Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w tym swiecie ja

jak się na nim zemścić? mówił, że mnie kocha, a teraz go nie ma

Polecane posty

od kilku miesięcy mieszkam w nowym miejscu. Jeden z sąsiadów wpadł mi w oko. Któregoś razu zagadał czemu do niego nie przychodzę, innym razem co tam słychać, tak jakby próbował ze mną złapać kontakt. Któregoś dnia była u niego impreza, trochę ludzi, i mówił, że jakby co to mam im powiedzieć i pójdą gdzieś indziej. W trakcie tej imprezy wyciągnął mnie, żebym też tam poszła, zatańczył ze mną, pocałował w rękę, po jakimś czasie wymknęłam się, a potem on przyszedł do mnie spytał czemu tak siedzę sama, przytulił i skończyło się na tym, że spędziliśmy ze sobą noc i poranek. Kilka razy przyszedł do mnie tego dnia, zapytać co robię, przywitać się, przytulić (skończyło się na lodzie). Noc spędziliśmy razem, poranek też. Wieczorem poszłam go spytać czy ze mną śpi, znowu spędziliśmy noc i poranek razem, wtedy rozmawialiśmy ze sobą dłużej. Wpadł wieczorem,bo szukał książki(której na pewno od niego nie brałam) i jeszcze czegoś. Potem cisza, tyklo cześć cześć na klatce, i tak od miesiąca, raz tylko spytał co tam i nie wiem co o tym myśleć. Pierwszej nocy wiele razy mówiliśmy sobie kocham cię,a teraz nie ma nic. co dalej?

Gość zula 654765876
dlaczego pytasz o to nas ? Zapytaj się jego

Gość broszka :(
biedactwo, oni wszystko powiedzą by zdobyc cel słowa rozdaja chetnie, bo słowa nic nie kosztują jak teraz pójdziesz z kims do łóżka to zadbaj najpierw o swój orgazm, a nie startujesz z lodem na dzień dobry

Gość prowokacja :D
daremna

broszka, dzięki, że jesteś:)

Gość tak to jest jak się wierzy
w "kocham cie" od kogoś, kogo w zasadzie się nie zna lol

Gość pulsedemon
wspolczucia dziewczyno, powiem tak - pies go jebal... nie lubie takiego sciemniania, jak chce mi sie ruchac i szukam laski nawet na tymczasowe dymanie to nie sciemniam. wiem, ze dobrze bzykam, mam duzy sprzet, etc. to nie bede jakis smutow zapodawal... mozesz porozpowiadac wsrod kolezanek, ze ma malego, rzadko mu staje i tryska po 2 minutach, ze chcialas mu pomoc bo cie prosil, ze sobie z tym nie radzi, ale juz nie dalas rady bo potrzebujesz dobrej jazdy a nie maluszka na chwile, to sie obrazil i juz tylko czesc ci rzuca :DDD

dzięki za rady:)