajmniej nie ze względu na modę. Po prostu, jak dla mnie, ma to coś. Ale nie powiem, zachwyciło mnie obrotowe siedzenie. :) Poza tym masz rację - oszczędzać na dziecku? Ja chciałabym, żeby Ala miała wszystko, co najlepsze, więc na tak ważnej rzeczy, jak wózek, na pewno nie oszczędzałam, no i się opłaciło, bo jeździ się super. :)

Gość zainteresowana i to bardzo
taaak podoba mi sie i zachłannie łykam wszystkie informacje o tym wózku Wprawdzie kolor tego Ani Muchy nie dla mnie, ja uwielbiam szokować więc wybrałabym czerwony - super jest po prostu Najbardziej podoba mi się ta spacerówka i to jeszcze obracana!!! i kołyska z gondolki - widziałam na fotkach no i rewelacja !

Gość mama z południa
teraz to nie tylko Mucha ma taki wózek, nawet w Na dobre i na złe go pokazali , Latoszki taki mają dla swojego Felka Modny zaczyna chyba być

Gość Gulka07
Tak, wózek jest super. Osobiście uważam że projektowała go kobieta z dzieckiem ponieważ jest to bardzo przemyślany wózek, ma funkcję dopasowane do potrzeb rodziców i dzieci. Często mam wrażenie że wózki są produkowane po to by ładnie wyglądały ale nie są w ogólw praktyczne :)

Gość Petra03
Wózek ten już nie jest tylko Anny :) Na TVN można zobaczyć ten wózek w akcji jak mecenas Gawron wozi w nim swoje dziecko. Ja stoję dopiero przed zakupem wózka i nie ukrywam że orbit baby przypadł mi do gustu. Z wyglądu jest inny nisz wszystkie, nowoczesny a do tego ma fajne funkcje. Podoba mi się ten bujaczek. I podobno amortyzatory są też bardzo dobre. Powiedzcie mi tylko czy system wpinania tego fotelika się sprawdza? czy nie nawala? jest to dobre rozwiązanie

Gość -Gloria-
A ja widziałam January Jones, Kourtney Kardashian, Rachel Zoe, Tori Spelling z tym wózkiem. Ja jeszcze stoję przed wyborem wózka, orbit bardzo mi się podoba bez względu na to kto go jeszcze ma. Podoba mi się to że w wózku jest opcja zmiany koloru, a poza tym spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Gość gość
Ale u was wozki drogie ten orbit caly tutaj jest w Uk za 3.500zl.Sa o wiele drozsze wozki niz ten caly orbit nie wiem czym tu sie podniecac.Ten sam model co link wyzej.

Gość Sylwia_W
Uważam że jest to bardzo dobry wózek, przede wszystkim materiały są bardzo wytrzymałe i nie odpada po pół roku kółko czy inna część wózka. Dlatego też uważam że warto zainwestować w dobry wózek a nie z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się denerwować.

Gość gość
Na naszym rynku pokazała sie juz nowsza wersja Orbit Baby G3 -widziałam ostatnio na reklamie