www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 2, 2012 bo w życiu codziennym już nie mam z kim porozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
End game 0 Napisano Styczeń 2, 2012 A coś więcej o sobie? Miasto, wiek, wzrost, waga, zainteresowania itd. jak chcesz rozmawiać, przedstaw się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 2, 2012 aż tak się przedstawiać nie będę szczegółowo: wielkopolskie, 21 lat i choć mam chłopaka to jestem samotna, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trelemoreleeeeeeee Napisano Styczeń 2, 2012 to dawaj co Ci lezy na serduchu :) bo i mi jakos ciezko a pogadac nie ma z kim :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enljjfa Napisano Styczeń 2, 2012 podaj gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 2, 2012 chce tutaj pisać:) ogólnie zostawiłam wszystkich znajomych, bo dobrze mi spędzać czas z moim lubym, problem w tym, że on ma swoich kolegów, w których jest zapatrzony jak w obrazek i jestem zmuszona spędzać czas także z nimi. Do tego ja traktuje mojego chłopaka poważnie, ale on myśli, ze do końca życia jego koledzy będą jego częścią... naprawdę faceci wolniej dojrzewają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 2, 2012 dodam jeszcze, ze ich wielka przyjaźń polega na piciu alkoholu. Ich grupa liczy moze z 10 osób, które mają po 22 lata i tylko 2 jest w związku... dla mnie jest to dziwne, taka banda mnie odrzuca, do tego nie są to jakoś szczególnie mili, czy błyskotliwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.kafeteria.pl/niepodszyw 0 Napisano Styczeń 2, 2012 pogada ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach